Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Gallet DES 122

Termékkatalógus
Gallet DES 122
4,7 11 értékelés
Aszalógép - teljesítmény 250 W, 8 lemez, kézi vezérlés, lemezek átmérője 30,5 cm, hőmérséklet szabályozás, zajszint 60 dB
Kód:  GALSO546 Termékszám:  GALDES122

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gallet DES 122

Zöldség, gomba, gyümölcs, friss gyógynövény vagy hús, mindezzel játszva megbirkózik a jól ismert Gallet DES 122 gyümölcsaszaló gép. 250 W tisztességes teljesítményének köszönhetően kényelmesen elkészítheted a szárított gyümölcsöt, fűszert vagy teát. A gyümölcsaszaló gépnél örömet szerez az is, hogy 8 szárító tálcával rendelkezik, vagyis nagyobb mennyiségű finomságot tud kiszárítani egyszerre. Dehidratálással az ennivaló megőrzi természetes illatát és ízét, illetve tápértékekben, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag marad. A minőségi szögletes formájú Gallet DES 122 gyümölcsaszaló gép motorja a készülék alsó részében található, ennek következtében a meleg alulról felfelé áramlik. Közepén és az alsó szinteken jóval gyorsabban aszalódik az elhelyezett élelem. Ennélfogva a szárító szitákat cserélgetni kell. Tekintettel a kicsivel magasabb zajszintre, a szárító berendezést külön helyiségben javasolt használni. Működtetése a forgó gombnak hála igazán egyszerű. A népszerű Gallet gyümölcsaszaló egyetlen konyhából sem hiányozhat.

Gallet DES 122 gyümölcsaszaló legfőbb tulajdonságai

  • A kiváló Gallet gyümölcsaszaló egyszerű módja annak, hogy az élelmiszerek vitaminokban, tápértékekben és ásványi anyagokban gazdagok maradjanak
  • Tálcák száma a csomagban: 8
  • Átmérőjük: 30,5 cm
  • A közismert Gallet ételszárító szögletes formájú
  • Funkciói: hőmérséklet szabályozás
  • Motorja alul kapott helyet
  • Egyszerű manuális vezérlés a forgó gomb segítségével
  • A kicsit magasabb zajszintre való tekintettel, a szárító berendezést külön helyiségben javasolt használni
  • Gallet gyümölcsaszaló gép stabil teljesítménye 250 W

Gallet DES 122 gyümölcsaszaló gép ügyes funkciói

Ez a rendkívül hasznos ételszárító hőmérséklet-szabályzóval is büszkélkedhet, amelynek hála a dehidratálás sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Ez a funkció hasznodra lehet pl. zöldség, gyümölcs és hús szárításánál, mivelhogy minden egyes élelmiszer más hőfokot igényel.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Kézi Kész!
Maximális zajszint
60 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Kézi Kész!
Maximális zajszint
60 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Teljesítményfelvétel
250 W Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás Kész!

Lemezek

Mennyiség
8 db Kész!
Lemez átmérője
30,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gallet DES 122 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet DES 122 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gallet DES 122.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ