Stellar Blade Stellar Blade

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + mozgásvezérlők

Termékkatalógus
Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + mozgásvezérlők
VR szemüveg - 2x LCD 2880x1440, 90Hz, HDMI 2.0, USB 3.1 Gen 1
Kód:  ACRVR2b Termékszám:  VP.R0AEE.002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + mozgásvezérlők Megszűnt

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + mozgásvezérlők





Acer OJO 500

OJO 500

Két primer és két Acer szabadalom birtokosaként a Windows Mixed Reality Acer OJO 500 fejhallgató a leginnovatívabb eszköz a saját kategóriájában. Az egyedülálló, könnyen eltávolítható és cserélhető tartozékokkal rendelkező kialakításnak köszönhetően, könnyebbé válik az egyes alkatrészek cseréje. A virtuális valóság szemüveg beépített hangcsövet és szemtávolság mérő alkalmazást kínál.

  • Kivehető és cserélhető részek
  • Szemtávolság (pupilla) beállítása
  • Szabadalmaztatott alkalmazás a pupillatávolság testreszabására
  • Ergonomikus kialakítás

A hardverekkel, szoftverekkel és szolgáltatásokkal foglalkozó Acer 1976-ban alakult. Az innovatív termékek kutatása, tervezése, marketingje, értékesítése és támogatása az emberek mindennapi életét javítja. Az Acer termékei közé tartoznak a számítógépek, monitorok, projektorok, szerverek, tabletek, okostelefonok és hordozható elektronikai cikkek. Az Acer olyan felhő alapú megoldásokat is fejleszt, amelyek támogatják a hardver infrastruktúra használatát. 2016-ban ünnepelte az Acer a negyvenedik évfordulóját, amely ma az egyik legnagyobb számítógépes cég a világon.


Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Kivehető és cserélhető szerkezet

A levehető lencsék megkönnyítik a kezelést és a tárolást. A választható kemény és mosható(1) puha pántok eltávolíthatók, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy mindig tiszta headsetet használnak. Ha eltávolítod a lencséket tartó egységet, a headset mérete csökken és könnyebben karbantartható.

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Könnyű választás a pupillák távolságához

A lencsék és a szem közötti távolság pontos beállításával a felhasználók sokkal kényelmesebben élvezhetik az élményeket. A pupillatávolság optimális beállítása biztosítja, hogy a kép sokkal világosabb legyen. A pupillák közötti teret interpupilláris távolságnak is nevezik (IPD), és a lencsék a headsettel megfelelően beállíthatók.

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Kényelmesebb fejpánt

A kényelmes fejpánt segít beállítani a lencsét a megfelelő helyzetbe. Az extra nagy párnázás használatával a headset sokkal jobban illeszkedik a fejhez, így kevésbé valószínű, hogy a készülék használata során leesik a fejről.


Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Beépített hang

A VR és Windows Mixed Reality headset egy szabadalmaztatott, integrált audio rendszerrel ellátott fejhallgató, amely a hangot a viselő személy füléhez irányítja egy hangcsővel. Azonban a külső zajok is hallhatók maradnak, így a felhasználók a valós környezetükre is tudnak figyelni, és mégis élvezhetik a virtuális valóság lenyűgöző élményeit. Különösen közterületeken hasznos ez, ahol nem ajánlott teljesen elszakadni a felhasználót körülvevő környezettől.

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Opcionális előlap

A vállalkozások az Acer OJO 500 fejhallgatót személyre szabhatják, például rányomtathatják logójukat (2) és használhatják cégük színeit a headset elülső fedelén.

 

1 A pánt korlátozott alkalommal mosható

2 Minimális mennyiség megrendelése kötelező.

3 Kompatibilis számítógépre van szükség.


Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


A Windows Mixed Reality előnyei

A Windows Mixed Reality a legideálisabb módja a virtuális valóság élvezetének, mivel számos előnyt kínál a virtuális világban történő örömteli barangoláshoz. Inside-Out Tracking nyomon követi a világot a fülhallgató körül; a gyors beállításnak köszönhetően mindössze 10 perc alatt készen áll a rendkívül gyors működésre; hatféleképpen mozoghat most előre / hátra, felfelé / lefelé, balra / jobbra, oldalra forgatásra és lövésre képes; és több mint 2 500 játékkal és élménnyel(3) áll rendelkezésre a Steam® VR-ben és a Microsoft Store-ban - így soha nem panaszkodhatsz a tétlenség miatt.





Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kérdésem az lenne h minden tartozéka meg van a headsetnek? Gondolok itt a kemény fejpant és a puha fejpantra kábelek a két kar hozzá

Kérdések és válaszok: Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + mozgásvezérlők
Kiegészítők: Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + mozgásvezérlők Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + pohybové ovladače. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + pohybové ovládače.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ