Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Shop roku

Galaxy AVS - Relaxman Premium

Termékkatalógus
Galaxy AVS - Relaxman Premium
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Pszichowalkman - stimulációs szemüvegből, fejhallgatóból és vezérlőegységből áll, 52 program, teljesítménybeállítások, háttérvilágítású kijelző, program visszaszámláló, beépített MP3, kék és fehér színben
413 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  GALPW155 Termékszám:  8594191680155
Galaxy AVS - Relaxman Premium 413 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Galaxy AVS - Relaxman Premium

A Galaxy Relaxman Premium egy AVS készülék, amely egyedi kialakításával tűnik ki. Stimuláló szemüvegből, fejhallgatóból és egy vezérlőegységből áll, amelyen keresztül programokat választhatsz ki és funkciókat állíthatsz be. Működése rendkívül egyszerű, és bárki számára kezelhető. Az egyes programok mellett beállíthatod a teljesítményt, a kijelző háttérvilágítást, a program visszaszámlálását és még sok mást. A Galaxy Relaxman Premiumot  családi, otthoni használatra tervezték. Nagyon kellemes és mély élményt nyújt, és teljes színű Ganzfeld fénystimulációval is rendelkezik.

Az AVS Galaxy Relaxman Premium legfontosabb jellemzői

  • Egyedülálló AVS eszköz, amely kellemes és mély élményeket idéz elő
  • Stimuláló szemüvegből, fejhallgatóból és vezérlőegységből áll
  • Működése a lehető legegyszerűbb
  • Lehetővé teszi a teljesítménybeállítások, a kijelző háttérvilágítás, a program visszaszámlálás és egyéb beállítások kiválasztását
  • Teljes színű Ganzfeld fénystimulációval rendelkezik
  • A Galaxy Relaxman Premium családi, otthoni használatra készült
  • Összesen 52 programot kínál különböző kategóriákból
  • A programok a beépített MP3-nak köszönhetően zenét tartalmaznak
  • Szín: kék - fehér

A Galaxy Relaxman Premium összesen 52 programot kínál

A Galaxy Relaxman Premium összesen 52 programot kínál. Ezek a beépített MP3-nak köszönhetően zenét is tartalmaznak. A programok között megtalálod a pihenés, alvás, tanulás, energia, meditáció, depresszióés különleges kategóriákat. A speciális kategóriákon belül választható ADHD, fájdalom, szorongás, hiperaktivitás, jetlag, jóga, kreativitás, migrén, szexuális étvágy, kiégés szindróma, győztes, magas vérnyomás, magasabb immunitás, függőség vagy szórakozás. A Galaxy Relaxman Premium egy igazán egyedi AVS eszköz.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Galaxy AVS přístroj Relaxman Premium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Galaxy AVS prístroj Relaxman Premium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Galaxy AVS Relaxman Premium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Galaxy AVS Relaxman Premium.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ