Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

G21 Perfect smoothie Acoustic fekete

Termékkatalógus
G21 Perfect smoothie Acoustic fekete
5 2 értékelés
Turmixgép - 1680W, 2l űrtartalmú tartály, 32000 ford./min, hangszigetelő burkolat, fedél kiöntővel, időzítő, alkalmas nyers ételek készítésére, hőkapcsolóval van felszerelve
Kód:  EAG002g6 Termékszám:  PS-1680AC

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

G21 Perfect smoothie Acoustic fekete

A G21 Perfect Acoustic turmixgép fekete színben, egy csodálatos, erős és többfunkciós keverőgép, hangszigetelő burkolattal és a időzítővel felszerelve. Ezek az újonnan kifejlesztett előnyös megoldások teszik ezt a turmixgépet még tökéletesebbé, mint amilyen korábban volt. A kiemelkedő teljesítményének köszönhetően kiemelkedően finom gyümölcs és zöldség koktélokat, turmixokat, nyers ételeket, szószokat, leveseket és még sokminden mást lehet készíteni a segítségével. Természetesen azt is nagyra fogja értékelni, hogy a hangszigetető burkolat csökkenti a zajszintet a helyiségben, ahol a keverés zajlik és az időzítő is segítség a kezelés megkönnyítése érdekében. Alkalmas otthoni használatra, valamint éttermekben, kávézókban és bárokban is megfelelő.

A fő előnyök

  • Multifunkciós mixer hangszigetelő burkolattal és időzítővel
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Könnyen tisztítható
  • Csapágyak és kések fokozott hűtése
  • Tartós jó minőségű tartály, 2 liter űrtartalommal
  • Hőkapcsolóval van felszerelve
  • Kiválóan készíthető vele házi fagylalt, nyers ételek, koktélok, turmixok, mártások, levesek
  • A csomag tartalmaz egy kényelmes, ergonomikus nyomórudat és egy betöltő tölcsérrel rendelkező fedelet, amely megkönnyíti a turmixgép kezelését

Halk keverés

Más mixerektől eltérően ez a készülék kitűnik tökéletes, zajmentesen illeszkedő fedelével, ami viszont hatalmas érték. Ez a fedél lehetővé teszi a csendesebb keverést, például amikor vegyes dióféléket, fagyasztott gyümölcsöt használ fel, ezt nemcsak otthon fogja nagyra értékelni, hanem a nagyon zajos, forgalmasabb területeken is. Az átlátszó műanyag fedelet nagyon könnyen lehet tisztítani és ami még ennél is fontosabb, folyamatosan tudja követni, mi történik a turmixgépben a keverés egész időtartama alatt. A tető levétele után is tud keverni.

Az időzítő sok időt tud megtakarítani Önnek

Egy másik nagy előnye ennek a turmixgépnek az időzítő, amely nagyon egyszerűen működik. Győződjön meg arról, hogy a keverő a legalacsonyabb sebességen működik, akkor állítsa be az időzítőt az induló, 0 állásba, kapcsolja be a turmixgépet és állítsa be a kívánt 1-5 perces működési időtartamot. Az időzítő automatikusan kikapcsolja a turmixgépet miután az előre beállított időtartam lejárt. Eközben egyéb más élelmiszerek előkészítésével tud foglalatoskodni, előkészítheti  a hozzávalókat például a leveshez, turmixhoz. A turmixgép alapértelmezés szerinti használatához egyszerűen állítsa vissza az időzítőt az ON / BE állásba.

 Kiválóan felszerelt

A  Perfect Acustic fekete színű, zajvédő burkolattal ellátott turmixgép fő jellenzője a továbbfejlesztett csapágy és penge hűtési megoldás, amelynek eredményeképpen így alacsonyabb szintű a folyadék melegedés. Fém fogaskerekekkel van felszerelve ez biztosítja a turmixgép hosszú élettartamát, miközben lehetővé teszi a nagy sebességgel történő működtetést.

A 2 liter űrtartalmú tartály teljesen elegendő nagyobb mennyiségű, nagy darabos élelmiszer összekeveréséhez, és amely kényelmesen tárolható a tartályban. Tritanból készült, ami nagyon szilárd, könnyű, karcolás és törés álló műanyag,  Ez biztosítja a hosszú élettartamot és környezetbarát termék. A turmixgép kialakításának köszönhetően hideg és meleg ételt is fel lehet vele dolgozni, anélkül, hogy visszamaradjon más étel íze vagy szaga.

Tulajdonságok:

 Tartály hőtartománya:
- 40 és 120 ° C

Tartály anyaga:
Tritan kopoliészter

Tömeg:
5 kg

Méretek (szélesség × mélység × magasság):
23 × 23 × 57 cm

Időzítő:
max. 5 perc  időintervallum ideje alatt

Szín:
fekete

 

Paraméterek

Teljesítmény
1 680 W Kész!
Alkalmas
Smoothiehoz, Pürékészítésre Kész!
Tárolók száma
1 db Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 680 W Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz, Pürékészítésre Kész!

Kiegészítők

Tárolók száma
1 db Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: G21 Perfect smoothie Acoustic fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 Perfect smoothie Acoustic Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si G21 Perfect smoothie Acoustic Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte G21 Perfect Smoothie Acoustic (Schwarz). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte G21 Perfect Smoothie Acoustic (Schwarz).
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ