A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Gamer egerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(240)
Vezetékes
(330)
Típus
Gamer
(570)
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek
(426)
Szimmetrikus
(134)
Balkezeseknek
(4)
Technológia
Gombok funkciói
DPI-váltás
(424)
Programozható
(198)
Szín
Fehér
(100)
Fekete
(410)
Piros
(11)
Lila
(6)
Barna
(1)
Kék
(17)
Narancssárga
(4)
Narancssárga-fekete
(3)
Átlátszó
(1)
Lila
(2)
Rózsaszín
(17)
Ezüst
(1)
Szürke
(6)
Többszínű
(1)
Zöld
(1)
Arany
(3)
Sárga
(3)

A gamer egerek sok szempontból különböznek az irodai egerektől. Tartósabbak, tapintásra és használatra igényesebbek, és erősségük a sebesség és a pontosság. A játék műfaja, érzékelője és egyéb jellemzői szerint többféle típus létezik. Olvass tovább, ha tudni szeretnéd, melyik gamer egér a számodra a legmegfelelőbb!

Tovább

Milyen játék egér paraméterekre kell összpontosítanom?

A gamer egér kiválasztásakor a következő paramétereket és funkciókat javasoljuk, hogy vedd figyelembe.

Gaming egér érzékelő - optikai vs. lézeres

A gaming egerek érzékelője határozza meg a mozgásérzékelés pontosságát, ami a játékban kiemelkedő fontosságú. Az érzékelők lehetnek optikaiak vagy lézeresek. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az alábbiakban összefoglaljuk őket.

  1. A Gamer egerek - optikai érzékelője a LED-fény elvén működik, és pontosabb és megbízhatóbb eredményeket nyújt. Hátránya azonban az lehet, hogy szükség lehet egérpad használatára, mivel e nélkül az érzékelő nem tudja megfelelően érzékelni a mozgást.
  2. A Gamer egerek - lézeres érzékelője viszont lézert használ a felület érzékelésére, ami bármilyen felületen pontosságot kínál. Hátránya azonban a túl nagy érzékenység a lassú mozgások során, ami pontatlan remegést okozhat.

Egy minőségi egérpad nagyban javítja a gamer egér érzékelési pontosságát.

Hogyan mérhetem egy gamer egér érzékenységét?

A DPI (dots per inch) határozza meg, hogy az egérkurzor milyen messzire jut el mozgás közben. Az alacsonyabb értékek kisebb érzékenységet, a magasabb értékek pedig nagyobb érzékenységet jeleznek. A gaming egerek DPI értéke 1000 és 20 000 DPI között mozog, de lehetetlen meghatározni a legjobb értéket, mivel ez pusztán a játékos szubjektív preferenciája.

A gaming egér gombjainak száma – válassz a kedvenc játékod műfajának megfelelően

A gaming egerek a használható gombok száma alapján is nagy különbségeket mutatnak: a 2 gombos alapszinttől egészen 20 programozható gombig. Javasoljuk, hogy a kedvenc játékműfajodnak megfelelően válaszd ki a gombok számát. Az akciójátékokhoz általában 5-6 gombos gamer egér az ideális, ellentétben az MMORPG / MOBA műfajú egerekkel, ahol további gombokra is szükség lehet a karakter különböző támadásaihoz és varázslataihoz.


Gaming egér akciójátékokhoz
Gaming egér akciójátékokhoz

Gaming egerek MMORPG-khez
Gaming egerek MMORPG-khez

A gamer billentyűzetek is jelentősen javíthatják a játékélményed.

Gaming egerek speciális gombokkal

Egyes speciális gombokkal rendelkező gamer egerek hasznos funkciókat kínálnak a játékosok számára:

  • A Gamer egerek - dupla kattintás funkciója leginkább a lövöldözős videójátékok kedvelői számára tud hasznos lenni, hiszen így egy kattintással kétszer lőhetnek a fegyverrel.
  • A Gamer egerek - tripla kattintás funkciója hasonlóan működik, mint a dupla kattintású. Abban különbözik, hogy a fegyvert háromszor is elsüti.
  • A Gamer egerek - csendes speciális gombokkal rendelkezik, amelyek szinte semmilyen hangot nem generálnak, ennek köszönhetően nem zavarja a használója környezetét.
  • A Gamer egerek olyan egerek, amelyek érintőképernyős funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az egér vezérlését és további műveleteket a képernyőn érintve.

A gaming egér válaszideje

A válaszidőt milliszekundumban (ms) mérjük, ez határozza meg, hogy mennyi időbe telik, amíg a gamer egérétől származó információk eljutnak a számítógéphez. A válaszértékek leggyakrabban 1 és 2 ms között mozognak, de a legjobb gamer egerek képesek akár 1 ms alatt is reagálni. A lehető legkevesebb válaszidejű egereket ajánljuk, különösen az akciójátékok szerelmeseinek, ahol minden pillanat számít.

i

A legdrágább Gamer egerek általában a legkorszerűbb érzékelőkkel és csúcstechnológiával rendelkeznek, amelyekkel az ellenfelekkel való bármilyen összecsapásban fölénybe kerülhetsz. Kedvezz a végső játékélménynek a legjobb felszereléssel.

A gamer egér lehet irodai vagy utazáshoz használt egér is

Egy praktikus gamer egér, amelyet bárhová magaddal vihetsz, vagy a munkahelyeden is használhatsz.

  • A Gamer egerek - utazó változata kisebb méretű lehet. Azonban ugyanazokat a tulajdonságokat éri el, mint egy klasszikus gaming egér, legyen szó a gombok számáról vagy az érzékelő érzékelés minőségéről.
  • A Gamer egerek - irodai változata játékra is használható, de az irodában, az iskolában vagy otthon is el tudja látni a feladatát.

Mekkorák az ideális gaming egér méretei?

Válaszd ki legújabb gaming egeredet a súlya és méretei figyelembevétele mellett! A súly befolyásolja az egér játék közbeni mozgását. Az egér méretének viszont meg kell egyeznie a tenyered méretével. A tenyér hosszát a középső ujj hegyétől a csukló első hajlási pontjáig mérjük. Az alábbi táblázat ismerteti a tenyérhossz szerinti ajánlott egérméretet.

A gamer egér mérete A tenyér hossza
S (kicsi) 17 cm-ig
M (közepes) 17-19 cm
L (nagy) 19-21 cm
XL (extra nagy) 21 cm felett

Egyes videójátékok esetében jobbak a kontrollerek.

Hogyan csatlakozik a gamer egér a számítógéphez?

A gaming egerek vezetékes és vezeték nélküli módon is csatlakoztathatók. Vess egy pillantást a két kapcsolati mód előnyeire és hátrányaira:

Vezetékes gamer egér számítógéphez, avagy a megbízható klasszikus

A vezetékes gamer egerek általában olcsóbbak, mint egy hasonló felszereltségű vezeték nélküli gamer egerek. Mivel a vezetékes egerek közvetlenül a számítógéptől kapják a tápellátást, nem kell hozzájuk akkumulátort vásárolni vagy elemeket újra tölteni. Játék közben azonban korlátozhat a kábel hossza, vagy maga a vezeték is akadályozhatja a szabad mozgást. A vezetékes gamer egerek USB-n keresztül csatlakoznak a PC-hez.

  • Olcsóbb vételár,
  • általában jobb válaszidő,
  • nem igényelnek akkumulátort, újra töltést.
  • Korlátozott hatótáv,
  • elfoglal egy USB portot,
  • a kábel zavarhatja a játékmenetet.

Vezeték nélküli gamer egér - búcsúzz el a bosszantó kábeltől

A vezeték nélküli gamer egerek semmilyen módon nem korlátozzák a felhasználót használatuk közben, hiszen kábel nélkül csatlakoznak a számítógéphez, teljes szabadságot kínálva ezzel az asztalon. Működésük elemmel vagy újratölthető akkumulátorral van megoldva. A vezeték nélküli egerek legnagyobb hátránya viszont a nagyobb válaszidő. Azonban ez általában nem jelent problémát, különösen a drágább modellek esetében. Kapcsolati mód szempontjából kétféle vezeték nélküli gamer egeret különböztetünk meg:

  1. A bluetooth egerek általában drágábbak, nem igényelnek USB-vevőt, de manuálisan kell őket párosítani a számítógéppel.
  2. A rádiófrekvenciás egerekhez jár egy USB-vevő, amelyet a számítógépéhez csatlakoztatva az egér automatikusan párosítja magát a számítógéppel.
  • 10 méteres hatótávolság,
  • teljes mozgásszabadság,
  • megfelelő az utazásokhoz.
  • Magasabb vételár,
  • gyakran rosszabb válaszidő,
  • akkumulátort igényel és gyakran kell tölteni.

i

Némely vezeték nélküli game egér egy speciális töltő egérpad segítségével játék közben is újratölthető.

Más típusú gamer egerek

A vezetékes és vezeték nélküli gamer egerek mellett egyéb alkategóriákkal is találkozhatsz:

  • A Gamer szett egyedülálló módon összehangolt egeret és billentyűzetet tartalmaz egy csomagban.
  • A balkezes gamer egerek kifejezetten a balkezes játékosok számára lettek kialakítva.
  • A PS4 billentyűzetek és egerek remek választás a Sony PS4 konzolodhoz! Így kényelmesebben játszhatsz a kedvenc játékoddal a tévén.

Milyen funkciókkal és különleges tulajdonságokkal rendelkezhet egy gamer egér?

Néhány gaming egér hasznos funkciókat és képességeket sorakoztat fel a testreszabhatóság érdekében, amelyek jól jöhetnek az harc hevében.

  • A DPI gomb egy olyan hasznos funkciót kínál, amely lehetővé teszi a gaming egér érzékenységének gyors megváltoztatását.
  • A súlyozás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy személyes preferenciáik alapján megváltoztassák a gaming egér súlyát.
  • A cserélhető burkolatok alternatív gombkészleteket kínálnak, általában az egér hüvelykujjhoz eső részénél.
  • A Hyperscroll egy olyan gomb, amely feloldja az egér görgetőjét, lehetővé téve ezzel a korlátozás nélküli forgását.
  • A felhasználói profilokat az egér szoftverében lehet megváltoztatni. Minden egyes játékhoz beállíthatsz speciális makrókat, DPI-t, világítást és még sok minden mást.

Gamer egér oldalsó gombokkal
Gamer egér oldalsó gombokkal

Gamer egér cserélhető súlyokkal
Gamer egér cserélhető súlyokkal

Szín szerint is tudsz szűrni - egy fehér gaming egér bármilyen asztalon jól mutat

A megvilágított gamer egér mindenkinek megragadja a tekintetét

A világító gamer egerek is egyre népszerűbbek. Ez elsősorban esztétikai funkció, így nem nyújt semmilyen előnyt más játékosokkal szemben. Legtöbbször testre szabható, vagy akár más játékkiegészítőkkel is szinkronizálható a letölthető szoftverek segítségével. Három változat létezik.

  1. A monokróm háttérvilágítás mindig egy színben világít, és általában nem kapcsolható ki.
  2. A többszínű háttérvilágítás általában 5-8 színű háttérvilágítást kínál, amely szintén kikapcsolható.
  3. A RGB háttérvilágítás 16,8 millió színt biztosít, így kiválaszthatod a kedvencedet.

i

Tudni szeretnéd, hol szerezhető be a legjobb gamer egér olcsón? Az Outlet oldalunkon remek használt darabokat találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
571 termék
4,7 444×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G502 Hero
Gamer egér - akár 25.600dpi, 400IPS, memória tárolására profilok, 11 programozható gombok, HERO 25k érzékelő, Omron gombok, háttérvilágítás (G lightsync RGB)
25 350 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG137a6d3
CONNECT IT DOODLE WHITE Limited Edition - Gamer egér Típusok
4,7 176×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CONNECT IT DOODLE WHITE Limited Edition
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 2000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 4,1 × 6,9 × 12,3 cm (Ma×Sz×Mé)
7 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD754u4a
4,3 83×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture PYTHON kék
Gamer egér - vezetékes, Pixart PMW3327 optikai érzékelő, 600 – 800 – 1200 – 1600 – 2400 – 3600 - 6200 DPI, 1 ms válaszidő, 220 IPS tracking speed, 30G gyorsulás, RGB háttérvilágítás (5 háttérvilágítási mód), 7 programozható gomb, Omron kapcsolók, akár 10 000 000 kattintásnyi élettartam, Plug & Play, kábel hossza: 1,8 m, fonott kábel, egér súlya 112 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása)
Szuper ár
8 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM002e
4,6 74×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer Basilisk V3
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 26000 DPI érzékenység, 1 ms válaszidő, 11 gombos, hyperscroll, lendkerekes görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 4,3 × 6 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,1 kg
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR071a1b3
MARVO Fit Lite G1 Omron Switch, asztroszürke - Gamer egér Típusok
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MARVO Fit Lite G1 Omron Switch, asztroszürke
Gamer egér - vezetékes, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja USB, 12000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, pót fedél a csomag része, mérete 4,05 × 6,35 × 12,65 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,098 kg
7 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARV00a10
4,6 24×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Niceboy ORYX M220 Zen
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 4200 DPI érzékenység, 6 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m
4 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG137a6d6
SteelSeries Aerox 3 Ghost vezeték nélküli - Gamer egér
Típusok
4,3 26×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Aerox 3 Ghost vezeték nélküli
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 1 elem, 18000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, unifying vevőegység a csomag része, mérete 3,8 × 5,791 × 12,06 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,066 kg
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS21a25
4,3 83×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture PYTHON piros
Gamer egér - vezetékes, Pixart PMW3327 optikai érzékelő, 600 – 800 – 1200 – 1600 – 2400 – 3600 - 6200 DPI, 1 ms válaszidő, 220 IPS tracking speed, 30G gyorsulás, RGB háttérvilágítás (5 háttérvilágítási mód), 7 programozható gomb, Omron kapcsolók, akár 10 000 000 kattintásnyi élettartam, Plug & Play, kábel hossza: 1,8 m, fonott kábel, egér súlya 112 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása)
Szuper ár
8 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM002f
Sharkoon Shark Force II White - Gamer egér Típusok
1,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Sharkoon Shark Force II White
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 4200 DPI érzékenység, 6 gombos, egyszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 4 × 7,4 × 12,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,12 kg
4 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SRKoon06
Rapture BOA fekete - Gamer egér Típusok
4,4 19×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture BOA fekete
Gamer egér - vezeték nélküli, Pixart PAW3335 optikai érzékelő, DPI akár 16000-ig, válaszidő 1 ms, követési sebesség 250 IPS, gyorsulás 50G, képkocka sebesség 16000 fps, RGB háttérvilágítás, 8 programozható gomb, Kailh GM 4.0 kapcsolók (fő gombok), élettartam akár 60 mil. 60 millió kattintás, Kailh GM 2.0 kapcsolók (oldalsó gombok), élettartam akár 20 millió kattintás, teflon csúszók, Plug & Play, 300 mAh akkumulátor, USB-C csatlakozó az egér testén, 1,6 m hosszú kábel, paracord kábel, egér súlya 74 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI váltás, háttérvilágítás, makrók)
Szuper ár
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM006a
Trust GXT109B FELOX Gaming Mouse Blue - Gamer egér Típusok
3,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Trust GXT109B FELOX Gaming Mouse Blue
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 6400 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,5 m, mérete 4,2 × 7 × 13,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,102 kg
5 900 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS270b6
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
JEDEL GM1130
Gamer egér - vezetékes, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, 6400 DPI érzékenység, DPI-váltás, 8 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 3,9 × 7 × 13 cm (Ma×Sz×Mé)
7 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JEDEL001a16
Logitech G305 - fekete - Gamer egér
Típusok
4,7 470×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G305 - fekete
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 12000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, lightspeed vevő a csomag része, mérete 3,82 × 6,215 × 11,66 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,099 kg
20 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG137a8f01
Trust GXT109P FELOX Gaming Mouse Pink - Gamer egér Típusok
3,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Trust GXT109P FELOX Gaming Mouse Pink
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 6400 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,5 m, mérete 4,2 × 7 × 13,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,102 kg
5 900 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS270b7
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI M31
Gamer egér - vezetékes, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja USB, 3600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Focus Pro 30K Optical Sensor érzékelő, 7 gombos, hagyományos görgő, kábel hossza 1,5 m, mérete 3,8 × 6,7 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,12 kg
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSAaM11f9
4,8 33×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING M4 Wireless
Gamer egér - vezeték nélküli, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AAA elem, 12000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, tömege 0,062 kg
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA748qs2a
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
JEDEL GM1080 Gaming 7D
Gamer egér - vezetékes, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, 4800 DPI érzékenység, DPI-váltás, 7 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 3,9 × 9,8 × 12,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,155 kg
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JEDEL001a10
Sharkoon Shark Force II Grey - Gamer egér Típusok
1,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Sharkoon Shark Force II Grey
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 4200 DPI érzékenység, 6 gombos, egyszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 4 × 7,4 × 12,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,12 kg
4 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SRKoon07
4,5 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer Naga X
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, 18000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 16 gombos, lendkerekes görgő, RGB háttérvilágítás, maximális hatósugár 1,8 m, kábel hossza 1,8 m, mérete 4,3 × 7,4 × 11,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,085 kg
Szuper ár
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR066e9
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CONNECT IT NEO 2, fekete
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 7200 DPI érzékenység, DPI-váltás, 7 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,5 m, mérete 3,9 × 6,5 × 12,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,081 kg
8 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMO-3589-BK
2,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Trust BASICS Gaming Mouse & Pad
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, 4000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 5 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, alátét és csúszkák a csomag része, mérete 2,4 × 7,2 × 13,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,234 kg
6 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS267c9e2m3
4,7 31×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture ANACONDA fekete
Gamer egér - vezetékes, Pixart PMW3325 optikai érzékelő, DPI 10000-ig, válaszidő 1 ms, követési sebesség 100 IPS, Gyorsulás 20G, képkocka sebesség 5200 fps, RGB háttérvilágítás, cserélhető oldalsó burkolatok, bal oldali borítás 3 gomb (előre, visszafelé, művelet gomb) vagy 9 gomb, MMO játékosok számára alkalmas, 2 jobb oldali fedelet az egér alakjának beállításához, 8 vagy 14 programozható gomb, Kailh GM 4.0 kapcsolók (fő gombok), élettartam akár 60 mérföld kattintások, Kailh kapcsolók (oldalsó gombok), élettartam akár 5 mil. kattintás, Teflon csúszdák, Plug & Play, kábel hossza 1,8 m, fonott kábel, egér súlya 130 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI módosítása, háttérvilágítás, makrók)
Szuper ár
10 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM004a
3,2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CANYON HAZARD - 800-6400dpi, fekete
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, 6400 DPI érzékenység, DPI-váltás, 9 gombos, hagyományos görgő, egyszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,7 m, súlyok a csomag része, mérete 4,2 × 9 × 13,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,154 kg
6 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AScan02
4,3 85×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CONNECT IT BATTLE RNBW Mouse
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 3200 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 4 × 7,1 × 11,8 cm (Ma×Sz×Mé)
4 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD754u3

Gamer egerek

Gamer egerek

A Gamer egerek kategóriában összesen 571 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer egerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer egerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer egerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer egerek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ