Shop roku AlzaBoxy Q1

G21 Akura WiFi Sous Vide

Termékkatalógus
G21 Akura WiFi Sous Vide
3,2 6 értékelés
Szuvidáló - sous vide, főzés vákuumban, érintésvezérlés, 1000 W, WiFi, Smart Home receptalkalmazás, önmaga főz, anyaga: műanyag, rozsdamentes acél, méretek (Szé×Ma×Mé): 7,5×39×12 cm, tömege: 1,6 kg.
44 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  G21PH352 Termékszám:  G21SV1000AK
G21 Akura WiFi Sous Vide 44 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

G21 Akura WiFi Sous Vide

A G21 Akura WiFi Sous Vide lassúfőző ideális az ételek többféle módon történő elkészítéséhez. Csak kapcsold be, kiválassz ki egy receptet, és a többit a szuvidáló elvégzi helyetted. A sous-vide módszerrel még a bonyolultnak tűnő receptek elkészítése is gyerekjáték. A szuvidálóban való főzésnek számos előnye van - az élelmiszerek nemcsak ízüket, állagukat, hanem lédússágukat is megőrzik. A sous-vide főzéssel biztos lehetsz benne, hogy a húsod pontosan úgy sül meg, ahogyan azt szereted. A G21 Akura WiFi Sous vide készülékkel nagyon egyszerűen készíthetsz olyan ételeket, mint a húslevesek, mártások, tészták vagy néhány édes étel. A praktikus termosztátnak köszönhetően könnyen beállíthatod a főzési hőmérsékletet. A G21 Akura WiFi Sous Vide Slow Cooker kiemelkedik az egyszerű és gyors beállítással a jól látható kijelzőn keresztül (az intelligens alkalmazást is használhatod). A főzési időt az időzítőn is beállíthatod.


A szuvidáló fő jellemzőiG21 Akura WiFi Sous vide

  • Lassú főzés vákuumban
  • A szuvidálóban való főzés nemcsak az étel ízét, állagát és lédússágát őrzi meg
  • Elkészítés az összetevők túlzott szárítása vagy elégetése nélkül
  • G21 Akura szuvidáló a G21 Smart Home alkalmazással
  • Vezérlés öt érintőgombon keresztül is
  • A G21 Akura WiFi Sous vide készülék világos érintőképernyővel van felszerelve
  • A főzési időt az időzítőn is beállíthatod
  • A nyersanyagot zárt tartályokban dolgozzák fel
  • A frissen csomagolt élelmiszerek főzés előtt akár öt napig is elállnak a hűtőben
  • A nyersanyagok közel azonos súlyának megtartása
  • A szuvidáló merülő része kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül és belső spirállal ellátott
  • Praktikus bilincs
  • Akkor készít ételt, amikor csak akarod
  • A G21 Akura szuvidáló éttermek számára is alkalmas

A lassú főzésnek köszönhetően az összetevők megőrzik eredeti ízüket

A vákuumfőzés vagy sous-vide egyre nagyobb sláger. Kóstoltad már az így elkészített ételeket? Ha igen, akkor tudhatod, hogy az íze teljesen csodálatos. Semmi sem könnyebb, mint szuvidálni. Szerezz be otthonodba egy G21 Akura WiFi szuvidáló készüléket, és próbáld meg elkészíteni az egyik finom ételt. A receptekben felhasznált nyersanyagok megőrzik az összes jótékony anyagot, vitamint, ízt és aromát. Az elkészítés alacsonyabb hőmérsékleten történik, így ezek a szervezetünk számára szükséges fontos anyagok nem pusztulnak el. A sous-vide főzés másik nagy előnye, hogy hermetikusan, levegő nélkül záródik, így a mikroorganizmusok nem jutnak be az ételbe. Az elkészített ételek súlyvesztesége jelentősen kisebb, mint a hagyományos főzésnél. Ezenkívül a nyersanyagot lezárt tartályokban dolgozzák fel, így néhány napon belül felhasználhatod, vagy a fagyasztóba teheted.

A G21 Akura WiFi szuvidáló készülék tiszta érintőképernyővel

A G21 Akura WiFi Sous Vide szuvidáló készülék áttekinthető érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely megjeleníti az aktuális hőmérsékletet és a kiválasztott programból hátralévő főzési időt. A vezérlés a G21 Smart Home mobilalkalmazásnak köszönhetően gyerekjáték. Ha azonban nem rajongsz az alkalmazásokért, a G21 Akura WiFi Sous vide szuvidálót öt érintőgombbal is lehet vezérelni. Könnyedén, pillanatok alatt beállíthatsz mindent az igényeidnek megfelelően.

A G21 Akura WiFi Sous vide merülő szuvidáló kiváló minőségű anyagokból készült.

Értékelni fogod a G21 Akura WiFi Sous vide merülő szuvidáló készüléket a mindennapi főzéshez. A tűzhely kiváló minőségű és szilárd testből készült, ami kényelmes és biztonságos használatot biztosít. A G21 Akura WiFi WiFi Sous vide főző kiváló minőségű rozsdamentes acél anyagból készült merülő része belső főzőspirállal rendelkezik. A tartós műanyag rész tetején egy átlátszó érintőképernyő található. Hogy a főzés a lehető legkényelmesebb legyen, a G21 Akura WiFi Sous egy praktikus bilinccsel rendelkezik, amellyel a főző egyszerűen a fazék falához rögzíthető.

G21 Akura merülő szuvidáló a G21 Smart Home alkalmazással

Könnyű és gyors főzés a szuvidálóban. A G21 Akura WiFi Sous Vide szuvidáló készülék a praktikus G21 Smart Home alkalmazást is biztosítja, amely számos receptet kínál. Egyszerűen telepítsd az ingyenes alkalmazást a dobozban található QR-kód segítségével az okoseszközödre.Az alkalmazás támogatja az Android és az iOS operációs rendszereket. Ha valamelyik recept elnyerte a tetszésedet, csak kattints rá, és erősítsd meg a választást a Start gombbal. A G21 Akura WiFi Sous vide szuvidáló gondoskodik helyetted minden másról.

G21 Akura WiFi Sous vide szuvidáló, mint tökéletes segítő minden otthonba

A mobilalkalmazáson keresztüli vezérlés minden részletében tökéletesen átgondolt. A G21 Akura WiFi Sous vide ellenállhatatlan ételeket készít, miközben dolgozol vagy távol vagy otthonról. Az étel készen áll, amint visszatérsz.

G21 Akura WiFi Sous vide szuvidáló nem csak otthonra, hanem az éttermekben is

A G21 Akura WiFi szuvidáló nemcsak otthonra tökéletes segítő, hanem akár étteremben is használhatod az ételek elkészítéséhez.


Paraméterek

Összehasonlít
Főzőlap típusa
Merülőforraló Kész!
Eenergiafogyasztás
1 000 W Kész!
Tömeg
1,6 kg Kész!
Funkciók
Termosztát, Időzítő, LCD kijelző, Hőmérséklet beállítása Kész!
Mélység
12 cm Kész!

Főzőlap típusa

Főzőlap típusa
Merülőforraló Kész!

Tulajdonságok

Eenergiafogyasztás
1 000 W Kész!
Tömeg
1,6 kg Kész!
Funkciók
Termosztát, Időzítő, LCD kijelző, Hőmérséklet beállítása Kész!

Méret

Mélység
12 cm Kész!
Szélesség
7,5 cm Kész!
Magasság
39 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: G21 Akura WiFi Sous Vide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 Akura WiFi Sous vide . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si G21 Akura WiFi Sous vide.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ