A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

27" Acer Nitro XV273Xbmiiprzx Gaming

Termékkatalógus
27" Acer Nitro XV273Xbmiiprzx Gaming
4,8 113 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 8bit színmélység, HDR, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, Pivot, beépített hangszóró, VESA,
Kód:  WO097h6j2 Termékszám:  UM.HX3EE.X01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer Nitro XV273Xbmiiprzx Gaming

Hogyha munkahelyi vagy személyes célból rengeteg időt töltesz a monitor előtt, akkor a megfelelő típus kiválasztásával kellemesebbé és effektívebbé teheted a munkádat. Ezen 27" képátlójú Acer LCD monitor az igényes felhasználók elvárásait is kielégíti. 1920 × 1080 px-es (Full HD) felbontása kitűnő képminőséget ígér. A matt felületű monitor kevésbé veri vissza a környező fényt, így akár erősen megvilágított helyiségben is használható. Mindemellett a szemeidet sem terheli meg annyira.

LCD monitor 27
LCD monitor 27

27" Acer Nitro XV273Xbmiiprzx Gaming legfőbb paraméterei

  • Ezen 27" képátlójú Acer LCD monitor az igényes felhasználók követelményeit is kielégíti
  • Max. felbontása: 1920 × 1080 px
  • Megjelenítési technológia: IPS
  • A kijelző matt felülete sokkalta jobban olvasható
  • Válaszideje: 1 ms
  • Képfrissítési frekvenciája 240 Hz
  • A népszerű Acer által gyártott LCD monitor képaránya 16:9
  • Maximális fényereje 350 cd/m2
  • Energiaigénye SDR üzemmódban 26 kWh/1000 óra, HDR-ben pedig 49 kWh/1000 óra
  • Képes a nagy dinamikatartományú (HDR) képek megjelenítésére
  • G-Sync-kompatibilis technológia
  • A monitor függőlegesen is elforgatható
  • Kijelzőbe épített hangszórók
  • A következő VESA konzolokkal kompatibilis: 100×100
  • Az elsőrangú Acer LCD monitor mérete 45,4 × 62,1 × 22,4 cm (ma×szé×mé)
  • Fekete kivitelű
  • Csatlakozók: DisplayPort és HDMI 2.0

Az LCD monitor a minőségi képmegjelenítésével is megszólít

Monitor választásánál az egyik legfontosabb faktor a képmegjelenítés. A remek Acer LCD monitort beállíthatod úgy, hogy az megfeleljen a szükségeidnek. A képmegjelenítésről IPS technológia gondoskodik, amely széles betekintési szöggel és természetes színvisszaadással kérkedhet. Eme Acer LCD monitor 1 ms-os válaszideje felveszi a versenyt a komolyabb követelményekkel is. 240 Hz-es képfrissítési gyakorisága alapján gamereknek és igényesebb felhasználóknak is alkalmas. Hogyha grafikával dolgozol, kulcsfontosságú lesz számodra a színmélység, ami ebben a konkrét esetben 8 bit.

LCD monitor 27
LCD monitor 27

Eme Acer LCD monitor felszereltsége

A jól ismert Acer által készített LCD monitor olyan felszerelésekkel dicsekszik, melyek jól jöhetnek munka vagy játék során. A számítógéphez DisplayPort és HDMI 2.0 porton keresztül csatlakoztathatod. Hangszórókat egyaránt integráltak bele, amelyek hozzájárulnak a nagyobb rendhez az asztalon, mivelhogy csökkentik a használt kábelek és eszközök számát. Az elsőosztályú Acer LCD monitor fejhallgató kimenettel egyaránt rendelkezik, amelybe bedughatsz egy fejhallgatót. A klasszikus talpazaton kívül egy VESA típusú tartóval akár a falra is felszerelhető. A köv. VESA standardokkal kompatibilis: 100×100.

A minőségi Acer LCD monitor a funkcióival is elkápráztat

Ezen Acer LCD monitor számos olyan hasznos funkciót kínál, melyek növelik a használati élményt. A High Dynamic Range (HDR) technológia a legsötétebbtől egészen a legvilágosabb árnyalatokig terjedően szélesebb fényerőtartományban képes megjeleníteni a tartalmat. A pivot funkció jóvoltából függőlegesen is elforgatható. Ezt a megoldást rendkívül hasznosnak fogod találni pl. irodai munka során vagy hosszú szövegek olvasásakor. A Flicker-free vagy Flicker Less technológia kiküszöböli az LCD monitor villódzását, ezáltal nem okoz fej- és szemfájást. A kékfény szűrő védi a szemet a kék fény káros hatásai ellen. Az ún. G-Sync kompatibilis technológia szinkronizálja a kijelző képfrissítési frekvenciáját a grafikus kártya kimeneti képkockasebességével, így szaggatás és villogás nélkül élvezheted a játékot.

LCD monitor 27

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Kijelző

Képfrissítési gyakoriság
240 Hz Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!
Maximális fényerő
350 cd/m2 Kész!
Színmélység
8 bit Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Képarány
16:9 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
DisplayPort, HDMI 2.0 Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Képfrissítési technológia
G-Sync-kompatibilis Kész!
Funkciók
Hangszórók, HDR, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
62,1 cm Kész!
Magasság
45,4 cm Kész!
Mélység
22,4 cm Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
26 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
F Kész!
Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
49 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály HDR esetén
G Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
25 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,43 W Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok
» Elérhető Gamer monitorok (240 Hz-es monitorok, 120 Hz-es monitorok, G-Sync monitorok)

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kb hány évig bírja ez a monitor mielőtt meghibásodik?

Külsős link Alza amit árul az gyári, eredeti verzió? Me vásárláskor megjelent 1 ablak amit kábelt ajánlott azon a címen "hogy nem feltétlenül tartalmaz kábelt a termék". Remélem a monitor dobozából nincsenek kilopva a gyári kábelek melyek hozzá tartoznak minden monitorhoz gyárilag. Ezé érdeklődöm. Gyárilag monitor mellett ezek a kiegészítők vannak monitorhoz a dobozában monitor mellé: Calibration report and user guide Power cable USB-B cable HDMI cable Külsős link

Miért írja mindenki, hogy 75hz amikor 240hz-es monitorként van specifikálva?

Kérdések és válaszok: 27" Acer Nitro XV273Xbmiiprzx Gaming
Kiegészítők: 27" Acer Nitro XV273Xbmiiprzx Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer Nitro XV273X Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer Nitro XV273Xbmiiprzx Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer Nitro XV273Xbmiiprzx Gaming.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ