Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Amiibo Super Mario Daisy

Termékkatalógus
Amiibo Super Mario Daisy
Figura - figura, tokenként funkcionál WiiU és New Nintendo 3DS játékkonzolok különböző Nintendo játékaihoz , NFC technológia
Kód:  MWAmibx Termékszám:  045496380199 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Amiibo Super Mario Daisy

Ha Ön is a Super Mario játéksorozat rajongója, akkor bizonyára érdekelni fogja egy teljesen új játékmód lehetősége. Ez a Super Mario játékvilágból jól ismert Daisy hercegnő játékfigurájának jóvoltából tárulhat fel Ön előtt. A játékfigura tokenként funkcionál WiiU és New Nintendo 3DS játékkonzolok különböző Nintendo játékaihoz.

A figura NFC technológiával működik, tehát egy speciális chipet tartalmaz, amely lehetővé teszi adatok írását és olvasását egyaránt. Ha játszani szeretne, elegendő csupán hozzáérinteni a figurát a játékkonzol NFC olvasójához, és figyelje, hogy mi történik!

Fő előnyök

  • Új lehetőségeket nyit a játékban
  • Super Mario rajongóknak és gyűjtőknek
  • Egyre több játékhoz felhasználható
  • Segíthet új játéktárgyak gyűjtésében

Hogy néz ki mindez a játékban?

A kompatibilis Nintendo játékokban a figura az alap játékhőshöz speciális kosztümöket, felszerelést és bizonyos esetekben teljesen új játékmódokat adhat hozzá. A figurát folyamatosan fejlesztheti és bizonyos játékokban akár harcossá is kiképezheti, aminek köszönhetően új tárgyakat gyűjthet.

Többek között a következő játékok támogatják: Mario Kart 8, Yoshi 's Woolly World, Splatoon, Hyrule Warriors és Hyrule Warriors Legends, The Legends of Zelda: Twilight Princess HD vagy Super Mario Maker.

 

 

Paraméterek

Játék és filmsorozat
Super Mario Kész!

Sorozat

Játék és filmsorozat
Super Mario Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amiibo Super Mario Daisy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amiibo Super Mario Daisy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amiga Super Mario Daisy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amiibo Super Mario Daisy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amiibo Super Mario Daisy.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ