Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

G21 Intense 16 Párátlanító

Termékkatalógus
G21 Intense 16 Párátlanító
4,0 1 értékelés
Páramentesítő - 375W, megfelel 29-44 négyzetméteres helyiségekhez, tartály kapacitása 3l, párátlanítási kapacitás 200 m3/óra, üzemi hőmérséklet 5-35 °C, 2 fokozatú ventilátor, intelligens leolvasztás, időzítő, fogantyú, tartály telítettségének jelzése
Kód:  EAG0010b Termékszám:  777010

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

G21 Intense 16 Párátlanító

Olyan körülmények között lakik, mintha esőerdőben élne és nem tudja hogyan szabaduljon meg a nedvességtől? Például az ablakra lecsapódó párától? Végre itt van a hatékony fegyver a nedvességgel való küzdelemben. Nincs több befeketedett sarok, párás ablak és állott levegő. Az elektromos G21 Intense 16 párátlanító tökéletes a pincéhez, mosókonyhához és fürdőszobához, vagy bármely helyiséghez, ahol nagy mennyiségű, felesleges pára képződik vagy lehetetlen biztosítani a megfelelő szellőztetést. Értékelni fogja ezt a hatásos segítséget a szobafestés és a vakolás utáni szárításhoz, vagy a beázott helyiségek kiszárításához. A nedvességgel való küzdelemben most nem Ön lesz a vesztes.

Vegye át az irányítást a nedvességtől és a penésztől

  • Megfelel a 29-44 m2-es helyiségekhez
  • Elektronikus vezérlés
  • Intelligens párátlanítás
  • Túltelítődésjelző
  • Igen gyors hatás
  • Időzített és késleltetett indítás

Meglepő teljesítmény

A lakásban vagy a házban fellépő nedvesség komoly problémát jelent, mivel káros hatással van a belsőtérre, a lakberendezési tárgyakra és eszközökre, felszerelésekre. Ezen túlmenően, pedig táptalajt ad a gombák megtelepedéséhez, amelyek jelenléte komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. Ott ahol nincs lehetőség a beépített, állandó, megfelelő szintű szellőztetésre vagy párátlanításra, szükség van a folyamatok felgyorsítására. Ekkor megfelelő választás ez a nagyteljesítményű készülék, amely működése során már pár órán belül láthatja, hogy mire képes. Biztosan értékelni fogja az intelligens funkciókat és a széles körű beállítási lehetőségeket. 

További információk:

Fogyasztás: 375 W
Hűtőközeg típusa: R134A
Üzemi hőmérséklet: 5-35 ° C
Tápegység: 220-240 V
Méret: 350 x 210 x 510 mm
Súly: 12 kg

Paraméterek

Páramentesítő kapacitás
16 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
44 m2 Kész!
Tartály térfogata
3 l Kész!
Maximális zajszint
47 dB Kész!
Funkció
Időzítő, Automatikus kikapcsolás Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
16 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
44 m2 Kész!
Tartály térfogata
3 l Kész!
Maximális zajszint
47 dB Kész!

Funkciók

Funkció
Időzítő, Automatikus kikapcsolás Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: G21 Intense 16 Párátlanító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 Intense 16. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si G21 Intense 16. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte G21 Intense 16. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte G21 Intense 16.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ