A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Siguro kuchyňský robot

Gallet ASP 120 Vernon

Termékkatalógus
Gallet ASP 120 Vernon
4,2 43 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - 1000W teljesítmény, HEPA szűrő, 1l-es tartály, 82 db zajszint, fém teleszkópos cső, univerzális padló szívófej, kárpit szívófej és réstisztító
Kód:  GALVB003 Termékszám:  8592417046075

Gallet ASP 120 Vernon

A Gallet ASP 120 Vernon termék tökéletesen ötvözi a megfizethető árat a kiváló minőséggel. Az Ön kiválói segédje lesz, amibe hamarosan annyira beleszeret, hogy még az unalmas takarítás otthonában, irodájában vagy nyaralójában is szórakoztató tevékenységgé fog válni. Ez a készüléken nem csak időt takarít meg Önnek, hanem kedvet is csinál a takarításhoz.

Porzsák nélküli porszívó

* A gazdaságos és energiatakarékos motor magas szívóteljesítménnyel
* Portartály űrtartalma: 1 l
* Minőségi HEPA-szűrővel
* Egyszerű összeszerelés a gyors használat érdekében
* Működési sugara: 8 m
* Szabályozható szívó erő, a szívócső fogantyúján lévő mechanikus vezérlőnek köszönhetően

* Praktikus méretek és alacsonyabb súly, amely a könnyű használatot és tárolást teszik lehetővé
* 360 fokban forgatható kerekekkel a porszívó könnyű forgatásához 
* Puha kerekek, amelyek alkalmazkodnak a sima padlókhoz (pl. fa, úszó padló, PVC, vinil, linoleum, marmoleum, stb.)
* Automatikus kábeltekerő funkció
* Modern és elegáns dizájn
* Akusztikus zajszint: 82 dB(A)
* Teljesítmény felvétel: 1000 W

* Tökéletes minden háziasszony számára
* C energiaosztály

CSOMAGOLÁSBAN LÉVŐ TARTOZÉKOK


* Univerzális padló szívófej eltávolítható kefével
* Résszívófej - a szűk és nehezen elérhető helyek porszívózására alkalmas.
* Finom szőrű keféje olyan helyeken segít, ahol el kell távolítania a port és pókhálót (bútorokon, falakon, vagy képeken)
* Kárpit szívófej - puha textil felületekhez, például ülőgarnitúrák, vagy párnák porszívózására való.
* Szívócsövek - Fémes teleszkópos szívócső teszi lehetővé az ideális magasság beállítását a felhasználó magassága alapján

A takarítás bajnoka

Az 1000 wattos öko motor elegendő teljesítményt nyújt ahhoz, hogy a szoba padlóján a legkisebb porszemet is felszívja. A HEPA szűrő biztosítja, hogy a termékből kiáramló levegő ne okozzon legyen tele káros baktériumokkal. Ennek hála ezek a készülékek megfelelő környezetet teremtenek az allergiás betegek, valamint a háziállatos családok számára. A termék akkor is környezetbarát, ha a tisztítás után a szobában tartózkodó személy továbbra is a helyiségben marad. Az 1 literes tartály ugyanúgy működik, mint a porzsákok. Ugyanakkor meg kell említenünk a papírzacskók szükségtelenné válásából eredő előnyöket, mert a tartályt nagyon egyszerűen tisztán tarthatja, és természetesen mindez anyagi megtakarítás is jelent, mert nem kell több porzsákot vásárolnia. A készülék működési sugara 8 méter. A szívófejeket úgy alakítitták ki, hogy még nehezen elérhető helyen is jól használhatóak legyenek.

A csomagolás részét képezi egy univerzális padlófúvóka, amelynek nagy keféje van,így kiválóan alkalmas a szőnyegek és a sima felületek porszívózására. A réstisztító fúvókája szinte bárhová könnyű hozzáférést biztosít. A kefe puha sörtékkel gondoskodik a gondos kezelést igénylő bútorok karbantartásáról. Végül, de nem utolsó sorban a fém teleszkópos csőve, amely lehetővé teszi a magasság egyszerű beállítását, így ha mi magunk nem érnénk fel egy bútort, akkor számíthatunk a segítségére.

A termék egy nagyon könnyen tisztítható HEPA szűrőt, és a beépített portartályt rejt, melyek nagyon könnyen karbantarthatóak, így otthonának baktérium-mentességet biztosítanak. A mechanikus szabályozó segítségével könnyen beállítható az optimális szívóteljesítmény a porszívozandó felületnek megfelően. Egyszerűen összeszerelhető, könnyű termék, forgatható első kerekekkel (360 fokban a könnyű mozgékonyság érdekében). A kábel hosszát is könnyű beállítani az automatikus kábeladagolónak hála. A 82 decibeles zajszint biztosítja a viszonylag csendes működését.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
1 000 W Kész!

Zaj

Zajszint
82 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
28 cm Kész!
Mélység
36 cm Kész!
Tömeg
5 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gallet ASP 120 Vernon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet ASP 120 Vernon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gallet ASP 120 Vernon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet ASP 120 Vernon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet ASP 120 Vernon.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ