Shop roku MPLA317262

Gaming tartozékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Játék és filmsorozat
PlayStation
(79)
Pokémon
(35)
Super Mario
(26)
Xbox
(22)
The Legend of Zelda
(20)

Minden valódi gamernek fontos a maximális kényelem, ergonómia és hatékonyság játék közben, mert csak ez biztosítja, hogy 100%-ban a játékra tudjon koncentrálni és tudásának, képességeinek legjavát adja. E kényelem és hatékonyság kialakításának kulcsa nemcsak az ideális gamer egér, gamer billentyűzet vagy gamer szemüveg megtalálása, hanem a megfelelő gamer szék, gamer fotel, vagy éppen gaming asztal beszerzése is. A játékszemüvegek nagyszerűen csökkentik a szem fáradtságát, a gamer székek és fotelek pedig tökéletesen követik a hát formáját, és segítenek a lehető legergonomikusabb ülőpozíció felvételében. Nézzük, milyen gamer kiegészítők közül válogathatsz, és melyek azok a gamer tartozékok, amelyek nélkül nem boldogulhat egyetlen igazi gamer sem?

Tovább

Gamer monitorok

A gamer monitorok képfrissítési gyakorisága kétszerese vagy akár többszöröse a hagyományos monitorokénak, és a válaszidejük szintén felsőbbrendű. A villámgyors akció- vagy versenyzős játékok világában ez a két tényező komoly előnyt biztosít a saját képességeid mellett. Ha igazán részletgazdag játékélményt szeretnél élvezni, akkor érdemes fontolóra venned 4K felbontású monitor vásárlását, bár nem szabad elfeledkezni arról, hogy ilyen felbontáshoz komoly hardver konfiguráció is szükséges. Ha pedig szeretnél valóban szinte teljesen elveszni kedvenc játékaid varázsában, az ívelt gamer monitorok közelebb visznek az akcióhoz.

Gamer billentyűzet

A gamer billentyűzetek számos olyan előnyt kínálnak a hagyományos billentyűzetekkel szemben, amelyeket játék közben nagyobb sebességre, rövidebb reakcióidőre, ügyesebb és villámgyors mozdulatokra válthatsz. A játék hevében gyakran egy töredékmásodperc dönt siker és kudarc, élet és halál közt. A gaming billentyűzetek robusztusabbak, nagyobb terhelést bírnak, és kimondottan a modern játékok által támasztott igényekre reagálva készülnek. A gamer billentyűzetek többféle elhelyezést, tökélyre fejlesztett ergonómiát, és jobb minőségű billentyű kidolgozást biztosítanak a felhasználónak. Természetesen vannak programozható gombok, háttérvilágítás vagy kifinomult csúszásgátló rendszer is.

Gamer egér

A gamer egerek tartósabbak és kényelmesebb tapintásúak, mint az irodai egerek, valamint komoly igénybevételre és gyakori használatra tervezték őket. Előnyeik közé tartozik a gyorsaság és a pontosság is. Gamer egér választásakor érdemes figyelembe venni azt is, hogy milyen típusú játékokat játszol a leggyakrabban, mivel léteznek kimondottan akciójátékokhoz vagy éppen stratégiai játékokhoz kifejlesztett gaming egerek. Gaming egér választásakor alapvető kérdés, hogy vezetékes gamer egeret vagy vezeték nélküli gamer egeret kívánsz használni. Ha szeretsz hangulatos környezetben játszani, akkor biztosan egy világító gamer egér a megfelelő választás, ha pedig balkezes vagy, akkor biztosan nem lep meg, hogy balkezes gamer egerek közül is válogathatsz.

Gamer fejhallgató

A gamer fejhallgatók viselése hosszú, több órán vagy akár egész nap tartó használat esetén is kényelmes. A gamer fejhallgatók minden esetben fel vannak szerelve mikrofonnal is, és általában mély, intenzív basszushangzást nyújtanak, amely növeli a nemcsak a játékélmény intenzitását, hanem zenehallgatáskor vagy filmnézéskor is minőségibb audió minőséget nyújt. Gaming fejhallgató választásakor a legelső szempont, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli gaming headset a preferenciád. A vezeték nélküli gamer fejhallgató nagy előnye, hogy semmilyen kábel nem zavar vagy korlátoz játék közben, viszont vezetékes gaming fejhallgató használatakor nem kell a headset akkumulátorának töltésével bajlódnod.

Gamer hangfalak

A látvány és a képminőség alapvető fontosságú, de a játékok hangulatához és élethűségéhez komoly mértékben hozzájárul a játék aláfestőzenéje, a különféle hanghatások és effektusok. Ha kedvenc játékaidat szeretnéd olyan moziszintű hangminőségben élvezni, amely mellbe ver és szinte levesz a lábadról, akkor egy minőségi gamer hangfal beszerzése a megoldás. A gamer hangfalak kialakításukban is különlegesek. Sokféle dizájn és méret közül választhatsz, de mindenképpen vedd figyelembe a helyiség méretét, ahol a hangfalakat használni fogod. Ha erőteljes, de igazán kifinomult hangzást szeretnénk, ahol játék közben a legapróbb reccsenéseket és zörejeket is meghalljuk, akkor érdemes többcsatornás gamer hangszórót választani. Szintén fordítsunk figyelmet a gamer hangfal csatlakoztatására (vezetékes vagy Bluetooth) és teljesítményére.

Játékvezérlők - avagy gaming kontrollerek

A gamer kontrollerek olyan számítógépes perifériák, amelyek leegyszerűsítik az irányítást és élvezetesebbé teszik a játékélményt. Különböző típusú vezérlők léteznek speciális felhasználási területekkel az adott játékműfaj által támasztott igényeknek megfelelően. A gamer kontrollerek közé tartoznak a gamepadok, a joystickok és a játékvezérlő kormányok.

Gamer forgószékek

A gamer forgószékek kiváló ergonómiát kínálnak, így még akkor is kényelmesek, ha hosszú órákat töltesz játékkal. A gamer forgószékek különböző típusú mechanikákkal rendelkeznek, és kialakításuk figyelembe veszi a játékkal töltött idő hosszát és gyakoriságát. Gamer forgószék választásakor tehát vedd figyelembe a gamer szék huzatának anyagát, a forgószék konstrukcióját (fix, forgó, állítható magasságú, vagy akár egyensúlyozós), és gondolj a deréktámaszra is a hátfájás megelőzésének érdekében.

Gamer fotelek

Éppúgy, mint a gamer forgószékek, a gamer fotelek támogatják az egészséges és ergonomikus ülőhelyzetet, így nemcsak játékra, hanem akár munkára is alkalmasak, ha nap mint nap hosszú órákat töltünk számítógép előtt. A gamer fotelek a gamer forgószékekhez képest korlátozottabb beállítási lehetőségeket kínálnak, de általában még így is lehetővé teszik a magasság és a dőlésszög beállítását. Szintén fontos elemük a kartámasz, deréktámasz és a fejtámla.

Gamer ülések

A gamer szimulátor ülések vagy más néven racing szék leginkább azon komoly és elkötelezett gamerek fontos kelléke, akiknek legnagyobb szerelme a különféle versenyzős játékok. A szimulátor ülés vagy racing szék kialakítása a versenyautók ülésének formáját utánozza, mely növeli a játék hitelességet és óriási mértékben fokozza a játékélményt.

Gamer asztalok

A gamer asztalok a gamer székekkel együtt a tökéletes játékbarlang vagy gaming sarok alapját képezik. Fő céljuk, hogy optimálisan magas és kellően szilárd felületet nyújtsanak a monitor, a gaming egér, a gamer billentyűzet, a gamer hangszórók, és persze a gamer számítógép elhelyezéséhez, ha utóbbit nem akarod a padlóra helyezni. Gamer asztal választásakor leginkább az asztallap méretére figyelj, és azt is vedd figyelembe, hogy az asztallap magassága milyen mértékben állítható.

i

Szeretnéd a lehető legtökéletesebb gamer széket megtalálni? A legjobb gamer székek 2020 (Összehasonlítás) című cikkünkben részletes információkat találsz, melyek segítenek a számodra legideálisabb gamer szék megtalálásában.

Streaming

A streaming az utóbbi évek nagyon népszerű és széles körben elterjedt szórakozási formája, amely lehetővé teszi élő videókép küldését a számítógépedről vagy konzolodról az egész világra. Erre a célra speciális felvevő készülékek és videókezelő programok állnak rendelkezésre.

Gamer szemüveg

A gamer szemüveg fejlett technológiák egész sorát alkalmazza a felhasználói élmény fokozása érdekében. Emellett minimalizálják a képernyő nem kívánt tükröződését, blokkolják a monitor által kibocsátott kék fény nagy százalékát, így csökkentik a fejfájás, szemfájdalom és általános fáradtság valószínűségét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Szállításra kész > 5 db
Kontroller - PS5 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, mikrofon, haptikus válasz, fehér kivitel
24 790 Ft

2.
Logitech PRO X Superlight, fekete Szállításra kész > 5 db
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,063 kg
39 990 Ft

3.
27" LG 27GR75Q-B Szállításra kész > 5 db
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 8bit színmélység, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, VESA
111 390 Ft

Még több
4 032 termék
4,6 68×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 14000 DPI érzékenység, 7 gombos, maximális hatósugár 10 m, unifying vevőegység és akkumulátor a csomag része, mérete 4,27 × 6,17 × 12,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,1 kg
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR086a2
Rapture ASPIS fehér - Gamer egér Típusok
4,5 59×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture ASPIS fehér
Gamer egér - vezeték nélküli, Pixart PAW3370 optikai érzékelő, DPI akár 19000, válaszidő 1 ms, tracking speed 400 IPS, Gyorsulás 50G, képkocka sebesség 19000 fps, RGB háttérvilágítás, 8 programozható gomb, Kailh GM 8.0 kapcsolók (fő gombok), élettartam akár 80 mil kattintás, Kailh GM 2.0 kapcsolók (oldalsó gombok), élettartam akár 20 mil. kattintás, teflon csúszka (tartalék csúszka mellékelve), cserélhető borítások (mellékelve), cserélhető főgombkapcsolók (1 pár TTC Gold kapcsoló mellékelve, élettartam 30 mil kattintás), cserélhető főgombkapcsolók (1 pár TTC Gold kapcsoló mellékelve, élettartam 30 mil kattintás), Plug & Play, 430 mAh akkumulátor, USB-C csatlakozó az egér testén, kábel hossza 1,6 m, paracord kábel, egér súlya 73 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI módosítása, háttérvilágítás, makrók)
Szuper ár
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM008b
4,3 82×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture PYTHON fekete
Gamer egér - vezetékes, Pixart PMW3327 optikai érzékelő, 600 - 800 - 1200 - 1600 - 2400 - 3600 - 6200 DPI, 1 ms válaszidő, követési sebesség 220 IPS, 30G gyorsulás, RGB háttérvilágítás (5 háttérvilágítási mód), 7 programozható gomb, Omron kapcsolók, élettartam akár 10.000.000 kattintás, Plug & Play, kábel hossza 1,8 m, fonott kábel, egér súlya 112 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása)
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM002a
4,4 13×
Rapture GALLEY fekete
Gamer szék - 94° - 120° tartományban állítható háttámla, 4D kartámaszok állítható magasságú, előre/hátra, szögben és oldalra állítható, védelemmel a nem kívánt elfordulás vagy elmozdulás ellen, párna nyaki gerinctámaszhoz, egyedi változó deréktámasz, állítható magasságú ülés , a háttámla tetszőleges pozícióban opciós reteszelése, lengésellenállás állítású lengőszerkezet, strapabíró szövetből készült huzat, forgó szerkezet, szőnyegre alkalmas kemény kerekek, acél alváz (kereszt), terhelhetősége 120 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
136 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0400b
4,9 23×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" LG UltraGear 27GP850P
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 400 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
Szuper ár
123 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i7c
Logitech PRO X Superlight, fekete - Gamer egér
Típusok
4,6 372×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech PRO X Superlight, fekete
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,063 kg
Szuper ár
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125f01
4,8 77×
Seagate Expansion Card for Xbox Series X/S 1TB
Külső merevlemez 1000 GB - SSD tárhely, NVMe csatlakozás, átalakító a csomag része, mérete 20,08 × 30,7 × 124,4 mm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
69 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FR066g5a1
4,1 15×
SteelSeries Arctis Pro Wireless
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, USB-A, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, játék mód, Hi-Res audio, 10-40000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 10 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX043o24
4,3 23×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Samsung Odyssey G65B
LCD monitor - ívelt, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 350 cd/m2 fényerő, 2500:1 kontraszt, Smart funkciók, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, USB, LAN, WiFi, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
Szuper ár
158 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G5a2
4,8 77×
Seagate Expansion Card for Xbox Series X/S 2TB
Külső merevlemez 2000 GB - SSD tárhely, NVMe csatlakozás, átalakító a csomag része, mérete 20 × 30,7 × 124,4 mm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
119 650 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FR066g5a2
Logitech PRO X Superlight, fehér - Gamer egér
Típusok
4,6 372×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech PRO X Superlight, fehér
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,063 kg
Szuper ár
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125f02
4,8 33×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" ASUS TUF VG34VQL1B
LCD monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, VA, 21:9 képarány ultrawide, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, HDR, 550 cd/m2 fényerő, 4000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, hangszórók, VESA
196 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA051
Razer Barracuda X - Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 42×
Razer Barracuda X - Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, rációfrekvenciás kapcsolat, PC konzolhoz, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR090d8
4,8 1098×
PlayStation 5 DualSense Wireless Controller
Kontroller - PS5 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, mikrofon, haptikus válasz, fehér kivitel
24 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX005DS1
4,9 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
23,6" MSI G24C4 E2
LCD monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 170Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, tükröződésmentes kijelző, VESA
Szuper ár
63 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WQ27o5o5k1b
PlayStation VR2 - VR szemüveg
Típusok
4,6 222×
PlayStation VR2
VR szemüveg - játékkonzolhoz, 120 Hz, látómező: 110°, csatlakozás: USB-C, mikrofon, giroszkóp, proximity érzékelő, nyílás a fejhallgató számára - Az összes beérkezett PlayStation VR2 előrendelés feldolgozása beérkezési sorrendben történik, az előrendelés leadásának a dátuma, valamint a regionális elérhetőség alapján, vásárlónként legfeljebb egy darab készülék megvásárlására van lehetőség.
244 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX005VR2
27" LG 27GR95QE-B - OLED monitor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" LG 27GR95QE-B
OLED monitor - Quad HD 2560 × 1440, 16:9 képarány, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis és FreeSync, 10bit színmélység, HDR, 200cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.1, USB, állítható magasság, Pivot, kontraszt: 1500000:1
Szuper ár
309 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i62c
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
32" Samsung Odyssey G51C
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
111 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G5ab1
4,4 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
24" LG UltraGear 24GN60R
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, VESA
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WK060a1b94a
49" Samsung Odyssey OLED G93SC - OLED monitor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
49" Samsung Odyssey OLED G93SC
OLED monitor - ívelt, 5K 5120×1440, 32:9 képarány, szélesvásznú, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync Premium, HDR, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000000:1
521 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605Q1b
32" Samsung Odyssey G8 Neo - LCD monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
32" Samsung Odyssey G8 Neo
LCD monitor - ívelt, 4K 3840 × 2160, Mini LED, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 350 cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
419 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G7a2
4,8 77×
Seagate Expansion Card for Xbox Series X/S 512GB
Külső merevlemez 512 GB - SSD tárhely, NVMe csatlakozás, átalakító a csomag része, mérete 20 × 30,7 × 124,4 mm (Ma×Sz×Mé)
46 580 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FR066g5a
4,7 1312×
Xbox Wireless Controller Elite Series 2 - Core Edition Red
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack, USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, piros kivitel
Szuper ár
47 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO008SC12r
4,8 1098×
PlayStation 5 DualSense Edge Wireless Controller
Kontroller - PS5 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, mikrofon, haptikus válasz, fehér kivitel
89 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX005DS7

Gaming tartozékok

útmutatóMilyen billentyűzetet vegyek? Ezt a cikket azzal a céllal készítettük, hogy segítsünk eligazodni a billentyűzetek színes világában, megkönnyítve ezzel számodra a kiválasztás folyamatát. A cikkben ismertetjük a billentyűzetek egyes típusait és a különféle működési mechanizmusokat. Tehát, ha új...
Az AI, vagy mesterséges intelligencia egy olyan kifejezés, amelyet az utóbbi időben nagyon gyakran hallunk. De mi is az a mesterséges intelligencia? Hol találkozhatunk vele? Hogyan határozható meg, hogyan alkalmazható és mik a legújabb fejlemények vele kapcsolatban?...
A Playseat Evolution Alcantara játékülés rendkívül valóságos vezetési élményt nyújt az otthon kényelmében. Annyira valósághű, hogy profi pilóták is szoktak gyakorolni rajta.

Gaming tartozékok

A Gaming tartozékok kategóriában összesen 4029 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gaming tartozékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gaming tartozékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gaming tartozékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gaming tartozékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ