30 dnů na vrácení Shop roku

Gallet FAR 370

Termékkatalógus
Gallet FAR 370
4,7 99 értékelés
Vasaló - gőzölős, teljesítmény: 2400 W, függőleges gőzölés, vízkőtelenítés, öntisztítás és anti-drip rendszer (csöpögés ellen), 250 ml-es tartály, gőzteljesítmény: 40 g/perc, gőzlövet: 130 g/perc, kerámia vasalótalp, 2 m hosszú kábel, kék
Kód:  GALZE002 Termékszám:  GALFAR370

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gallet FAR 370

A Gallet FAR 370 gőzölős vasaló számos kiváló tulajdonságával megédesíti a vasalás élményét. A kerámia vasalótalpat és a modern  kékes színű design-t kiegészíti a 250 ml térfogatú átlátszó víztartály. Ha a vasalát intenzívebb fokozaton szeretné elvégezni, válassza a gőz sokk funkciót, amelynek mértéke 130 g kiengedett gőz /perc, amelyet a vasaló igazán kedvező 2400 W-os teljesítménye tesz lehetővé, ahogyan a gyors üzembe helyezést és felmelegedést is. Számos lehetőség közül választhat a vasaló funkcióit tekintve, száraz vasalás gőz nélkül, illetve a gőz választható hőmérsékletei, amelyet folyamatosan állíthat a különböző típusú vasalt szöveteknek megfelelően. Ennek a modellnek egyik nagy előnye a fényjelző, amely jelzi, ha a vasaló elérte a beállított hőmérsékletet. 

A fő előnyei

  • Száraz vasalás gőz nélkül
  • Opcionális hőmérséklet és gőz szabályozás
  • Jelzőfény
  • Függőleges irányú gőz funkció 
  • Öntisztító rendszer
  • Anti Calc rendszer és csöpögés gátló rendszer 

Számos fejlett funkciót kínál

A készülék büszkélkedhet a függőleges gőzölés funkciójával is, amely lehetővé teszi hogy a kiáramló gőz ne érintkezzen a vasalótalppal. A Self Clean öntisztító rendszer is kétségkívül egy hasznos tulajdonsága, könnyű és teljes tisztítást biztosít a vasaló belsejének. A további hasznos funkciói közé tartozik Anti Calc rendszer, amely védi a vasalót a vízkő ellen, illetve az anti-csepp csöpögésgátló rendszere is. Egy praktikus locsoló funkciót is terveztek a vasalónak, ami a gyűrött, kezelhetetlen anyagokkal szemben hatásos megoldás.

Kényelmes kezelés

A könnyű kezelhetőség érdekében a vasalót egy praktikus forgatható tápkábellel is felszerelték. A kábel hossza két méter, amely forgatható a vasaló teste körül a könnyebb tárolás elősegítése érdekében. A kényelmes, nyugodt vasaláshoz helyezze a vasalót egy stabil állványra. Vegye meg Ön is ezt a gazdagon felszerelt, rendkívül sokszínű Gallet FAR 370 modellt amivel a vasalás gyerekjáték.

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
40 g/perc Kész!
Gőzlövet
130 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gallet FAR 370 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet FAR 370. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gallet FAR 370.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ