Akvizice ApF HU ApF HU

Gamer billentyűzetek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(68)
Vezetékes
(258)
Billentyűzet típus
Irodai
(36)
Gamer
(345)
Numerikus
(2)
Mac kompatibilis
(3)
Lokalizáció
Cseh
(12)
Szlovák
(6)
Angol
(31)
US
(191)
Amerikai (nemzetközi)
(57)
Német
(2)
Magyar
(31)
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú)
(279)
Alacsony profilú
(27)
Billentyűzet felszerelése
Világító gombok
(322)
USB Hub
(4)
Kijelző
(12)
Programozható billentyűk
(107)
Multimédiás gombok
(109)
Szín
Fekete
(275)
Fehér
(50)
Szürke
(8)
Kék
(6)
Rózsaszín
(5)

A gamer billentyűzetek a hagyományos billentyűzetekhez képest számos más funkcót kínálnak. Gyorsabbak, robusztusabbak, kifejezetten a gamerek igényeire szabottak, továbbá a dizájn, a csatlakoztathatóság és az egyéb funkciók révén megkülönböztethetőek. Egy gamer billentyűzet már külsőleg is jóval eltér a hagyományos irodai billentyűzetektől. Kis túlzással úgy is fogalmazhatunk, ha egy gaming billentyűzet nem RGB színekben pompázik, az már nem is gamer billentyűzet. Mire figyeljünk a gamer billentyűzet kiválasztásakor? Olvass tovább, és az alábbi sorokból kiderül.

Tovább

A gamer billentyűzet számos előnnyel és egyedi funkcióval rendelkezik

A gamer billentyűzet az egérrel együtt az egyik alapvető gaming kiegészítő, amelyet egyetlen játékrajongó sem nélkülözhet. Egyedi stílussal, minőségi mechanizmussal és kifinomult funkciókkal rendelkezik. Melyek a gamer billentyűzetek fő előnyei?

  • A gamer billentyűzetek gyors reakciót biztosítanak, ami kulcsfontosságú az intenzív játékhelyzetekben.
  • A programozható gomboknak és makróknak köszönhetően a gamerek a saját preferenciáiknak és stratégiáiknak megfelelően optimalizálhatják az irányítást.
  • A gaming billentyűzet megvilágítása nemcsak vonzó játékkörnyezetet teremt, hanem az éjszakai játék közben is javítja a billentyűk láthatóságát, így könnyebbé teszi az irányítást.
  • A gamer billentyűzetek ergonomikus kialakítása elősegíti a kényelmes és hosszan tartó játékot, minimalizálja a fáradtságot, és biztosítja a kéz és a csukló optimális helyzetét.
billentyűzet gamer

A gamer billentyűzetek típusai

Ahogy az összes billentyűzetet, úgy a gamer billentyűzetek is alapvetően két csoportba oszthatóak: mechanikus és membrános. Aki egy picit is komolyan gondolja a gaminget, az biztos, hogy a mechanikus billentyűzet mellett teszi le majd a voksát. A másik lehetőség, hogy valaki a játék során jön rá arra, hogy nem a membrános, hanem a mechanikus gamer billentyűzet a legjobb választás. Ez a váltás főként azt követően jön el, amikor a gamer sorozatban megtapasztalja, hogy az ellenfelei milyen előnyökre tesznek szert játék közben. Egy komoly gaming szettnek fontos része a gamer billentyűzet is, ami rövid válaszidővel és érzékelési pontokkal rendelkezik, mindez természetesen időtálló kivitelben. Az igaz, hogy egy mechanikus gamer billentyűzet drágább és hangosabb, de e téren is számos választási lehetőséget kínálunk.

Membrános gamer billentyűzetek

A membrános gamer billentyűzet esetében a billentyűk megnyomását gélkapcsolók biztosítják. Az alacsonyabb beszerzési ár és a csendesebb működés jellemzi ezt a típust. Hátránya a lényegesen hosszabb reakcióidő, a rövidebb élettartam és az alacsonyabb fokú megbízhatóság. Ezen okok miatt a gamerek manapság elsősorban a mechanikus gamer billentyűzet különféle változatait választják.

Mechanikus gamer billentyűzetek

mechanikus gamer billentyűzet a mechanikus kapcsolók elvén működik, amelyek a leggyorsabb reakciót garantálják a legizgalmasabb pillanatokban, ahol a századmásodpercek is számítanak. Az ilyen gamer billentyűzetek az igényes felhasználóknak készültek. Meglehetősen tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek. Másrészt a mechanikus gaming billentyűzet változatok meglehetősen zajosak, és egy kicsit drágábbak. Mindazonáltal a mechanikus gamer billentyűzetek megbízhatóságuk és tartósságuk miatt népszerűek.

A mechanikus gamer billentyűzet és a switch

A mechanikus gamer billentyűzet lényege a switch, vagyis a kapcsoló. Ez határozza meg a billentyűutat és az érzékelési pontot. A vájtfülű gamerek már hang alapján is képesek megkülönböztetni egymástól a gamer billentyűzet switcheket.

A mechanikus gamer billentyűzet leggyakoribb switch típusai

A legelterjedtebb típus a gamer billentyűzetek között még mindig a Cherry MX. A Cherry MX tovább bontható színek alapján, a különbségeket a lenti táblázat nagyszerűen bemutatja. Számos gyártó azonban saját utat szeretne járni a gamer billentyűzet switchek tervezésénél, de szinte az összes koncepció alapja a Cherry MX.

A gamer billentyűzetek szintén gyakran használják a Kailh switcheket. A Kailh kapcsolókat is színek alapján tudjuk csoportosítani. Vannak gyártók, amelyek kizárólag Kailh switcheket alkalmaznak, mint például a SilentiumPC.

Típus Cherry MX Red Cherry MX Black Cherry MX Blue Cherry MX Brown Cherry MX Speed
Leütésre szükséges erő 45 g 60 g 60 g 45 g 45 g
Billentyűút 4 mm 4 mm 4 mm 4 mm 4 mm
Érzékelési pont 2 mm 2 mm 2 mm 2 mm 1,2 mm
Zajszint Csendes Csendes Hangos Csendes Csendes

A gamer billentyűzetek piaca egyre inkább a Cherry MX Red felé tolódik, ennek legfőbb oka a streamelés elterjedése. Habár egy Cherry MX Blue igazán karakteres tud lenni, de a közvetítés során zavaró lehet a hangja. Gamer billentyűzet vásárlásnál ilyen szempontokat is figyelembe kell venni.

Melyek a különböző mechanikus kapcsolók?

A mechanikus gamer billentyűzetek a kapcsolók típusai és mechanizmusaik alapján különböztethetőek meg. A billentyűzet márkák általában az alábbi három alapvető kapcsolótípus egyikét használják, a kioldó súlyában és távolsági paraméterekben mutatkozó enyhe eltérésekkel. Egyes cégek azonban saját kapcsolókat gyártanak, teljesen egyedi mechanizmusokkal.

  1. A lineáris kapcsolók állandó sebességgel mozognak, nincs tapintható válaszuk, és a leggyorsabb kommunikációt biztosítják a számítógéppel. Sima és csendes mozgásuk miatt az egyik legnépszerűbb kapcsolók a professzionális gamerek körében, akiknek szükségtelen zavaró tényezők nélküli, gyors reakcióra van szükségük.
  2. A taktilis kapcsolók ellenállásos rugókkal rendelkeznek, amelyek bizonyos tapintási reakciót okoznak, amelyet minden egyes megnyomáskor le kell küzdeni. Ezek sokoldalú kapcsolók, amelyek alkalmasak gépeléshez vagy játékhoz is. A taktilis válasz az irányíthatóság érzését adja.
  3. A kattintásos kapcsolóknál szintén le kell győzni az ellenállást, hogy elérjük a legalsó pontot. Ez azonban csak a kereszttartónál következik be, ahol a billentyű jellegzetes, hangos hanghatással "kattan". Az átkattintásos kapcsolókat azok a felhasználók részesítik előnyben, akik értékelik az egyes gombnyomások hallható megerősítését.

A gombok súlya és a távolság paraméterei befolyásolják a gamer billentyűzet érzékenységét, ez pedig gyártónként változhat. A kioldó súlya határozza meg, hogy mekkora súlyt kell kifejteni egy billentyűre a lenyomás regisztrálásához. A kioldási távolság azt jelzi, hogy a kapcsolónak milyen messzire kell elmozdulnia a lenyomás regisztrálásához.

A gamer billentyűzet testreszabhatósága

A testreszabhatóság és a rengeteg "custom" funkció a gamer billentyűzet esetében kulcsfontosságú. Ez érintheti a funkciógombok programozását, a háttérvilágítás szabályozását vagy a gombok cseréjét.

Balkezes gamer billentyűzet

A testreszabhatóság valójában a gamer billentyűzet univerzalitását jelenti. A balkezes gamer billentyűzet víziója rendkívül könnyen megvalósítható egy gombkiszedő eszköz segítségével. A komolyabb gamer billentyűzetek csomagolásában biztos találsz egy ilyen kis szerszámot, ezzel elég felcserélni a kurzornyilakat a WASD gombokkal és meg is született a balkezes gamer billentyűzet. Számos gyártó, külön színű és anyagú WASD billentyűket is ad a klaviatúrához, ez pedig az FPS gamerek számára nagyon hasznos.

Gamer billentyűzet médiavezérléssel

A programozható makrógombok jelenléte kötelező a gamer billentyűzet felületén. Minél több van belőlük, annál jobb, mivel a több funkciógomb a tartalomgyártás során is hasznos tud lenni. A prémium gamer billentyűzetek lehetőséget adnak különféle profilok kialakítására is, így egy makróbillentyű csoport mást jelenthet játék közben és mást képszerkesztésnél.

A hangszabályozás, mikrofon némítás vagy STOP/PLAY gombok is sokat dobnak egy gamer billentyűzet ergonómiáján. Némely gaming billentyűzet gyártó ezt olyan túltervezett és minőségi potméterekkel oldja meg, hogy használatuk valóságos öröm.

A gamer billentyűzet és az RGB

Az RGB világítás és annak szabályozása már alap a gamer billentyűzet számára. Ha képes erre a processzorhűtő, a RAM vagy a grafikus kártya, akkor a gamer billentyűzetnek is tudnia kell ezt a funkciót. A gamer klaviatúrákhoz tartozó szoftverekkel ezek az effektek a végtelenségig hangolhatóak. Az RGB színkavalkád nem csak a billentyűkön kell, hogy jelen legyen, de számos gamer billentyűzet oldalát is világító LED-ek szegélyezik.

Vezetékes gamer billentyűzetek

vezetékes gamer billentyűzet klasszikus USB kábellel csatlakozik a számítógéphez. Általában ezek az olcsóbb gamer billentyűzetek rendelkeznek a legalacsonyabb válaszidővel, ami nagyon fontos az optimális játékteljesítményhez. Másrészről viszont a vezetékes gaming billentyűzet hátránya, hogy a kábel játék közben útban lehet.

Vezeték nélküli gamer billentyűzetek

A vezeték nélküli gamer billentyűzet erősségei közé tartozik a korlátlan mobilitás az asztalon és a hordozhatóság. Az olcsóbb modellek szenvednek a hosszabb válaszidő és az alacsony akkumulátor kapacitás miatt. A szenvedélyes játékosoknak ajánlatos többet fizetni és egy magasabb minőségű modellt beszerezni, ahol nem fogják észrevenni a különbséget a válaszidőben. A vezeték nélküli gaming billentyűzet elsősorban USB vevő vagy Bluetooth technológia segítségével csatlakoztatható.

i

A vezeték nélküli csatlakoztathatóság gyakran megtalálható az Xbox és PS gaming billentyűzetek esetében. Ez egy kényelmes és okos megoldás azon játékosok számára, akik a gamer egeret és a billentyűzetet még a konzolos játékokhoz is előnyben részesítik.

A mini gaming billentyűzet jelentheti a kompakt megoldást

mini gaming billentyűzet egy szuper választás, amelynek népszerűsége folyamatosan növekszik. Csak a játékhoz és a gépeléshez szükséges alapvető billentyűket tartalmazza. Kompakt méretének köszönhetően minimális helyet foglal az íróasztalon, és utazáshoz is alkalmas. A kompakt gamer billentyűzetek már nem számítanak újdonságnak, a picit sűrűbb elrendezéssel és az egészen a keret széléig kivezetett billentyűkkel helyet és súlyt takarítanak meg a gyártók. A mini gamer billentyűzetek jellemzően 30 cm-nél nem hosszabb klaviatúrák, kifejezetten hasznosak a gamer laptop felhasználóinak. A kompakt gamer billentyűzetek csapatát erősítik azok a változatok is, amelyeknél a numerikus billentyűzet lecsatolható. Ennek a típusnak a még kisebb változata az egykezes gaming billentyűzet, amely a csak a játék billentyűk felét tartalmazza. Ez a minimalista választás nem csak a játékélményt egyszerűsíti, de a játékosok több helyet teremthetnek az egér vagy más gamer kiegészítők mozgatásához, ami kritikus lehet a kompetitív játékoknál. 


billentyűzet gamer razer
Mini gamer billentyűzet

legjobb egér és billentyűzet gamer
Egykezes gamer billentyűzet

Kapható numpados gamer billentyűzet is?

A gamer billentyűzet kiválasztásakor a felhasználók fontos döntés előtt állnak: numpad vagy sem? Ez a döntés a személyes igényektől és a PC használatától függ. Fontos leszögezni, hogy elsősorban játékra, alkalmi munkára vagy a kettő kombinációjára használják-e a számítógépet. A numpaddal ellátott vagy numpad nélküli billentyűzet közötti döntésnek tükröznie kell a játékstílust, a térbeli képességeket és a számok beírásának gyakoriságát, hogy a választás a lehető legjobban megfeleljen a gamer igényeinek.

  • numpaddal ellátott gamer billentyűzettel a számok könnyebben beírhatóak. Ez a típus jól jön azoknak, akik más célokra is használják a számítógépüket, nem csak gamingre, és gyakran kell gyorsan beírniuk a számokat.
  • numpad nélküli gamer billentyűzet ideális, ha teljes értékű billentyűzetet keresel, de nincs szükséged a numerikus részre.


Fontos lehet még az Enter, Shift, Backspace billentyűk formája is, ami szintén befolyásolhatja a gaming billentyűzet kiválasztását.

A gaming billentyűzet háttérvilágítása mindenkit elkápráztat

háttérvilágítással ellátott gamer billentyűzet az éjszakai játék során meglehetősen hasznos. A drágább darabok gyakran kínálnak lehetőséget a háttérvilágítás programozására. Ilyenkor megváltoztathatod a gaming billentyűzet fényerejét és színét, vagy akár dinamikus háttérvilágítást is beállíthatsz, amely a játékra vagy a háttérzenére reagál.

i

Új, stílusos gamer billentyűzetet keresel és készen állsz a legnagyobb kihívásokra is? Nézd meg a Rapture gamer billentyűzet különféle változatait.

A gamer billentyűzetek lokalizálása

A gamer billentyűzet lokalizációja meghatározza a billentyűk elrendezését. Egyes billentyűzetek a QWERTZ elrendezést használják, és tartalmazzák az adott nyelvre jellemző betűk feliratát is. Ezzel szemben az amerikai gamer billentyűzetek az univerzális nemzetközi QWERTY elrendezést használják. A helyes billentyűkiosztás megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a gépelést, különösen akkor, ha a billentyűzetet játékra és mindennapi munkára is szeretnéd használni.

Magyar gamer billentyűzet

A kompetitív eSport világban használatos kifejezések a magyar gaming táradalomban is megragadtak, ez az egyik oka annak, hogy aránylag kevés magyar gamer billentyűzet van a kínálatban. Fölényben vannak az amerikai és angol kiosztással rendelkező gamer billentyűzetek.

A legnagyobb különbséget az jelenti, hogy a magyar gamer billentyűzet bal SHIFT gombja rövidebb és az ENTER csizma alakú. Az angol kiosztású gamer billentyűzet esetében legjobban az í betű hiányozhat. Mivel számos felhasználó nem kizárólag játékra használja a gamer billentyűzetet, hiányozhatnak gépelésnél az í és ű betűk.

A gamer billentyűzet további jellemzői és funkciói

A gamer billentyűzetek hasznos funkciókkal és technológiákkal rendelkezhetnek, amelyek jól jöhetnek játék és mindennapi tevékenységek során. Nézzük meg együtt a billentyűzetekben található leggyakoribb funkciókat.

  • Game Keyboard Display: megjeleníti a kiválasztott játékprofilt és a legfrissebb értesítéseket például a Discordból.
  • USB hub: további USB bemeneteket kínál más eszközök, például mobiltelefon csatlakoztatásához.
  • Programozható billentyűk: a szoftverben átprogramozhatók, hogy megnyomáskor más funkciót hajtsanak végre.
  • Macro Keys: úgy programozhatók, hogy egyetlen gomb megnyomásával új, összetettebb műveletet hajtsanak végre.
  • Multimédiabillentyűk: könnyedén vezérelhetik a zene és videó lejátszást. Lehetővé teszik a hangerő, a zeneszámok és egyebek megváltoztatását.
  • USB bemenet: használható gamer egér csatlakoztatására, vagy tölthetjük vele a telefonunkat is. Ha tökéletes rendet szeretnénk tartani az asztalunkon, a gamer billentyűzet USB csatlakozója segít ebben.
  • Kábelelvezető barázdák: a gamer billentyűzet alján található kábelelrendező vájatok olyan irányba terelik a rakoncátlan vezetékeket, amilyenbe csak szeretnénk.
  • Csuklótámasz: szinte minden minőségi gamer billentyűzet csomagjában megtalálható. A kapcsolódás típusa és a csuklótámasz anyaga nagyon sokrétű, ahány gyártó annyi koncepció.
  • Masszív gumitalpak: a gamer billentyűzet aljának masszív gumizása kötelező, játék közben nem csúszhat a klaviatúra egy mm-t sem. A gumírozásnak ki kell terjednie a kihajtható lábacskákra is.

Gamer billentyűzet szettek

A gamer billentyűzet szettek kínálatában is látható, mennyire igyekeznek a gyártók kiszolgálni az ún. utazó gamereket is. Egy mini gamer billentyűzet és egér szett bőven elfér a gaming laptop hátizsákjában, így tudunk játszani vonaton, hotelszobában, szinte bármilyen kis területen. A különféle perifériák nagyon hasonló dizájnjára a legismertebb gamer szériák gyártói is figyelnek, így a felhasználó saját szettet is összeállíthat a különböző gamer cuccokból. A gamer egér és a billentyűzet elengedhetetlen, ezért a gaming-szettek szekcióban a kezdőknek és a haladóknak egyaránt kínálunk megfelelő számítógépes kiegészítőket.

i

Nem szeretnél sokat költeni drága játékkiegészítőre? Akkor nézd meg az olcsó gamer billentyűzetek rangsorolásunkat, és válassz a megfizethetőbb modellek közül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) US Szállításra kész > 5 db
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, SteelSeries QX2 Red kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, kijelző, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete
65 990 Ft

2.
Gamer billentyűzet - gamer, vezeték nélküli, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, programozható makró gombok, angol kiosztás, Bluetooth és USB, Li-Ion elemmel működik, fehér és piros
38 890 Ft

3.
Asus TUF Gaming K1 - HU Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, dinamikus háttérvilágítással, magyar kiosztás, USB, szürke
22 990 Ft

Még több
345 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 60×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G413 TKL SE Mechanical Gaming Keyboard Black - US INTL
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Logitech GL Tactile kapcsolók, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető gombok, fém váz, fekete
27 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC054m7e5
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Razer Huntsman Mini - Mercury Ed. (Red Switch) - US INTL - Gamer billentyűzet
Típusok
4,7 50×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer Huntsman Mini - Mercury Ed. (Red Switch) - US INTL
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, dinamikus háttérvilágítással, programozható makró gombok, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető gombok, fehér
Leárazás -18 %
49 290 Ft 59 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR074a21
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair K60 PRO TKL RGB OPX - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Corsair OPX kapcsolók, us kiosztás, USB, fekete
48 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CORkk604
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 17×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Elgato Stream Deck +
Billentyűzet - a digitális tartalomgyártás programozható vezérlője, a felületén 8 gomb, egy érintőkijelző és 4 tekerőgomb található, USB-c kábellel csatlakozik a gépedhez
86 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELGHKda2
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, SteelSeries QX2 Red kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, kijelző, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete
65 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX060a25
3,9 185×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH Arcus CZ/SK
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, cseh és szlovák kiosztás, USB, fekete
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430b90b
4,6 196×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH NEREUS
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, USB, fekete
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430b7b
4,8 35×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard (2019) - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, GX Blue kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, us kiosztás, USB, cserélhető gombok, fekete
Szuper ár
41 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC054m9hi1
4,9 35×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Keychron K8 TKL Gateron Hot-Swappable Red Switch Mechanical - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezeték nélküli, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Gateron Red kapcsolók, us kiosztás, Bluetooth és USB-C, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete és szürke
48 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KCHRON001a6
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG Strix Scope RX (ROG RX RED) - HU
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, ROG RX Red kapcsolók, magyar kiosztás, USB, fekete
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA706q3b4
4,6 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Apex 3 TKL - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, SteelSeries Whisper-Quiet kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, programozható makró gombok, us kiosztás, USB, vízálló, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fém váz, fekete
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS22a1
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Apex 7 TKL - Ghost - USA
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, us kiosztás, USB, cserélhető gombok, fekete
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS21a19
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe (ROG RX RED / ABS) - HU
Gamer billentyűzet - irodai és gamer, vezeték nélküli, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, ROG RX Red kapcsolók, magyar kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, ergonomikus, fekete
62 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA706q3g2
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Apex Pro Mini - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, SteelSeries OmniPoint kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, programozható makró gombok, us kiosztás, USB-C, fém váz, fekete
87 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS25a1
4,8 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Apex Pro TKL (2023) - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, SteelSeries OmniPoint kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, kijelző, programozható makró gombok, angol kiosztás, USB-C, fém váz, fekete
91 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS27a3
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Hama uRage M3chanical Exodus 860 TKL, RGB LED, BLUE SWITCH
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Outemu Blue kapcsolók, magyar kiosztás, USB, fekete
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB807g08
HyperX Alloy Origins Aqua - US - Gamer billentyűzet Típusok
4,9 31×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
HyperX Alloy Origins Aqua - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, HyperX Aqua kapcsolók, us kiosztás, USB-C, fekete
Szuper ár
37 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS994a6c
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
White Shark SHINOBI-B/BR-HU
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Outemu Brown kapcsolók, magyar kiosztás, USB-C, cserélhető kapcsolók, fekete
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WHSHARK012f
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair K95 RGB PLATINUM XT Cherry MX Speed - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, dinamikus háttérvilágítással, programozható makró gombok, us kiosztás, USB, fekete
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CO001h9a10a3
3,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
JEDEL KL-94 Mechanical Anti-ghost
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, dinamikus háttérvilágítással, angol, us és amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete
11 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JEDEL001a4
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
White Shark COMMANDOS BLACK, Blue Switches
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, us kiosztás, USB, fekete
10 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WHSHARK005r
ASUS ROG FALCHION ACE Moonlight White (NX RED / PBT ) - US - Gamer billentyűzet
Típusok
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG FALCHION ACE Moonlight White (NX RED / PBT ) - US
Gamer billentyűzet - irodai és gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, ROG RX Red kapcsolók, angol kiosztás, ergonomikus, fehér
43 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA706q3n3
4,7 30×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair K55 PRO RGB - US
Billentyűzet - gamer, membrán, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, us kiosztás, USB, vízálló, fekete
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CORk55p
4,9 44×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
HyperX Alloy Origins 60 - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, HyperX Red kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, us kiosztás, USB-C, cserélhető gombok, fekete
49 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS994a7a

Gamer billentyűzetek

cikkJelek, szimbólumok és hangulatjelek: Hogyan írjuk ezeket? (ÚTMUTATÓ) Időnként mindegyikünk elgondolkozik azon, hogy egyik vagy másik karaktert hogyan kell beírni a billentyűzeten. Egyes karaktereket egyszerűen nem írunk olyan gyakran, hogy alaposan bevésődnének a billentyűparancsok a memóriánkba. Ezért készült ez a cikk, amelyben...
Ezt a cikket azzal a céllal készítettük, hogy segítsünk eligazodni a billentyűzetek színes világában, megkönnyítve ezzel számodra a kiválasztás folyamatát. A cikkben ismertetjük a billentyűzetek egyes típusait és a különféle működési mechanizmusokat. Tehát, ha új...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?
fizetett hirdetésDell Alienware útmutató Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az Alienware márkára, amely a Dell gaming ágazata. Az Alienware-nél megtalálsz mindent, amire egy gamer-nek csak szüksége lehet, és mindig biztos lehetsz benne,...
További cikkek

Gamer billentyűzetek

A Gamer billentyűzetek kategóriában összesen 345 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer billentyűzetek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer billentyűzetek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer billentyűzetek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer billentyűzetek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ