Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

A4tech F5 V-Track

Termékkatalógus
A4tech F5 V-Track
4,7 300 értékelés
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 3000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 0,98 ms válaszidő, 7 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, mérete 3,5 × 6,6 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 135 g
11 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ME409f3 Termékszám:  F5 Gyártó honlapja:
A4tech F5 V-Track 11 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

16 910 Ft
Szett megvásárlása
18 340 Ft
Szett megvásárlása
16 630 Ft
Szett megvásárlása

A4tech F5 V-Track

Az A4Tech F5 V-Track a tökéletes gamer egér a számítógépes játékok szerelmesei számára. Kiválóan, finoman érzékel, elegendő számú gombot tartalmaz és mindenekelőtt a forradalmi technológiájú V-Trackkel tökéletes működést biztosít minden felületen. Mindig kifogástalanul működik, ahogy szeretnéd, az alkalmazott felület durvaságától függetlenül. A továbbfejlesztett optikai érzékelő gondoskodik az abszolút pontosságról. Többféle érzékenységi szint beállítás közül választhatsz a saját igényeid szerint. A bonyolultabb játékok során a felhasználók biztosan értékelik majd a beépített memóriában tárolható egyéni makrókat. Az egér csúcsminőségét számos rangos díjjal jutalmazták, és a felmérések során elnyerte a felhasználók körében a kiváló minősítést.


Nem kell kompromisszumokat kötnöd a V-Track technológiával


A V-Track 2.0 technológiát más lézeres érzékelőkhöz viszonyítva a fényérzékelés lerövidülése jellemzi, ami csökkenti a függőleges irányú szükséges fogyasztást, és növeli a fény intenzitását. Ily módon elősegíti a pontosságot és a kurzor tökéletes mozgását még nem teljesen sima felületen is. Az érzékelő valóban jól kezelhető bármilyen felületen - poros üvegen, márványon, szövet kanapén vagy szőrös felületen is. Egyik sem probléma! Az érzékelőt védő kis rács megakadályozza a por felhalmozódását, ezzel megnövelve az egér élettartamát és biztosítva a folyamatosan magas minőségét.

Minden biztosított a gamerek számára


Az este sötét, az eső szomorúan esik, egy melankólikus dalt játszanak a rádióban. Ez az ideális időszak arra, hogy leülj a számítógép elég, és elmerülj a kedvenc játékodban, hogy megmérközhess a a győzelemért a számítógépes ellenfeleiddel, akár élőben is. Annak érdekében, hogy a teljesítményed a legjobb legyen, megbízható felszerelésre van szükséged, amelynek egy része mindenképpen a kiemelkedő tulajdonságokkal felszerelt gamer egér. Ezért az A4tech F5 V-Track egér alkalmas a kiváló játékélmény biztosítására. Abszolút precíz, tökéletes gombelrendezéssel és állítható érzékenységgel bír. Kell ennél több? Nos, ha az eddigi nem volna elég, öt különböző beállítással rendelkezik az egyes játékokhoz, és az egyéni makrók támogatásához. Ezzel az egérrel csúcsteljesítményre tehetsz szert!



Műszaki adatok:

Memória:
160 kB

Gyorsulás:
30 g/mp

Szoftver:
OSCAR

Operációs rendszer:
Windows 7, Vista, XP, 2003, 2000


Paraméterek

Interfész
USB Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!
Kompatibilitás
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Kész!

Érzékelő

Érzékenység
3 000 DPI Kész!
Válaszidő
0,98 ms Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,6 cm Kész!
Magasság
3,5 cm Kész!
Mélység
12,5 cm Kész!
Tömeg
135 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: A4tech F5 V-Track Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech F5 V-Track. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si A4tech F5 V-Track.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ