30 dnů na vrácení Shop roku

G21 Fire Storm

Termékkatalógus
G21 Fire Storm
4,5 10 értékelés
Elektromos kandalló - elektromos fali szereléssel, 3 beállítási lehetőség: valósághű tűz hatás fűtéssel és fűtés nélkül, távvezérlés, túlmelegedés elleni védelem, fűtés 750/1 500W, MxSzxH: 58x88x12cm, kerekített üveg
Kód:  EAG001d Termékszám:  GA-AMZ-CRV

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

G21 Fire Storm

Szeretnél egy kandallót, de a jelenlegi otthonodban nincsen rá lehetőség? Akkor a Krb Garden 21 Fire Storm készülékét Neked találták ki. Ezt az elegáns elektromos kandallót lekerekített üveggel mindenütt használhatod, ahol nincs más elérhető, villamos energiával működő hőforrás. Helyezd el a kandallót a falon, és néhány másodpercen belül megtapasztalod azt az egyedi hangulatot, hogy milyen is a kandalló mellett üldögélni. A valódi tűz tökéletes fénye és a választható fényhatás teszi ezt a gyönyörű kandallót a belső tér csodás kiegészítőjévé. Kerekített üveges kivitelezés jellemzi.

Három elérhető beállítás áll rendelkezésedre - 750 W és 1500 W fűtéssel vagy anélkül. Természetesen jár hozzá egy távirányító, emellett fokozatosan állítható termosztáttal és túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik. Ez a kompakt elektromos kandalló igazán könnyű, így a romantikus hangulatú kandallót bárhol élvezheted - a lakásban, erdei kabinban vagy akár a nyaralóban. 

Műszaki adatok:

Típus:
Elektromos fali kandalló

Teljesítmény:
750 W vagy 1500 W

Jellemzők:
egyszerű csatlakoztatás bedugással
valósághű tűzhatás
működés fűtéssel vagy anélkül
állítható termosztát
állítható fényerő
túlmelegedés elleni védelem
távirányító
kerekített üveg

Méretek:
58 x 88 x 11,4 cm

Paraméterek

Fűtőrendszer típusa
Elektromos Kész!
Energiafelhasználás
1 500 W Kész!
Teljesítményszintek száma
2 Kész!

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa
Elektromos Kész!

Tulajdonságok

Energiafelhasználás
1 500 W Kész!
Teljesítményszintek száma
2 Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: G21 Fire Storm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 Fire Storm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si G21 Fire Storm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte G21 Feuersturm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte G21 Feuersturm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ