A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Gamer billentyűzet-egér szettek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Lokalizáció
US
(2)
Amerikai (nemzetközi)
(1)
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek
(1)
Szimmetrikus
(2)
Szín
Fekete
(3)
Piros
(1)
Ezüst
(1)

Az ún. gamer szett kifejezetten a számítógépes videójátékok rajongói számára lett kitalálva. A csomag tartalma egy gamer billentyűzet és egér, amelyek tökéletes harmóniában vannak egymással, kimondottan videójátékokhoz tervezve. Olvass tovább és megtudhatod, mire érdemes odafigyelni a tökéletes gamer egér és billentyűzet páros kiválasztásakor!

Tovább

Gamer szett – milyen paraméterek és tulajdonságok alapján válassz?

Annak érdekében, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb gamer billentyűzet és egér együttest, nem árt figyelembe venni az alábbi körülményeket:

Hogyan csatlakozik a gamer szett?

A gamer billentyűzet és egér PC-hez való csatlakozásának módja szerint két csoportot különböztetünk meg:

  1. A vezeték nélküli gamer szett csatlakoztatása Bluetooth kapcsolattal vagy USB-vevővel oldható meg. Szabad mozgást és könnyű hordozhatóságot biztosít, azonban rendszeres elemcserét vagy újratöltést igényel, emellett gyakran lassabb a válaszideje.
  2. A vezetékes gamer szett ezzel ellentétben gyorsabban reagál, nem kell bele elemeket vásárolni vagy az akkumulátor töltésével bajlódni. Hátránya viszont, hogy a kábelek akadályozhatnak.
  3. Gamer szett olcsón
    Kíváncsi vagy, hol juthatsz hozzá olcsóbban egy gamer billentyűzet és egér együtteshez? Az outletben kedvezőbb áron szerezhetsz be felbontott, használt és újszerű gamer egér és billentyűzet összeállításokat.

    A konzolodhoz szeretnél gamer egér és billentyűzet párost beszerezni?

    Egyik-másik gamer egér és billentyűzet alkalmas PS4 vagy Xbox One konzolokhoz való csatlakozásra is. Egy ilyen vezeték nélküli gamer billentyűzet és egér lehetővé teszi számodra, hogy a kényelmes kanapédról a tévén játszhasd a kedvenc játékaidat. A támogatott játékok között szerepel a Fortnite, a Gears 5, a Minecraft és az Overwatch, de mindenképpen javasolt az egyes játékok kompatibilitásának leellenőrzése.

    Világító gamer szett - avagy a színekből sosem elég

    A legmodernebb gamer egér és billentyűzet együttesek gyakran beépített háttérvilágítással rendelkeznek, amely bevilágítja a játékteredet. A legtöbb gamer egér és billentyűzet lehetővé teszi, hogy kiválaszd a kedvenc színedet, de akár szinkronizálható is a zenével, amit éppen hallgatsz, vagy a játékkal, amit éppen játszol. Egy világító vezeték nélküli gamer billentyűzet és egér megváltás lehet számodra, ha sokat játszol, vagy gépelsz sötétben.

    i

    Gamer periféria szett
    Ha teljes gamer PC szett felszerelést szeretnél a kedvenc videójátékaidhoz, válassz olyan gamer billentyűzet és egér szettet, amelyet egy hozzá tökéletesen illő fejhallgatóval is kiegészítettek.

    Gamer billentyűzet - a kiválasztás alapjai

    A gamer billentyűzeteken - az irodaitól eltérően - több funkcióbillentyű található, a gombok alá jobb és tartósabb kapcsolók lettek beépítve, színes háttérvilágítással, gombprogramozási lehetőségekkel és egyéb funkciókkal is kecsegtetnek. Ennek köszönhetően különösen jól irányíthatod a videójátékot, kölcsönhatásba lépve ezzel a játék világával.

    A gamer billentyűzetek billentyűzetkiosztása és lokalizációja

    A gamer billentyűzetek elsősorban a nyelvi lokalizációban különböznek egymástól, ami meghatározza bizonyos karakterek, például a magyar ö, ő, vagy ü, ű betűk jelenlétét. Egyes klaviatúrák számszerű- és a jobb irányíthatóság érdekében speciális multimédiás billentyűkkel is rendelkeznek. A legmodernebb gamer billentyűzetek lehetővé teszik akár az egyes gombok beprogramozását is.

    A billentyűzetekhez különböző tartozékok is vásárolhatók, mint például a matricák, a betétek és egyéb termékek.

    Gamer billentyűzetek a billentyűk típusa szerint

    A gamer billentyűzetek esetében általában kétféle típusú billentyűk közül válogathatunk - mindkét típusnak más-más a célja. A lehető legcsendesebb billentyűzetre vágysz, vagy inkább a válaszidőt részesíted előnyben?

    1. Az alacsony profilú billentyűzet olyan speciálisan kialakított gombokkal rendelkezik, amelyek lenyomása szinte alig generál hangot.
    2. A mechanikus billentyűzet inkább az rövidebb válaszideje miatt népszerű a játékosok körében, ami gyorsabb reakciót tesz lehetővé.

    i

    Ha kíváncsi vagy, mely billentyűzetek örvendenek a legnagyobb népszerűségnek, nézd meg, melyek a legjobb, legnépszerűbb billentyűzetek a kínálatunkban!

    Gamer egér - a legfontosabb paraméterek

    Az irodai egerekkel ellentétben a gamer egerek általában multifunkciós gombokkal, nagyobb érzékenységgel és gyorsabb válaszidővel rendelkeznek, lehetővé téve ezzel a videójátékon belül a fegyver könnyebb irányítását, a környezettel és más karakterekkel való jobb kölcsönhatásba lépést.

    A gamer egér érzékenysége

    A DPI (dots/inch) érték határozza meg a gamer egér érzékenységét. Ez az érték általában 2400 és 6400 DPI között mozog - a magasabb értékek nagyobb érzékenységet jeleznek. A gamer egerek gyakran egy plusz gombbal is fel vannak szerelve, amely előre beállított vagy beprogramozott értékek szerint megváltoztatja a DPI-t. A DPI érték egy olyan szubjektív paraméter, amely ideális értéke leginkább az adott játék stílusától függ.

    Bármely gamer szett megvásárlása előtt mindenképp győződj meg arról, hogy a gamer egér kialakítása megfelel-e a domináns kezednek, tehát, hogy jobb- vagy balkezes-e!

    Hány gombbal rendelkezik az ideális gamer egér?

    Minden gamer egérnek van legalább két gombja - bal és jobb gomb -, de egyes egerek akár kilenc gombbal is büszkélkedhetnek. Általánosságban elmondható, hogy a kedvenc játékod műfajának megfelelően érdemes választanod. Az akciójátékok szerelmesei számára inkább egy egyszerűbb, 5-6 gombos gamer egeret ajánlunk. Ezzel szemben az MMORPG játékosok minden bizonnyal nagy hasznát vennék egy kilenc gombos gamer egérnek, amellyel a karakter szinte összes képessége könnyen irányítható.

    i

    Még mindig nem vagy benne biztos, hogy melyik egeret válaszd? Cikkünkben tanácsokkal látunk el a számodra legmegfelelőbb egér kiválasztásához.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Havit Gamenote KB863CM - CZ / SK Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet+egér szett - vezetékes, us kiosztású gamer billentyűzet, magas profilú billentyűk, világító gombok + optikai egér, 4800 DPI, 6 gomb, RGB háttérvilágítás
16 390 Ft

2.
Sades Battle Ram US Szállításra kész 1 db
Billentyűzet+egér szett - vezetékes, us kiosztású gamer billentyűzet, magas profilú billentyűk + optikai egér, 4000 DPI, 5 gomb, RGB háttérvilágítás + alátét a csomagban
13 890 Ft

3 termék
4,5 17×
Sades Battle Ram US
Billentyűzet+egér szett - vezetékes, us kiosztású gamer billentyűzet, magas profilú billentyűk + optikai egér, 4000 DPI, 5 gomb, RGB háttérvilágítás + alátét a csomagban
13 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SADEk02
4,7 42×
Havit Gamenote KB863CM - CZ / SK
Billentyűzet+egér szett - vezetékes, us kiosztású gamer billentyűzet, magas profilú billentyűk, világító gombok + optikai egér, 4800 DPI, 6 gomb, RGB háttérvilágítás
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAVIT0010f1
3,4
JEDEL GAMER STARTER-PACK BUNDLE
Gaming tartozék szett - gamer billentyűzet: mechanikus, vezetékes, klasszikus (magas profilú) billentyűk, dinamikus háttérvilágítás, angol, amerikai és amerikai (nemzetközi) billentyűk lokalizációja, USB csatlakozás, cserélhető kapcsolók és gombok, gamer egér: DPI 800-1200-1600-2400, 1,5 m kábel, gamer headset: 50 mm-es hangszóró átmérő, 119dB/mW érzékenység, hosszú omnidirekcionális mikrofon, 2,1 m kábel, RGB megvilágítás, egéralátét
23 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: JEDEL001a6

Gamer billentyűzet-egér szettek

cikkMit jelent az egér DPI értéke? Elgondolkoztál már azon egy új egér kiválasztásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó csak legyint rá, de különösen a számítógépes játékok szerelmeseinek mindenképp érdemes odafigyelniük rá. Ha szeretnél többet megtudni, olvasd el...
Időnként mindegyikünk elgondolkozik azon, hogy egyik vagy másik karaktert hogyan kell beírni a billentyűzeten. Egyes karaktereket egyszerűen nem írunk olyan gyakran, hogy alaposan bevésődnének a billentyűparancsok a memóriánkba. Ezért készült ez a cikk, amelyben...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?

Gamer billentyűzet-egér szettek

A Gamer billentyűzet-egér szettek kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer billentyűzet-egér szettek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer billentyűzet-egér szettek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer billentyűzet-egér szettek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ