A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Gallet MS 590 Sport

Termékkatalógus
Gallet MS 590 Sport
4,4 86 értékelés
Turmixgép - 350 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, ajánlott csonthéjasok darálására és smoothiehoz, hordozható palack a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 0,5 l-es tartály, tritán edény
8 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GALMS001 Termékszám:  GALMS590
Gallet MS 590 Sport 8 190 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Gallet MS 590 Sport

Vypnuto
Vypnuto
Odnímatelná nádoba

Levehető palack

Vypnuto
Snadná instalace

Egyszerű összeszerelés

Vypnuto
Snadná údržba

Egyszerű karbantartás

Vypnuto
Bezpečnostní prvky

Biztonságos alkatrészek

Vypnuto
Gallet MS 590

Aktívan egész nap

Praktikus asztali mixer kifejezetten az egészséges életmód követőinek tervezve. A Gallet MS 590-nel gyorsan és egyszerűen készíthetsz gyümölcsleveket, tejshake-eket, vagy bármilyen koktélt. A készülék jég aprítására, valamint szószok és bébiételek készítésére is alkalmas.

Smoothie TO GO

A termék legnagyobb előnye, hogy a keverőpalack levehető, így kedvenc italodat bárhová magaddal viheted. A Gallet MS 590-nel nem kell félned a kifröccsenéstől! Csak vedd le a palackot, távolítsd el a rozsdamentes acél pengéket, zárd le a palackot, és már mehetsz is. Kedvenc smoothiedat most már bármikor elkészítheted, amikor csak kedved tartja.

Vypnuto
Gallet MS 590
Vypnuto
Gallet MS 590

Egyszerű, de nagyszerű

A mixelés gyerekjárték, az egész folyamat nem tart tovább pár másodpercnél. A 0.5 literes edény egészségre ártalmatlan Tritanból készült, amely nem veszi át az ételek aromáját, nem színeződik el, és akár mosogatógépen is tisztítható. A kupakján található praktikus akasztó és a karcsú design még egyszerűbbé teszi a palack hordozását. Remek alakjának köszönhetően a palack a hűtőszekrény ajtajában, vagy az autó italtartójában is elfér.

Egyszerű karbantartás és biztonságos működés

A minőség mellett a gyártó a biztonságra is nagy hangsúlyt fektetett. A mixer csúszásgátló talpai stabilitást biztosítanak, és egy helyben tartják a készüléket. A termék a nem megfelelő összeszerelése ellen biztonsági biztosítékkal vagy biztonsági nyomógombbal rendelkezik. Még a mixer ergonómiájának és a palack kialakításának is megvan a maga funkciója. A kerek formájú edény könnyen tisztítható, minden szennyeződés egyszerűen eltávolítható belőle.

Vypnuto
Gallet MS 590

Van egy tippünk az első Gallet MS 590-nel készítendő receptedhez

Ananászos smoothie gyömbérrel és chia magokkal

Helyezz 1 kisméretű ananászt feldarabolva az edénybe. Add hozzá egy egész narancs, és egy kisebb grapefruit levét. Adj hozzá néhány mentalevelet és 2 mm vékonyságúra vágott gyömbérdarabkákat. A hozzávalókat alaposan turmixold össze, majd adj hozzá 4 cl vizet. Szórj rá egy evőkanál chia magot, és újra alaposan turmixold össze az egyveleget. Fogyasztás előtt hagyd állni pár percig.

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítmény
350 W Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!
Alkalmas
Csonthéjasok darálására, Smoothiehoz Kész!
Tartály térfogata
0,5 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
350 W Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Csonthéjasok darálására, Smoothiehoz Kész!
Tartály térfogata
0,5 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Hordozható palack Kész!
Tárolók száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gallet MS 590 Sport Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet MS 590 sportovní . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gallet MS 590 športový.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ