30 dnů na vrácení 0% splátky Siguro

Gallet BOU 745 Quenza

Termékkatalógus
Gallet BOU 745 Quenza
Vízforraló - űrtartalom: 2 l, 2200 W teljesítmény, anyaga: üveg, szűrő, működésjelző lámpa, led világítás, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, állandó szűrővel, fekete színben
Kód:  ETAGA573 Termékszám:  GALBOU745

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gallet BOU 745 Quenza

A vízforraló már nem csupán praktikus eszköz, de otthonunk design elemévé is vált. A  Gallet BOU 745 Quenza vízforralóval büszke lehetsz készülékedre! Belső LED világítással ellátott üveg kialakításával konyhád igazi büszkesége lesz. 2 literes űrtartalmával elegendő térfogatot kínál 8 csésze tea elkészítéséhez. A vízforraló hasznos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például a túlmelegedés elleni védelem arra az esetre, ha víz nélkül kapcsolnád be a készüléket, valamint az automatikus kikapcsolás. Ez azt jelenti, hogy a vízforraló kikapcsolja magát, amikor eléri a forráspontot, így nem kell folyamatosan figyelemmel kísérned. Az áttekinthetőség érdekében a vízforraló vízszintjelzővel rendelkezik. A forgatható talpnak köszönhetően pedig a készüléket más szögben is vissza tudod helyezni.


A Gallet BOU 745 Quenza vízforraló legfőbb jellemzői 

  • 2 literes vízforraló
  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • Túlmelegedés elleni védelem víz nélkül bekapcsolás esetére
  • Praktikus forgatható talp
  • Világos vízszintjelző
  • Minőségi üveg kivitelezés belső LED világítással
  • A kábelt egy rejtett rekeszbe helyezheted
  • A szűrőszűrő véd a vízkőlerakódások ellen

Kettle Gallet BOU 745 Quenza 2 literes űrtartalommal

A Gallet BOU 745 Quenza elektromos vízforraló kellemes belső világítással és minőségi üveggel rendelkezik, amely gyönyörűen kiegészíti a belső teret. A vízforraló 2 literes kapacitásával akár 8 csésze ital elkészítésére is alkalmas. A nagy 2 200 W teljesítmény pedig gyors vízmelegítést biztosít.

A Gallet BOU 745 Quenza vízforraló egyszerű és praktikus használata 

A Gallet BOU 745 Quenza használata teljesen egyszerű. Nyomd meg a vízforraló gombját, a fedél kinyílik, és öntsd bele a kívánt mennyiségű vizet. A kábelt a rejtett tárolóba helyezheted, így nem lesz útban. A szűrő pedig védi italodat a vízkőlerakódásokkal szemben.

Első a biztonság

A biztonság minden termék középpontjában áll. A Gallet BOU 745 Quenza azonban még kettős biztonsági rendszerrel is büszkélkedik. Ez a rendszer akkor aktiválódik, ha a vízforraló túlmelegszik, vagy ha a vízforralót üresen kapcsolnád be.


Paraméterek

Design

Design
Klasszikus Kész!

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
2 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Beépített Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gallet BOU 745 Quenza Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet BOU 745 Quenza . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gallet BOU 745 Quenza.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ