Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Amiibo Smash Mr. Robot játékfigura

Termékkatalógus
Amiibo Smash Mr. Robot játékfigura
Figura -kedves kis robot, Nintendo játékok és WiiU játékkonzolok használatával, New Nintendo 3DS - NFC technológia segítségével
Kód:  MWAmiao Termékszám:  045496353094 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Amiibo Smash Mr. Robot játékfigura Megszűnt

Amiibo Smash Mr. Robot játékfigura

A játékok legújabb formája, a Nintendo-t megszemélyesítő Amiibo Smash robot figura. Egyszerűen használhatod a legújabb NFC technológia segítségével, érintsd meg a Wii U felületén a megfelelő gombot, és a robot máris játékra kész. Képes a folymaatos adatfrissítésre, így teljesen élethű játékélményt nyújt! Szép design és kifinomult kialakítás jellemzi, ez máris figyelmet felkeltő ebben a kedves kis robotban!

 

A fejlesztések kereszttüzében!

Használd ki, hogy élőben tudod játszani kedvenceidet, add át magad a kikapcsolódásnak, és nyerd meg az összes csatát! Az Amiibo robotod idővel egyre többet fog tudni, tudása és képességei képesek fejlődni, így garantált a hosszútávú szórakozás vele. Ne félj akár saját játékmozdulatokat létrehozni vele!

 

 

Támogatott játékok:

Wii U:

  • Super Smash Bros. For Wii U
  • Mario Party 10
  • Mario Kart 8
  • Captain Toad: Treasure Tracker
  • Yoshi's Woolly World
  • Hyrule Warriors
  • Splatoon
  • Kirby and the Rainbow Curse

Nintendo 3DS

  • Super Smash Bros. For Nintendo 3DS
  • Ace Combat: Assasult Horizon Legacy +
  • Code Name: S.TEAM
  • Xenoblade Chronicles 3D

 

Az Amiibo robotokkal playOn pocket játékokat is játszhatsz. Az új Nintendo 3DS valójában büszkélkedhet beépített NFC technológiájával, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk robotunkat a játékba. A jövőben lehetőség lesz a 3DS és Nintendo 2DS játkokra való csatlakoztatásra is. Varázsoljon el a modern technológia lehengerlő fejlesztése, add át magad a játéknak!

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amiibo Smash Mr. Robot . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amiibo Smash Mr. Robot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amiibo Smash Mr. Robot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amiibo Smash Mr. Robot.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ