A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Gallet ASP 612 Evreux

Termékkatalógus
Gallet ASP 612 Evreux
4,4 58 értékelés
Álló porszívó - kettő az egyben, 600W, 0,8 literes tartály, HEPA szűrő, minden típusú padlóra alkalmas
Kód:  EAD9040c Termékszám:  GALASP612

Gallet ASP 612 Evreux


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gallet ASP 612 Evreux

Kettő az egyben

A Gallet ASP 612 Evreux nagyon csendes működést és kettő az egyben készüléket kínál Önnek. Kifinomult megjelenésének hála, klasszikus porszívónak és kézi porszívónak is használható.


Minden típusú padlóhoz

Az összes padlótípus tisztításához ideális. Sőt, a morzsás asztaltól kezdve a legszűkebb helyekig tényleg bárhol használható. A rugalmas fej elegendő flexibilitást biztosít, hogy mindenhová beférjen.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gallet ASP 612 Evreux

Kényelmes és praktikus használat

A 7 méteres vezeték nagyobb helyiségekben is lehetővé teszi a munkát. A zacskómentes technológia és a tiszta HEPA szűrő pedig biztosítja a kényelmet. A piszok a porszívó 0,8 literes tartályában gyűlik össze.


Könnyen összeszerelhető

A termék kézi használatakor a legeldugottabb helyekhez is könnyedén hozzáférhet. Ráadásul a tápkábelnek köszönhetően semmit sem veszít a szívóerőből.

A porszívó gyorsan és könnyen összeszerelhető. Tárolhatja függőlegesen is, amivel sok helyet takaríthat meg és a termék mindig kéznél lesz. Az alkatrészek között talál majd egy szárnyas fúvókát és egy ecsetet is.


A Gallet porszívónak hála, gyerekjáték a takarítás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gallet ASP 612 Evreux
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet ASP 612 Evreux . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gallet ASP 612 Evreux. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet ASP 612 Evreux. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet ASP 612 Evreux.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ