AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Gallet BOU109WB líra

Termékkatalógus
Gallet BOU109WB líra
Vízforraló - 1 literes, teljesítmény a 1100W, a fűtőelem el van rejtve, rozsdamentes acélból készült lapos fenekű vízforraló, kivehető és mosható szűrő
Kód:  GALRK009 Termékszám:  GALBOU109WB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gallet BOU109WB líra

Kisebb méretű vízforralót keresel? Próbáld ki a BOU109WB Gallet terméket. Ez a kisméretű vízforraló alkalmas például közösségi helyiségekbe vagy kollégiumi szobákba. A Gallet előnye, hogy a fűtőelem egy lapos rozsdamentes acél, amely a forraló alsó része alatt rejtőzik. Tehát nem lesz vizes, és kávéid ugyanolyan ízűek lesznek. Kis méretének köszönhetően a vízforraló kis méretű konyhában is elfér, nem kell minden használat után eltenni. Nem kell minden használat után elrejteni.

A Gallet BOU109WB Lire legfontosabb jellemzői

  • Elektromos vízforraló rejtett fűtőelemmel
  • A Gallet BOU109WB alkalmas kis konyhákba is
  • A kábelt a talapzaton helyzehető el
  • Mosható szűrő a szennyeződés ellen
  • Automatikus leállítási rendszer
  • Működés jelzése fényjelzéésel
  • Vízmennyiség jelző

Finom kávé a Galou BOU109WB-vel

A BOU109WB galvanizált vízforraló kapacitása 1 liter. Ideális, ha kevesebb víz melegítésére van szükség. A vízforraló tartalmaz egy eltávolítható szűrőt, amelyet folyó víz alatt lehet mosni. Ez a szűrő összegyűjti a szennyeződéseket, így a kávé nagyszerű ízű marad. Az állvány központi csatlakozóval van felszerelve, így a vízforraló bármely irányban elforgatható, és mindig kézre esik.

A Galute BOU109WB vízforraló egyszerű kezelése

A Gallo BOU109WB automata elzáró rendszerrel rendelkezik, miután a víz forrni kezd. A kettős túlmelegedés elleni védelmet akkor fogod értékelni, amikor a vízforraló víz nélkül van bekapcsolva. A forralóban lévő víz mennyisége a kétoldalas vízjelnek köszönhetően látható.

Paraméterek

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
1 100 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gallet BOU109WB líra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet BOU109WB Liré . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gallet BOU109WB Liré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet BOU109WB Liré. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet BOU109WB Liré.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ