A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

A4Tech Bloody RT5A Warrior Core 3

Termékkatalógus
A4Tech Bloody RT5A Warrior Core 3
4,3 7 értékelés
Gamer egér - vezeték nélküli, gamer, lítium akkumulátor + USB kábel, optikai 100-4000DPI, 1 ms válasz, 9 programozható gomb, fém alátétek, Core 3 szoftver több beállítás lehetőséghez
Kód:  ME445e

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

A4Tech Bloody RT5A Warrior Core 3

le
Stvořeno pro hráče

Made játékosok

Bloody RT5A Warrior az egér jobb akciójátékok a játékosok keres egy jó ár-minőség szkennelés felszíni, a vezeték nélküli szabad mozgás és a sok gomb, állítható elemek, amelyek segítenek, hogy elborít ellenfelek. Kevesebb a kezét találja 9 programozható gomb számított 3 játékprofilok, így minden helyzetben, akkor lehet készíteni a megfelelő eszköz a támadás vagy védekezés. Avago egy egér érzékelő felbontása akár 4000 dpi felbontással és választ kevesebb, mint 2 ms azonnali átadása sebejemnějšího kéz mozgását.

pontos lövés

Még csak nem is aggódni, hogy megzavarják a vezeték nélküli átvitel. Beépített Li-Ion akkumulátor indikátor és az 5. exkluzív, szabadalmazott technológia, hogy tartsunk a lépést. Ez jól jöhet, 16stupňová innovatív kalibrációs és a mesterlövész módban, ahol beállíthatja az érzékenységet, hogy távolról elérje gyorsan és pontosan. A gyakorlat növekedésével tűzzel távolsági hozzá érzékenység, így megölni még gyorsabb.

le
Přesná střelba

egyéni makrók

Természetesen lehetőség van feltölteni makrók beépített memória (160 KB), ezért fogunk dolgozni egy másik számítógépen, ahol elegendő csak csatlakozni az összes beállítás és funkció elérhető lesz. Beállítása az alkalmazás szokatlanul részletes lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik az egeret, hogy a legtöbb. Az aktivált program Ultra Core 3 lehetővé teszi, hogy javítsa a pontosság közben akciójátékok. Ultra Core 3, beállíthatja a sebességet a forgatás, elnyomja visszahatás forgatás másik mesterlövész módban, és más csíp. Ennek köszönhetően válhat bajnok akciójátékok.

kényelmes fogást

Ergonomikus kialakítás gumi texturált karosszériaelemek biztosítja fogást és kényelmet sok óránkénti párás. Előnyösen felületek Metal X'Glide Armor boot alján könnyen elcsúsznak a felszínre. Ezek nem csak a szinte nem viselnek, hanem a tökéletesen sima felület állandóan ugyanazt távolság a lencse felületén, ezáltal növelve a pontosságot. Az egérrel véres harcos RT5 egyszerűen nem lehet kihagyni.

le
Pohodlné držení

sokoldalú megoldás

Minden játékos biztosan tudja, hogy a kellemetlen helyzet, amikor az egér elem fordul elő. Ha azonban ez megtörténik egerekben Bloody RT5A csatlakoztassa az USB-kábelt, és folytassa a játékot, vagy dolgozni, mint a hagyományos vezetékes egér.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: A4Tech Bloody RT5A Warrior Core 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody RT5A Warrior Core 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si A4tech Bloody RT5A Warrior Core 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Bloody RT5A Warrior Core 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Bloody RT5A Warrior Core 3.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ