Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Age of Empires

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az Age of Empires a történelmi valós idejű stratégiai játékok legendás sorozata. Az első játék 1997-ben készült, amikor a játékot az akkor még új stúdió, az Ensemble adta ki. Azóta a sorozat több millió rajongóra talált, számos változáson ment keresztül, és több tucat hasonlóan nagyszerű játékot inspirált. Miről szólnak a játékok, és hogyan teljesítenek napjainkban?

Tovább

Az Age of Empiresben az oszd meg és uralkodj elve érvényesül

Bár az Age of Empires játékok sokat változtak az évek során, az alapötlet ugyanaz maradt. Egy civilizáció vezetőjeként ki kell építened az infrastruktúrát, hatékonyan kell használnod az erőforrásokat, és fokozatosan bővítened kell a hadseregedet. A sorozatot továbbá a különböző korszakokon (Age) keresztül történő fejlődés jellemzi. Az epizódok a kőkortól a 19. századig játszódnak.

Age of Empires IV, avagy a legenda visszatér

A legújabb Age of Empires IV hosszú, 16 éves várakozás után látott napvilágot. Az új fejlesztővel, a Relic Entertainmenttel egy sor új funkció is érkezett, aminek célja, hogy a játékosok következő generációját is magával ragadja. A játékban kevesebb civilizáció van, mint korábban, de mindegyik egyedi, és saját, kidolgozott történetet is kínál. Természetesen a játék új grafikai dizájnt is kapott.

Az Age of Empires IV már teljesen 3D-s, de sok tekintetben hű maradt az elődeihez.

Éld át a nosztalgia fuvallatát a felújított Definitive Edition klasszikusokkal

A franchise legújabb darabja nem a te világod? A fejlesztők néhány évvel ezelőtt az eredeti trilógia megrögzött rajongóinak is kedveskedtek, és mindhárom epizódot modern 4K textúrákkal, az épületek és egységek javított kinézetével, valamint új tartalommal adták ki. A játékok több új civilizációt és kampányt kaptak, valamint az ellenfél is intelligensebbé vált.

  • Az Age of Empires III: Definitive Edition az inka és a svéd civilizációkat, valamint 2 új játékmódot kínál
  • Age of Empires II: Definitive Edition négy új civilizációt és azok kampányait adja hozzá az új bővítmény részeként
  • Age of Empires: Definitive Edition nem rendelkezik új tartalommal, hanem főként az irányítás javítására összpontosít

Az Age of Empires Online mint ingyenes alternatíva

Tudtad, hogy az Age of Empires sorozatnak van egy ingyenesen játszható változata? Ha nem, akkor valószínűleg azért, mert a fejlesztők hivatalosan is befejezték a támogatását és fejlesztését. Ez persze nem akadályozta meg a rajongókat abban, hogy örömmel vegyék kézbe a szeretett játékukat. Ennek eredményeképpen az Age of Empires Online a mai napig a rajongók által készített Project Celeste néven él tovább, és teljesen ingyenes.

Az egész sorozatot a Microsoft égisze alatt adták és adják ki. A játékok szinte kizárólag PC-n, Mac-en vagy mobilon játszhatók. Kivételt képeznek az első és második epizódok, amelyek PlayStation 2 támogatást is kaptak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
7 termék
3,7
Age of Empires II: Definitive Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai - Elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaj: stratégiai - a 4K UHD grafika egyik legnépszerűbb stratégiájának 20. évfordulójának ünnepe.
5 170 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005116
4,3
Age of Empires III: Definitive Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai
2 540 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005498
3,9 18×
Age of Empires: Definitive Edition - Xbox Live DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0423
4,6 18×
Age Of Empires II: Definitive Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A 4K UHD grafika egyik legnépszerűbb stratégiai játékának 20. évfordulójára készült kiadás.
7 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1174
3,7
Age of Empires III: Definitive Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai
7 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1654
Age of Empires IV - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai - Építs városokat, kezeld az erőforrásokat, és vezesd csapataidat a szárazföldi és tengeri csatákba 4 különböző kampányban, 35 küldetéssel, amelyek 500 év történelmét ölelik fel a sötét középkortól a reneszánszig.
9 550 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005590
Age of Empires IV: Anniversary Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Akció és stratégia, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
14 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2202

Age of Empires

A Age of Empires kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó age of Empires Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább age of Empires A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb age of Empires A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: age of Empires vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ