Shop roku Shop roku

Xbox 360 játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Akció
(13)
Party
(11)
Sport
(9)
Testmozgás
(9)
Gyerekeknek
(8)
Szöveg
CS
(1)
EN
(28)
DE
(10)
RU
(5)
PL
(5)
FR
(7)
ES
(8)
IT
(5)
JP
(1)
Szinkron
EN
(28)
DE
(4)
PL
(1)
FR
(4)
ES
(4)
IT
(3)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-

A Microsoft régebbi konzolján megtapasztalhatod az Xbox 360 játékokat. Ez egy régebbi konzolgeneráció, de biztosan hasznát fogod venni. Az Xbox 360 játékok talán már nem tartoznak a legújabb címek közé, de még mindig olyan kasszasikerek, amelyekkel több tucat órán keresztül szórakozhatsz. Gyere és nézd meg őket.

Tovább
h2>Miért épp az Xbox 360 játékok és konzolok?

Az Xbox 360 játék konzolok ma már a modern játékkorszak részei. A játékokat akár nagyképernyős Full HD tévékészüléken nézve játszhatod, így a vizuális élmény is elég részletes lesz. Az Xbox 360 játékokat a kényelmes játékvezérlővel vezérelheted, amely megkönnyíti az olyan játékokat, mint a versenyzős vagy a Kinect mozgásérzékelővel ellátott játékokat

  • Még mindig nagyszerű modern konzolos játékélmény nyújt.
  • A játékbeli akciójeleneteket Full HD minőségben tekintheted meg.
  • Kényelmes és intuitív irányítás a játékvezérlőn keresztül.
  • Egyes Xbox 360 kinect játékok gesztusokkal és mozdulatokkal is vezérelhetők.

Xbox 360 játékok – aranykori címek megfizethető áron

Maga az Xbox és az Xbox 360 játékok a játékok aranykorához tartoznak. Amikor a platform még a mainstream része volt, a fejlesztőstúdiók egyik kasszasikert a másik után hozták létre. Ennek eredményeképpen az Xbox 360 játékok túlnyomórészt nem okoznak csalódást, és az áraik is igazán alacsonyak az évek óta tartó forgalmazás következtében.

Xbox 360 játék

Híres címek, amelyek Xbox 360 játékok formájában is megjelentek.

Klasszikus Xbox 360 játékok

A klasszikus Xbox 360 játékok gamepad vezérlésű gyöngyszemei között számos műfajból választhatunk, a vad akciójátékoktól kezdve egészen a kirakós és stratégiai játékokig. Miről szólnak az egyes műfajok, és milyen játékcímek jellemzőek rájuk?

Xbox 360 akciójátékok 

Az Xbox 360 akciójátékok tele vannak vad lövöldözésekkel és párbajokkal. Ezek próbára teszik a mozgékonyságot és a motorikus pontosságot. A leghíresebb akciójátékok közé tartozik az Assassin's Creed sorozat, amely az Xbox 360 játékok sorát is erősíti

  • Az FPS (First-person shooter) a főszereplő szemszögéből játszott játékot jelenti.
  • A TPS (Third-person shooter) egy olyan akciójáték, amelyben a karaktert felülnézetből látjuk.
  • A túlélőjátékok a túlélésre összpontosítanak. Ezek leggyakrabban zombis horrorjátékok.

RPG játékok Xbox 360-ra

Az Xbox 360-ra kapható RPG játékok a szerepjátékról szólnak. Az RPG-k tipikus jellemzője az egyéni nyitott világ, ahol a hangsúlyt a valósághűségre és a részletességre helyezik. A játék során a fő küldetésekben és a mellékküldetések teljesítésében hősödön keresztül fedezheted fel a történet lényegét. Ebben a kategóriában népszerűek például az Xbox 360 játék műalkotások közé tartozó The Witcher-sorozat.

Xbox 360 játékok és a sport

Az Xbox 360 sportjátékok segítségével híres futball-, hoki- vagy golfjátékossá válhatsz, legalábbis a virtuális világban. De akár egy sportcsapat menedzsere is lehetsz. A leghíresebb játékcímek amelyek az Xbox 360 játékok sorát is bővítik ebben a kategóriában a FIFA és az NHL.

Versenyzős Xbox 360 játékok

A versenyzős Xbox 360 játékok egy profi autóversenyző bőrébe bújtatják a játékost. Nagyon népszerű versenyjátékok például a Need for Speed vagy a DiRT.

Az Xbox 360 játékok sport és verseny műalkotásai között gyakran találsz olyanokat is, amelyeket ketten is tudtok játszani. A termékleírásban a multiplayer mód említéséről ismerheted fel őket.

Xbox 360 szimulátorok

Az Xbox 360 szimulátorok segítségével megtapasztalhatod, milyen érzés teherautót vezetni, repülőgépet irányítani, vagy egyszerűen csak karriert építeni egy olyan virtuális világ hamisítatlan polgáraként, amely a mi valós világunkat szimulálja. A műfaj egyik legendás darabja a The Sims életszimulátor.

Xbox 360 játékok - Logikai és stratégiai

A logikai és stratégiai Xbox 360 játékok kreatívabb szórakozást kínálnak. Ellenfeleidet nem ügyességgel vagy precíz célzással, hanem taktikával és ravasz észjárással győzheted le. Az Xbox 360 játékok közé tartozó jól ismert stratégiai játék a Civilization sorozat.

Xbox 360 játékok gyerekeknek

Az Xbox 360 játékok gyerekeknek készült darabjai leggyakrabban népszerű gyermekrajzfilmek vagy tévéműsorok témáira alapulnak. Nem fogsz bennük erőszakot vagy csúnya beszédet találni. A The Simpsons Game vagy a The LEGO Movie Videogame és más LEGO-játékok igazán népszerűek a gyerekek körében.

i

A PEGI-besorolás alapján kiszűrheted az erőszakot, az ijesztő jeleneteket, csúnya beszédet, kábítószert, alkoholt stb. tartalmazó játékokat. A PEGI általában életkor szerint osztályozza a játékokat, és figyelembe veszi, hogy online játszhatók-e.

Xbox 360 játékok Kinect támogatással

Csak akkor fogsz tudni Xbox 360 Kinect játékokat játszani, ha a konzolodhoz egy Kinect mozgásérzékelő is tartozik. Egyedül a Kinect képes érzékelni a mozdulatokat, és továbbítani azokat a képernyőre. Ezáltal a játék a szórakozás mellett fizikai tevékenységgé is válik. Melyek tehát a legjobb Kinect támogatású Xbox 360 játékok?

  • A Kinect Sports a nappalidat sportstadionná változtatja. Teniszezhetsz, focizhatsz, röplabdázhatsz, pingpongozhatsz, bowlingozhatsz vagy akár bokszolhatsz.
  • A Kinect Adventures tíz akadálypályával tesz próbára, amelyeket fürge reakciók nélkül nem fogsz tudni leküzdeni.
  • A Just Dance egy ritmikus táncjáték, amelynek köszönhetően pillanatok alatt táncra perdülsz.

i

Olcsó Xbox 360 játék

Akciós játék után érdeklődsz? Olcsó Xbox 360 játékok nálunk már az árak töredékéért is kapható.

A legjobb Xbox 360 játékok az exkluzív gyűjteményből

Az exkluzív gyűjtemény legjobb Xbox 360 játékok legtöbbet játszott címei egy olyan játékkészletben, amelyet más platformon nem játszhatsz. Röviden, kizárólag konzolra készült TOP Xbox 360 játékok. Tehát melyek is ezek?

Halo sorozat – játékok a jövő katonájáról

A Halo sorozat az akció FPS címeken alapszik, amely a jövőbeli csillagközi hadviseléssel foglalkozik. Master Chief szerepében felveszed a harcot a gonosszal, és szétrúgod az összes ellenséged fenekét, hogy békét teremts a galaxisban.

Xbox 360 autós játékok – Forza Motorsport – szuper játék a versenyzés szerelmeseinek

A Forza Motorsport az egyik legjobb konzolos versenyjáték. Közvetlen versenytársa a Gran Turismónak, amely csak PlayStationre jelent meg. A játékban végigjárhatod egy versenyző karrierjét, vagy önállóan kipróbálhatsz különböző versenypályákat bármilyen autómodellel. Valójában a Forzában az alacsonyan vezethető sportautóktól a luxus SUV-kig mindent megtalálsz.

Alan Wake – egy játék, amitől reszketni fogsz

Az Alan Wake egy túlélő horrorjáték, amelyet a Microsoft eddigi legjobbjának tartanak. A filmes feldolgozással büszkélkedő történet egy híres íróról szól, aki a hegyekben töltött pihenő nyaralásán akaratlanul egy horrordráma részese lesz.

i

Sajnos a Fortnite nem kapható Xbox 360-ra

Ha olyan konzolt szeretnél, amellyel a legnépszerűbb Battle Royale-játékokat zökkenőmentesen játszhatod, válaszd inkább az Xbox ONE-t. Sajnos az Xbox 360 nem támogatja a Fortnite-ot és a hasonló újabb játékcímeket.

Létezik magyar nyelvű Xbox 360 játék?

Néhány Xbox 360 játék az eredeti változat mellett magyar szinkront is kínál, de ezek ritkák. Valószínűbb, hogy magyar feliratokkal fogsz találkozni.

i

Xbox 360 játék outlet

Ne vállald a kockázatot, hogy használt játékokat vásárolsz a játékboltokban, amelyeket újra visszavittek a forgalomba. Az Xbox 360 játék vásárlásához használd az Alza használt játék outletet, ahol felbontott vagy újszerű, de nem használt termékeket találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
28 termék
4,5
Mini Ninjas Adventures - Xbox 360 DIGITAL
Konzol játék - Xbox 360, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - A játékhoz Kinect vezérlő szükséges
3 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0120
4,6
Just Dance 2018 - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja sport, szimulátor, party és testmozgás
Leárazás -3 %
27 890 Ft 28 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX656a
4,8 17×
LEGO Jurassic World - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és logikai - a LEGO újra elhozza a tökéletes szórakozást, ezúttal a Jurassic Park világában, amit mindannyian nagyon jól ismerünk a Steven Spielberg által rendezett, legendás film trilógiának köszönhetően. Éld át a filmek legjobb jeleneteit a gyerekekkel ebben a LEGO feldolgozásban.
Leárazás -3 %
13 890 Ft 14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX351f
4,7 15×
LEGO Movie Videogame - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaj: akció és gyerekeknek - Több mint kilencven film és képregény hős színes mixe, mindez az új LEGO játékban
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX351e1a
4,3
LEGO Batman 3: Beyond Gotham - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Küzdj Batman és a szuperhős barátai epikus csatáiban Brainiac ellen, gyűjtsd össze a Zöld Lámpás gyűrűit, használd a képzési modulokat. hogy minden idők legerősebb szuperhősévé válj, játssz akár 150 szuperhőssel, beleértve az Igazság Ligájának a tagjait, fedezz fel az új képességeket és fegyvereket
Leárazás -12 %
9 890 Ft 11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX617
5,0
LEGO Star Wars: The Force Awakens - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX647
4,7 12×
LEGO Batman 2: DC Super Heroes - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX287a
4,7 18×
Far Cry 4 GB - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - a korábbi epizódok hatalmas sikerére építve készült el a Far Cry 4, sok újítással, egy új főszereplővel és persze egy teljesen új helyszínnel. Élvezze az új fegyvereket, járműveket és vadállatokat. Cseh feliratozással
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX286d
4,5 71×
Xbox 360 - Assassins Creed III CZ
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció - Az Assassin's Creed III-ban az Amerikai Forradalom olyan aspektusait ismerheted meg, amelyek nincsenek a történelemkönyvekben. A Ubisoft fejlesztőstúdió történetének egyik legnagyobb projektje, amelyben egy új hős is bemutatkozik.
6 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX128cIII
4,9 20×
Red Dead Redemption (Game Of The Year) - Xbox 360, Xbox One
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció - Az egyik legjobb Vadnyugati helyszínnel rendelkező sandbox akciójáték egyenesen a GTA-t is magáénak tudó Rockstar Games stúdiójából. A GOTY kiadás tartalmazza az 'Undead Nightmare' DLC-t is.
13 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX355c
4,9 54×
The Witcher 2: Assassins of Kings - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja RPG
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX302a
4,8
Lego Hobbit - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció, RPG és gyerekeknek - Tapasztalja meg a Váratlan utazás és a Smaug pusztasága c. mozifilmek alapján készített LEGO kalandjátékot, fedezze fel Középföldét és uralja az Egy Gyűrűt.
5 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX351e1b
Cars 3: Driven to Win - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja versenyzős - A Disney Pixar nagy sikerű Verdák 3 című rajzfilmje alapján, amely egyedülálló kombinációja a kalandos akcióknak és a kedvenc karaktereknek.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX658
4,3 32×
Need For Speed: Hot Pursuit - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja versenyzős
9 820 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX182c
4,8 18×
Just Dance 2014 (Kinect Ready) - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja sport, szimulátor, party és testmozgás - tánc tánc extravaganza! Rengeteg új dal a legnépszerűbb táncjátékban, a Kinect egyik legnépszerűbb játékában.
18 020 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX472c
4,7 11×
Kinect Sports Season 2 (Kinect Ready) - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja sport és party
16 900 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX383a
5,0
Xbox 360 - Borderlands Dual Pack
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció a kiadás tartalmazza mindkét Borderlands epizódot
6 240 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX614a
4,6
Xbox 360 - Just Dance 2016
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja sport, szimulátor, party, zenei és testmozgás - a legjobb táncos játék folytatódik, és idén rengeteg új táncos zenével bővült - köztük Lady Gaga, David Guetta, Hatsune Miku, Buraka Som Sistema, Rosini és még sokan mások
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX640
5,0
The Evil Within - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció - Akció túlelő horror játék Shinji Mikamitól, a zsáner mesterétől, a legendás Resident Evil sorozat alkotójától. Merülj el Sebastian Castellanos nyomozó sötét történetében, akinek szembesülnie kell egy borzalmas szörnyekkel és csapdákkal teli torz realitás rémálmával.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX613
4,5 74×
Dance Central 3 (Kinect kész) - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja sport, party és testmozgás
13 100 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX377b
4,6 79×
Kinect Sports (Kinect Ready) - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja sport, party és testmozgás
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX383
3,0
Xbox 360 - The Michael Jackson Experience (Kinect ready)
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja party és testmozgás
8 120 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX378
4,3 35×
Disneyland Adventures (Kinect Ready) - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja gyerekeknek
8 180 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX481
5,0
Just Dance 3 (Kinect Ready) - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja sport, szimulátor, party és testmozgás
22 460 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX472

Xbox 360 játékok

Xbox 360 játékok

A Xbox 360 játékok kategóriában összesen 28 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox 360 játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox 360 játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox 360 játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox 360 játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ