A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(411)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(57)
Hallójárati (in-ear)
(20)
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
(4)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(309)
Bluetooth
(128)
USB Type-A
(133)
6,3mm Jack
(8)
USB-C
(61)
Funkciók
Hangerőszabályzás
(370)
Játék mód
(193)
7.1-es térhangzás
(114)
Hívásfogadás
(70)
Hi-Res audio
(48)
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(94)
Fekete
(329)
Piros
(27)
Lila
(8)
Terepmintás
(4)
Kék
(60)
Narancssárga
(1)
Rózsaszín
(20)
Ezüst
(3)
Szürke
(18)
Zöld
(26)
Sárga
(1)

A gamer fejhallgatókat kifejezetten úgy tervezték, hogy minden játékos igényeinek megfeleljenek. Hosszú ideig viselve is kényelmesek maradnak, gyakran mikrofonnal is felszereltek, és a zenei reprodukciójuk általában a mélyebb basszusra összpontosít a még intenzívebb játékélmény érdekében. Nem tudod, hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb gamer fülhallgatót? Na aggódj! Segítsünk Neked a választásban.

Tovább

Hogy miért érdemes beszerezned egy gamer fejhallgatót?

Gyakran merül fel a kérdés bizonyos körökben, hogy van-e egyáltalán bármiféle értelme a gamer fülhallgatóknak, és miért nem elegendőek a hagyományos fejhallgatók. Nos, a legjobb válasz erre talán az, hogy a mai gamer modellek számos olyan előnyt kínálnak, amelyeket a közönséges fülhallgatóknál egyszerűen nem találsz meg, éppen ezért kezdték nagyra értékelni őket az alkalmi, de még a leglelkesebb játékosok is. Győződj meg róla magad, és tekintsd át velünk a 6 okot, amiért érdemes lehet beszerezned egy ilyen gamer fejhallgatót.

  • A jól kidolgozott térhatású hangzás előnyhöz juttat az ellenfeleiddel szemben.
  • A szerkezetük úgy lett kialakítva, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák a játékosok számára.
  • A mikrofonnal ellátott gamer fülhallgató megkönnyíti a kommunikációt a többi játékossal és a barátaiddal.
  • Az erős basszus és a magas hangok segítségével minden hanghatást tökéletesen élvezni fogsz, méghozzá úgy, ahogyan azt a fejlesztők megálmodták.
  • A nagyszerű hangreprodukálásnak köszönhetően filmek, tévéműsorok vagy videók nézéséhez is tökéletesek.
  • A számítógépes gamer fejhallgatók gyakran kompatibilisek más konzolokkal, amit leginkább a multiplatform rajongói szoktak nagyra értékelni.
2020 legjobb gamer fülhallgatói

Milyen gamer fejhallgatót érdemes választanod?

A gamer fülhallgatók ma már számos különböző kialakításban elérhetők, amely mind a hangzást, mind a kényelmet befolyásolja.

Fül körüli gamer fejhallgatók

A leggyakoribb típusuk kétségtelenül a fül körüli gamer fülhallgatók. A fülkagylók nagyobb méretének köszönhetően nagyon kényelmesek, jól illeszkednek a fejformához, és remekül lejátsszák a hangokat, valamint szűrik a környezeti zajokat. A jobb hangszigetelés a 3D hang minőségét és pontosságát is növeli, így egy ilyen gamer fejhallgató valóban előny jelent számodra másokkal szemben. A nagyobb méretük azonban nehezebbé és nehezebben tárolhatóvá, illetve hordozhatóvá teszi őket.

Fülre helyezhető gamer fejhallgatók

A fülre helyezhető gamer fejhallgatók egy könnyített változatot képviselnek. Ezek általában könnyebbek és kisebb kialakításúak, ezért hordozhatóbbak és egyszerűbben tárolhatók. A hasonlóan drága fülhallgatókhoz képest viszont nem annyira kényelmesek, kevésbé hangszigetelőek, és viselés közben leeshetnek.

Füljárathoz tehető vagy füljáratba dugható gamer fülhallgatók

A legkompaktabb gamer fülhallgatók a füljárathoz tehető vagy füljáratba dugható változatok, amelyeket közvetlenül a fülbe kell helyezni. Ezek a fülhallgatók nagyon könnyűek és könnyen hordozhatók, de a hangminőségükkel és különösen a mikrofonjukkal általában nem nyűgöznek le annyira. Ráadásul a különböző kialakítású formák miatt nem biztos, hogy kényelmesek, hiszen ez az adott fül formájától függ.

Egyoldalas gamer fejhallgatók

A kevésbé népszerű gamer fejhallgatók közé tartoznak az egyoldalas modellek. Ezek leginkább a fül körüli változatokhoz hasonlóak, ám csak egy fülhallgatóval rendelkeznek. Emiatt nem képesek 3D-s hangzást vagy jó hangszigetelést biztosítani, vagyis sokkal nehezebb megfelelően elmerülnöd a játékban. Másrészt viszont valamivel könnyebben hordozhatóak, és játék közben is jól hallhatod a körülötted lévő környezetet.


Gamer fejhallgatók
Fül körüli gamer fejhallgatók

PS4 gamer fülhallgatók
Fülre helyezhető gamer fejhallgatók

Yenkee gamer fejhallgatók
Fülbe dugható gamer fülhallgatók

HyperX gamer fülhallgatók
Egyoldalas gamer fejhallgatók

i

A gamer fülhallgatók kialakítása mellett a felépítésüket is figyelembe kell venned a választás során. E tekintetben konkrétan 3 típust különböztetünk meg:

  1. A zárt szerkezet szinte alig enged ki hangokat a fülhallgatóból és elnyomja a környezeti zajt.
  2. A nyitott szerkezet megbízhatóbb zenei reprodukciót jelent, viszont rosszabb környezeti hangelnyomást biztosít.
  3. A félig zárt szerkezet egy arany középút a nyitott és zárt fülhallgatók között.

Gamer fülhallgatók – vezeték nélküli vagy hagyományos kábeles változat?

A gamer fejhallgatót kábel segítségével vagy vezeték nélkül csatlakoztathatod a készülékekhez. Milyen előnyei és hátrányai vannak ezeknek a módszernek?

Vezetékes gamer fülhallgatók

A vezetékes gamer fejhallgatók piaci uralma egyre inkább növekvő félben van. Az azonnali csatlakoztathatóság, a magas hangminőség még az olcsóbb modellek esetében is népszerűek, az akkumulátor végtelen élettartamáról nem is beszélve. Ami azonban az előnyük, az pontosan a hátrányuk is: maga a kábel, amely játék közben zavaró lehet. A vezetékes gamer fülhallgatók leggyakrabban 3,5 mm-es jack-csatlakozón, USB-A, de akár USB-C portokon keresztül is csatlakoztathatók.

Vezeték nélküli gamer fülhallgatók

A vezeték nélküli gamer fejhallgatók egyáltalán nincsenek útban játék közben, így tökéletesek a kanapéról irányított konzolok mellé. Az olcsóbb modelleknél azonban előfordulhat, hogy a hangminőség rosszabb vagy túl hosszú a válaszidő. További hátrányuk a töltés szükségessége, ami tönkre teheti a játékélményt. A vezeték nélküli gamer fülhallgatók kétféleképpen csatlakoztathatók.

  1. A Bluetooth gamer fejhallgatók Bluetooth-technológiával ellátott készüléket igényelnek, amelyhez párosítani kell őket.
  2. A rádiófrekvenciás gamer fülhallgatók USB-dongle-on keresztül csatlakoznak, ami fontos bemenetet foglalhat el.
Gamer fejhallgatók

Mindkét kapcsolattípusnak megvannak a maga fontos paraméterei. A vezeték nélküli fülhallgatók esetében különösen az akkumulátor élettartamára érdemes figyelned, míg a vezetékes fejhallgatók esetében a kábel hossza lehet mérvadó.

Gamer füllhalgatót választunk – mire érdemes figyelnünk?

A számodra megfelelő gamer fejhallgatót a következő paraméterek alapján válasz ki.

Az ideális fülhallgatót a konzolodhoz igazítsad

A gamer fejhallgatónak mindenekelőtt kompatibilisnek kell lennie a készülékkel, amelyhez használni szeretnéd. Számítógépek és laptopok esetében ehhez csak a megfelelő csatlakozóra vagy Bluetooth-technológiára van szükség. A konzolokhoz alkalmas gamer fülhallgatóknak azonban kompatibilitási tanúsítvánnyal is kell rendelkezniük. Ellenkező esetben fennáll a veszélye, hogy a megvásárolt modell nem fog megfelelően működni.

i

Nem vagy biztos abban, hogy mely fejhallgatók kompatibilisek a konzoloddal? Kategóriánkban a következő modellekhez találsz megfelelő gamer fülhallgatókat: Xbox One, PS4, Xbox Series, PS5 és Nintendo Switch.

A gamer fejhallgatóknak jól kell szólniuk

A választás során mindenképpen tartsd szem előtt a gamer fülhallgató hangtechnikai jellemzőit.

  • A frekvencia meghatározza azt a tartományt, amelyet a gamer fejhallgató képes reprodukálni, és ennek ideális esetben 15 és 20 000 Hz között kell lennie. Ez a tartomány garantálja az erős basszust és magas hangokat, és minden, ami ezen felül van, már nem érzékelhető az emberi fül számára.
  • Az érzékenység befolyásolja az akusztikai teljesítményt - minél magasabb ez az érték, annál jobb a reprodukció és annál nagyobb a hangerő. Gamer fülhallgatók esetében általában 90 és 105 dB/mW közötti értéket javasolnak a gyártók.
  • A hangátalakítók mérete szintén befolyásolja a hangreprodukciót. Minél nagyobb a méretük, annál jobb hangzást biztosítanak.

Tiszta és érthető kommunikáció – gamer fejhallgatók kiváló minőségű mikrofonnal

A mikrofonnal ellátott gamer fülhallgatók lehetővé teszik a kommunikációt a barátaiddal és más játékosokkal. Milyen paraméterekre érdemes koncentrálnod?

  • A fejhallgató mikrofonjának kialakítása meghatározza a minőséget és mindenekelőtt a viselkedését.
    • A kábelen lévő mikrofont leginkább a fülbe dugható fülhallgatókon találod és nem kifejezetten jó minőségűek.
    • A dönthető mikrofont legtöbbször elegendő kihajtanod a fejhallgató szerkezetéből az éppen aktuális igényeidnek megfelelően.
    • A kihúzható mikrofont elrejtheted a fülhallgató szerkezetében a fül körül. Ez a legelegánsabb megoldás.
    • A beépített mikrofon a fejhallgató része, vagyis nem tudsz megszabadulni tőle, de sok esetben szinte feltünésmentes.
  • Az irányjellemzők nagyban befolyásolják a környezeti hangok feldolgozását.
    • Az omnidirekcionális mikrofonok minden irányból veszik a hangokat, így a környezeti zajokat is felfoghatják.
    • Az orientált mikrofonok népszerűbbek a játékosok körében. Ezek egy irányból veszik a hangokat, és csak kis mértékben érzékelik a környezetet.
  • A frekvencia azt mutatja, hogy a mikrofon milyen széles tartományt képes befogni. Itt ismét elmondhatjuk, hogy a 15-20 000 Hz közötti tartomány elegendő.
  • Az érzékenység befolyásolja a hangerőt és a kis változások rögzítését. Minél több a dB, annál jobb a minőség és kevesebb a súgás.
Gamer fülhallgatók mikrofonnal

A mikrofonnal ellátott gamer fejhallgatók természetesen hagyományos hívások lebonyolítására is használhatók.

Egyes gamer fülhallgatók különböző kommunikációs alkalmazásokhoz, például Discordhoz, TeamSpeakhez vagy Skype-hoz is rendelkeznek tanúsítvánnyal. Az ilyen modellek esetében biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen együttműködnek ezekkel a programokkal, sőt még ajánlott beállításokat is kínálnak a készülékhez.

Gamer fejhallgatók - a világító modellek mindenkinek stílust kölcsönöznek

Napjainkban egyre több a megvilágított típusú gamer fülhallgató, amelyek ugyan nem biztosítanak új funkciókat, mint például a háttérvilágítással ellátott billentyűzetek, viszont egyedi stílust igen. Választhatsz egyszínű, RGB vagy akár többszínű modellt is, amelyet legtöbbször más berendezésekhez vagy a hangulatodhoz igazítva programozhatsz.

A gamer fejhallgatók modern jellemzőkkel és funkciókkal büszkélkedhetnek

A luxuskivitelű gamer fülhallgatók hasznos funkciókkal és technológiákkal is rendelkezhetnek a még jobb játékélmény érdekében.

  • Az elforgatható kagylók és összecsukható szerkezet könnyíti a fejhallgató hordozását.
  • A 7.1-es hangtechnológia hihetetlenül precíz térhangzást biztosít.
  • A vezérlés általában a hangerőszabályozásra, a zeneszámok közötti váltásra vagy a hívások fogadására szolgál.
  • Az alkalmazás lehetővé teszi különféle profilok beállítását vagy létrehozását.
  • Az aktív környezeti zajszűrés (ANC) biztosítja a játék hangjaiba történő teljes elmerülést.
  • A vízálló védelem jól jöhet, ha magaddal viszed a gamer fejhallgatódat az otthonodon kívülre.
  • A mikrofonzaj- és visszhangszűrés garantálja a tiszta és világos kommunikációt a többi játékossal.

A csomag nem feltétlenül csak magát a gamer fülhallgatót tartalmazza

Manapság sok gamer fejhallgató speciális extra felszerelést is kínál. Melyek lehetnek ezek?

  • A tok praktikus a fülhallgató és tartozékainak hordozásához.
  • A cserélhető fülhallgatógyűrűk megkönnyítik a fülhallgatók fülcsatornához való igazítását.
  • A cserélhető kagylógyűrűk legtöbbször más anyagból készülnek, ha netán az eredeti változat nem megfelelő a számodra.

i

Nem találtad meg a keresett információt? Akkor olvasd el a Hogyan válasszunk gamer fejhallgatót című útmutatásunkat is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
HyperX CloudX Silver Szállításra kész > 5 db
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, hangerőszabályzás, 15-25000 Hz frekvenciatartomány, 95 dB/mW érzékenység, 41 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1,3 m -es kábel
21 490 Ft

2.
SteelSeries Arctis Nova 1 Black Szállításra kész > 5 db
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
-15 %
26 990 Ft
22 990 Ft

3.
SteelSeries Arctis 1 Wireless Szállításra kész > 5 db
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, rádiófrekvenciás kapcsolat, USB-A, PC, PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolhoz, játék mód, Hi-Res audio, számok közötti váltás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
38 990 Ft

Még több
492 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
SteelSeries Arctis Nova 1 Black - Gamer fejhallgató
Típusok
4,3 29×
SteelSeries Arctis Nova 1 Black
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
Leárazás -15 %
22 990 Ft 26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0603a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,1 37×
Corsair HS80 RGB Wireless
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, rációfrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 116 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,8 m-es kábel, 20 óra akkumulátor üzemidő
55 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CORhs80rw
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
HyperX Cloud II Core Wireless
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, True Wireless fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 5 és Xbox Series konzolhoz, hangerőszabályzás, 10-21000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 60 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, levehető 0,5 m -es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
49 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993l4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,2 16×
SteelSeries Arctis Pro Wireless
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, USB-A, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, játék mód, Hi-Res audio, 10-40000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 10 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX043o24
3,4
Corsair HS80 MAX Wireless White
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Bluetooth dongle, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 116 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 65 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
68 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CORhs80mw2
4,5 122×
HyperX CloudX Silver
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, hangerőszabályzás, 15-25000 Hz frekvenciatartomány, 95 dB/mW érzékenység, 41 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1,3 m -es kábel
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993s1
Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Gaming Headset, fekete - Gamer fejhallgató
Típusok
4,4 51×
Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Gaming Headset, fekete
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, 7.1-es térhangzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 87,8 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,8 m -es kábel, 50 óra akkumulátor üzemidő
96 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL289e2a4b1
4,1 12×
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, PC és Xbox One konzolhoz, Hi-Res audio, 10-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m -es kábel, 44 óra akkumulátor üzemidő
128 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0601c
4,5 185×
Xbox Wireless Headset
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 4.2, USB-C, PC, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, SBC kodek támogatás, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 15 óra akkumulátor üzemidő
41 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO009d
4,4 45×
SteelSeries Arctis Nova 7
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, rádiófrekvenciás kapcsolat, USB-C, PC konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor üzemidő
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0602a
4,5 46×
SteelSeries Arctis 1 Wireless
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, rádiófrekvenciás kapcsolat, USB-A, PC, PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolhoz, játék mód, Hi-Res audio, számok közötti váltás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX060a2
4,7 720×
HyperX Cloud II Red
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, AAC és SBC kodek támogatás, játék mód, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 15-25000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 60 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1 m -es kábel
41 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993l2
4,6 74×
JBL Quantum 350 Wireless fekete
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 115 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 22 óra akkumulátor üzemidő
36 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ097q350
4,7 320×
PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset - Gray Camo
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, 12 óra akkumulátor üzemidő
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX005PU3
3,7
Razer BlackShark V2 X USB
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, USB-A, PC konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 2 m -es kábel
Szuper ár
33 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR072a1a1
4,7 13×
TUF GAMING H1 Wireless
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, USB-C, PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 60 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 15 óra akkumulátor üzemidő
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NM361e2f3c
Razer Barracuda X (2022) - Mercury White - Gamer fejhallgató
Típusok
4,6 42×
Razer Barracuda X (2022) - Mercury White
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonnal, fej fölött, fülre szerelhető, passzív zajszűrés, zárt kivitel, 3,5 mm-es jack, USB-A, USB-C, PC-hez, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch, játék mód, 7.1 surround hangzás, sávváltás, hívásfogadás, frekvenciatartomány 20-20000 Hz, érzékenység 96 dB/mW, impedancia 32 Ohm, hangszóró 40 mm, akkumulátor élettartama akár 50 óra is lehet
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR094a10
Logitech G435 Lightspeed Black - Gamer fejhallgató
Típusok
4,3 104×
Logitech G435 Lightspeed Black
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 83,1 dB/mW érzékenység, 45 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 18 óra akkumulátor üzemidő
27 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL288g6a
HyperX Cloud III Red - Gamer fejhallgató
Típusok
4,2 29×
HyperX Cloud III Red
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, USB-C, PC, PlayStation 5 és Xbox Series konzolhoz, játék mód, 10-21000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 64 Ohm impedancia, 1,2 m -es kábel
39 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993l8
4,9 19×
SteelSeries Arctis Nova 7X
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, rádiófrekvenciás kapcsolat, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor üzemidő
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0602c
4,3 18×
HyperX Cloud Stinger 2 Core (PC)
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC konzolhoz, játék mód, 10-25000 Hz frekvenciatartomány, 95 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 2 m -es kábel
18 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993v3
4,7 17×
YENKEE YHP 3040 VECTOR
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 5 és Xbox Series konzolhoz, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 38 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 2,1 m -es kábel
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YEE028t
4,7 29×
Xbox Stereo Headset
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás
28 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO009e
JBL QUANTUM 100 fekete - Gamer fejhallgató
Típusok
4,3 61×
JBL QUANTUM 100 fekete
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, játék mód, hangsegéd, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ097q100c

Gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók)

audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Korábban a fejhallgató vagy fülhallgató csatlakoztatására egyetlen egyszerű csatlakozó szolgált. Az utóbbi években a vezeték nélküli fülhallgatók nagy szabadságot hoztak magukkal, csatlakoztatásuk azonban kissé trükkös lehet. Cikkünkben tanácsokkal látunk el arra...
beatsAz új Beats Studio Buds+ fülhallgató még jobban szól, ráadásul átlátszó változatban is érkezik A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
További cikkek Összes cikk

Gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók)

A Gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók) kategóriában összesen 492 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók) vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ