Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gamer asztalok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hossz
12 cm
166 cm
-
Szín
Fehér
(8)
Fekete
(76)
Piros
(13)
Lila
(2)
Barna
(1)
Kék
(3)
Narancssárga
(1)
Rózsaszín
(5)
Szürke
(4)
Többszínű
(1)
Arany
(2)
Szűrés

A tökéletes gamer sarok elengedhetetlen elemei a gamer asztal és a gamer szék. A gamer asztal rendeltetése, hogy optimális magasságot és kellően szilárd felületet biztosítson a monitor, az egér, a billentyűzet, a hangszórók és persze a számítógép számára, ha nem szeretnéd a padlóra tenni. Egy gamer asztal LED megvilágítással pedig még izgalmasabbá teszi a belső teret, játszásra hangolt atmoszférát teremt. Olvass tovább és megtudhatod, mi a különbség egyik-másik gaming asztal között.

Tovább

Miben különbözik egy gamer asztal egy hagyományos asztaltól?

A gamer asztal kifejezetten a szenvedélyes játékosok igényeihez igazodik, akik szeretnek kényelmesen elhelyezkedni a dolgozószobájukban, és maximálisan élvezni kedvenc játékukat. Egyszerű kialakítással büszkélkedhet, állítható magassággal/dőléssel, nagy tartóssággal és teherbírással még a PC-szekrények esetében is, valamint speciális bevonattal ellátott, tuningolt felülettel. Minden gamer íróasztal rendelkezik különféle eszközökkel - ital- vagy fejhallgatótartóval, kábelkezelő rendszerrel, USB hubbal stb.

A gamer asztal többek között a következő előnyöket kínálja:

  • A gaming asztal könnyedén állítható, legyen szó akár a dőlésszögről, akár magáról a magasságról.
  • Kényelmes ergonómiát és lekerekített éleket kínál az órákon át tartó játékhoz.
  • A gamer asztal speciálisan kezelt asztallappal rendelkezik.
  • Nincs elég helyed? A számítógépasztal rengeteg helyet biztosít, valamint elbírja a játékhoz szükséges tartozékokat is.
  • A gamer íróasztal speciális funkciókkal és LED/RGB háttérvilágítással is felszerelhető.

Játék stílusosan - klasszikus és megvilágított gamer asztal is elérhető

A gamer asztal klasszikus és megvilágított íróasztalokra osztható, és a stílusos világítástól eltekintve sem minőségben, sem felszereltségben nem különböznek. Tehát csak rajtad múlik, hogy melyik modellt részesíted előnyben. A dizájnos játékgrafikát mindkét kategóriában élvezheted bizonyos asztaloknál. Melyik gamer asztal fog nyerni nálad?

Ne hagyd magad becsapni, még egy klasszikus gamer asztal is lehet igazán fantasztikus

Bár a klasszikus gamer asztalok nem kápráztatnak el háttérvilágítással vagy fényeffektusokkal, rengeteg stílusos színt és grafikát kínálnak, amelyekről nem fogod tudni levenni a szemed.

Az RGB gaming asztal új szintre emeli a játékélményt

Az RGB gamer asztalok színes háttérvilágítással büszkélkedhetnek, amely programozható és szabályozható az általános alkalmazások/vezérlők segítségével (modelltől függően). Az igényes játékosok a zene ütemére váltakozó fényhatásokat is élvezni fogják. A háttérvilágítással ellátott játékasztal nemcsak új játékélményt nyújt, hanem a sötétben a monitor figyelése közben még a szemed is tehermentesíti.


Klasszikus gamer számítógépasztal 100 cm
Klasszikus gamer asztal grafikával

RGB gaming asztal háttérvilágítással
RGB gaming asztal háttérvilágítással

A gamer játékasztalok mellett nézd meg a gamer székek és fotelek kategóriát is.

A gamer számítógépasztal legfontosabb paraméterei

Ha ez az első gamer asztal vásárlásod, akkor ez egy olyan befektetés, amelyet a maximális kényelem érdekében hozzád kell igazítani. A következő paraméterek különösen érdekesek lehetnek a számodra:

A gamer asztal munkalapjának méretei

Annak megfelelően válaszd ki a munkalap méreteit, hogy mennyi mindent szeretnél elhelyezni a gamer íróasztalon, továbbá mennyi szabad helyet igényelsz rajta. A munkalap hossza általában 140-160 cm között mozog, mélysége körülbelül 70-90 cm, mely bizonyos modellek esetében állítható. A könnyebb számolgatás érdekében nem árt tudni, hogy egy átlagos 24 colos monitor körülbelül 55 cm széles, a billentyűzetek szélessége többnyire 40-45 cm. A legnagyobb gamer számítógépházak körülbelül 20 × 45 cm területet foglalnak el. Ha tágas munkaterületet szeretnél, válassz gamer asztal modellt 150 cm hossztól felfelé.

Állítható gamer asztal - magasság és dőlésszög

A munkalap mélységének beállításán túl némelyik gaming asztal lehetővé teszi a lap magasságának és dőlésszögének finomhangolását is. A magasság beállítási tartománya általában 70-80 cm. A munkalap dőlésszöge 10°-ra állítható. A gamer asztal lapjának enyhe megdöntése hozzájárul az optimális ergonómiához és enyhíti az alkarra nehezedő nyomást. Az alábbi táblázatból megtudhatod, hogy a testmagasságod alapján milyen magasságra érdemes beállítanod a gamer íróasztalt, így kényelmesebb körülményeket alakíthatsz ki magadnak a játszáshoz.

Felhasználó magassága (cm) 155 165 175 185 195
Gamer asztal ajánlott magassága (cm) 65 67,5 70 72,5 75

Gamer asztal LED világítással

A gamer asztal LED háttérvilágítása nem számít alapfelszereltségnek, a legolcsóbb modellek esetében egyáltalán nem, de a legtöbb minimalista stílusú gamer számítógépasztal esetében sem áll rendelkezésre. A többi gaming asztal viszont állítható fényhatásokat és színeket kínál, mely amellett, hogy különleges hangulatot teremt a helyiségben, hasznos is, hiszen átláthatóbbá teszi a munkaterületedet, például nem fogod a monitor erős fényétől elvakulva véletlenül felborítani a gamer asztal szélére elhelyezett poharat. Ha pedig biztosra akarsz menni, válassz pohártartós gamer íróasztalt.

A gamer asztal színe

A teljesítményen túl a gamer összeállításoknál fontos szerepet tölt be a dizájn is, hiszen ez adja meg a játszás alaphangulatát. Általában a gamer asztal fehér vagy fekete, plusz egy kiegészítő színnel való kombinációja a legnépszerűbb. Választhatsz például fekete-piros gamer íróasztalt.

Minőségi anyagokból készült tartós gaming asztal

A gamer számítógépasztal váza a legtöbb esetben szilárd fémkeretből készül, a munkalap pedig ABS anyagból, egy rendkívül tartós műanyagból, melyet gyakran mikroszálas borítással látnak el, ami kellemes tapintásúvá teszi a gamer íróasztal felületét és hozzájárul a gamer egér pontosságához, ha egérpad nélkül használod.

i

A gamer asztal terhelhetősége

Egy átlagos gamer asztal terhelhetősége körülbelül 50 kg. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan elhelyezhetsz rajta egy nagy számítógépházat, benne a különféle PC alkatrészekkel, egy nagy monitort, a szükséges perifériákat, de akár egy nyomtatót és sok egyéb kiegészítőt is.

A legjobb gamer asztal nagyszerű funkciókkal bír

A vizuálisan kellemes háttérvilágításon kívül a gamer íróasztal számos extra kiegészítővel rendelkezik, amely javítja a játékélményt, a számítógép vezérlését és magát a számítógép mellett töltött időt. Melyek ezek az extrák?

  • Szinte minden jó gaming asztal rendelkezik kábelkezelő rendszerrel. Ezek leggyakrabban a táblán stratégiailag elhelyezett lyukak, amelyeken keresztül a kábeleket egy helyen, felesleges összegabalyodás és akadályok nélkül vezetheted át.
  • A csúszásmentes felület biztosítja, hogy minden játékkiegészítő a helyén maradjon.
  • Vízálló felület – nem kell aggódnod amiatt, hogy a kiömlő víz kárt tesz gaming asztalodban.
  • A játékasztalok emellett rendelkeznek:pohártartóval, távirányító és telefon tartóval, valamint egy akasztóval a fejhallgatók számára és egy praktikus USB hubbal.

Rapture gamer számítógépasztal

Nézd meg a Rapture gamer asztalok, kényelmes és ergonomikus kialakítású asztalait, ahol különösen értékelni fogod a kiváló minőséget, az egyszerű kialakítást és a kényelmet, beleértve a prémium háttérvilágítást, megfizethető áron és csak tőlünk.

Milyen árban mozog egy gamer asztal?

A gamer számítógépasztal kínálat kimondottan bőséges, ennek megfelelően az árak is széles skálán mozognak. A legolcsóbb gamer asztal körülbelül 40 ezer forintért lehet a tiéd. Az átlagár 100 ezer forint körül mozog, a legdrágább gamer asztal ára viszont eléri a 200 ezer forintot is.

Ha a kedvezményes ajánlatokat keresed, tekintsd meg akciós gamer asztal kínálatunkat.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
87 termék
Ultradesk Cruiser Black - Gaming asztal Típusok
3,0
Ultradesk Cruiser Black
Gaming asztal - asztal magassága 82 cm, asztallap mérete 160cm × 70cm, tömege 25,6 kg, állítható magasság, kábelkezelő rendszer, pohártartó, fejhallgató horog és távirányító tartó, 100 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
129 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: UTD033
ULTRADESK UPLIFT - barna asztallap - Gaming asztal Típusok
4,5
ULTRADESK UPLIFT - barna asztallap
Gaming asztal - asztal magassága 116 cm, asztallap mérete 160cm × 75cm, tömege 30 kg, állítható magasság, kábelkezelő rendszer és fejhallgató horog, 90 kg max. terhelhetőség, fekete és barna kivitel
155 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UTD044
ULTRADESK UPLIFT - fekete - Gaming asztal Típusok
4,5
ULTRADESK UPLIFT - fekete
Gaming asztal - asztal magassága 116 cm, asztallap mérete 160cm × 75cm, tömege 30 kg, állítható magasság, kábelkezelő rendszer és fejhallgató horog, 90 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
135 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: UTD042
3,9
Trust GXT 711X Dominus Gaming Desk
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 120cm × 72cm, tömege 19,35 kg, állítható magasság, 65 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
77 200 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: JS400a3
ULTRADESK Space XXL V2 fekete
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 144cm × 70cm, tömege 24 kg, kábelkezelő rendszer, led háttérvilágítás, pohártartó és fejhallgató horog, 100 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
112 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: UTD055
3,0
Ultradesk Action V2
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 110cm × 59cm, tömege 22,5 kg, vízálló, csúszásgátló, kábelkezelő rendszer, pohártartó, fejhallgató horog és távirányító tartó, 80 kg max. terhelhetőség, fekete és piros kivitel
70 090 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: UTD021
ULTRADESK Space V2 fekete
Gaming asztal - asztal magassága 77 cm, asztallap mérete 113cm × 61cm, tömege 19 kg, vízálló, kábelkezelő rendszer, led háttérvilágítás, pohártartó és fejhallgató horog, 100 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
76 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: UTD049
Trust GXT709W Luminus RGB, fehér - Gaming asztal Típusok
5,0
Trust GXT709W Luminus RGB, fehér
Gaming asztal - asztal magassága 74 cm, asztallap mérete 120cm × 60cm, tömege 15,5 kg, kábelkezelő rendszer, led háttérvilágítás, pohártartó és fejhallgató horog, 150 kg max. terhelhetőség, fehér kivitel
75 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS400a4
5,0
Endorfy Atlas L
Gaming asztal - asztal magassága 78 cm, asztallap mérete 150cm × 72cm, tömege 28,23 kg, csúszásgátló, állítható magasság, kábelkezelő rendszer és fejhallgató horog, 80 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
93 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ENDh1a2
3,0
Ultradesk Atomic fekete-piros
Gaming asztal - asztal magassága 76 cm, asztallap mérete 139cm × 74cm, tömege 28 kg, vízálló, csúszásgátló, kábelkezelő rendszer, pohártartó, fejhallgató horog és távirányító tartó, 70 kg max. terhelhetőség, fekete és piros kivitel
99 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: UTD036
Arozzi Arena Gaming Desk Blue - Gaming asztal Típusok
4,5 14×
Arozzi Arena Gaming Desk Blue
Gaming asztal - asztal magassága 81 cm, asztallap mérete 82cm × 160cm, tömege 38,8 kg, vízálló, csúszásgátló, állítható magasság és kábelkezelő rendszer, 80 kg max. terhelhetőség, kék kivitel
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AROZ08d1
1,0
Anda Seat Terminator Premium Gaming Table - RGB Black
Gaming asztal - asztal magassága 110 cm, asztallap mérete 160cm × 160cm, tömege 29,5 kg, állítható magasság, kábelkezelő rendszer, led háttérvilágítás és fejhallgató horog, 150 kg max. terhelhetőség, fekete és többszínű kivitel
213 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL037
CONNECT IT NEO, piros
Gaming asztal - asztal magassága: 75 cm, asztallap mérete: 120cm × 60cm, tömege: 14,7 kg, vízálló, kábelkezelő rendszer, pohártartó és fejhallgató horog, 100 kg max. terhelhetőség, szín: fekete és piros
57 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JD850a1
Arozzi Arena Gaming Desk Red - Gaming asztal Típusok
4,5 14×
Arozzi Arena Gaming Desk Red
Gaming asztal - asztal magassága 81 cm, asztallap mérete 82cm × 160cm, tömege 38,8 kg, vízálló, csúszásgátló, állítható magasság és kábelkezelő rendszer, 80 kg max. terhelhetőség, fekete és piros kivitel
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AROZ08d3
AROZZI Arena, sötétszürke-fekete
Gaming asztal - asztal magassága 71 cm, asztallap mérete 82cm × 116cm, tömege 39 kg, vízálló, csúszásgátló, állítható magasság és kábelkezelő rendszer, 80 kg max. terhelhetőség, fekete és szürke kivitel
147 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AROZ015a
Cougar Royal Mossa, fekete
Gaming asztal - asztal magassága 72 cm, asztallap mérete 120cm × 60cm, tömege 9 kg, vízálló, állítható magasság, kábelkezelő rendszer és usb hub, 80 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
145 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MH924f
Anda Seat Wind Seeker Premium Gaming Table - Black
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 160cm × 120cm, tömege 31,5 kg, csúszásgátló, kábelkezelő rendszer, pohártartó és fejhallgató horog, 150 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
131 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MENTL036
Cougar Deimus - 120cm, RGB
Gaming asztal - asztal magassága 78 cm, asztallap mérete 122cm × 60cm, tömege 28 kg, vízálló, csúszásgátló, kábelkezelő rendszer és led háttérvilágítás, 80 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
72 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MH924c
4,7 19×
Rapture AURORA 300 fekete
Gaming asztal - acélszerkezet, beépített RGB háttérvilágítás a játékfelületen, asztal magassága 76 cm, asztallap méretei 120 × 60 cm, edzett üvegfelület, pohártartó és fejhallgató akasztó, munkafelület ívelt élekkel, állítható magasságú kiegyenlítő alátét, terhelhetőség 100 kg
78 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: RPTGD0520
Arozzi Arena Gaming Desk Black - Gaming asztal Típusok
4,5 14×
Arozzi Arena Gaming Desk Black
Gaming asztal - asztal magassága 81 cm, asztallap mérete 82cm × 160cm, tömege 38,8 kg, vízálló, csúszásgátló, állítható magasság és kábelkezelő rendszer, 80 kg max. terhelhetőség, fekete és piros kivitel
137 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AROZ08d5
3,0
Ultradesk Cruiser Red
Gaming asztal - asztal magassága 82 cm, asztallap mérete 160cm × 70cm, tömege 25,6 kg, állítható magasság, kábelkezelő rendszer, pohártartó, fejhallgató horog és távirányító tartó, 100 kg max. terhelhetőség, fekete és piros kivitel
133 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: UTD035
4,8 15×
Rapture ZOOM 100 fekete
Gaming asztal - Z-alakú acélszerkezet, asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 120 × 60 cm, strukturált felület, kábelrendező, pohártartó és fejhallgató akasztó, ívelt szélű munkafelület, állítható magasságú kiegyenlítő alátétek, 50 kg teherbírás
57 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: RPTGD0500d
4,0
Cougar MARS - RGB
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 153,3cm × 77,1cm, tömege 40,3 kg, állítható magasság, led háttérvilágítás, állítható fényhatások és usb hub, 150 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
172 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MH905a8
4,8
Endorfy Atlas S
Gaming asztal - asztal magassága 74 cm, asztallap mérete 114cm × 73,3cm, tömege 18,2 kg, csúszásgátló, állítható magasság és kábelkezelő rendszer, 80 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
69 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ENDh1a1

Gamer asztalok

Gamer asztalok

A Gamer asztalok kategóriában összesen 87 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer asztalok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer asztalok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer asztalok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer asztalok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ