A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

Amiibo Super Mario Waluigi Játékfigura

Termékkatalógus
Amiibo Super Mario Waluigi Játékfigura
Figura - játékfigura, amely arra szolgál, hogy a WiiU és a Nintendo 3DS konzolon különböző Nintendo játékokban megjeleníthető karakterrel játssz, NFC technológia segítségével
Kód:  MWAmicb Termékszám:  045496380175 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Amiibo Super Mario Waluigi Játékfigura

Ha a Super Mario játéksorozat nagy rajongója vagy, akkor biztosan érdekel majd egy teljesen új módja a játéknak. A figura lehetővé teszi, hogy az új Waluigi játékfigurával játssz a Super Mario világából, amelyet Nintendo karakterként használhatsz a WiiU vagy Nintendo 3DS játékkonzolokon.


A figurák NFC technológiát használnak, tehát van egy speciális chip az adatok olvasásához és írásához! Ha játszani szeretnél, csak csatlakoztasd a figurát a konzolon elérhető NFC olvasóhoz, és figyeld meg, mi fog történni!

Főbb előnyök

  • Segít bővíteni a játéklehetőségeket
  • A Super Mario rajongók és gyűjtők számára kötelező darab
  • Egyre több játékhoz használható
  • Segíthet új játékelemek gyűjtésében

Hogyan fog kinézni a játékban?

A kompatibilis Nintendo játékoknál a figurákkal hozzáadhatóak lesznek a speciális jelmezek, felszerelések és bizonyos esetekben az egész játékmódhoz rendelt karakter is! Néhány játékban akár kiképezheted karatkeredet harcosnak, aki új játékelemeket gyűjtenek számodra.


Támogatott játékcímek közé tartozik a Mario Kart 8, a Yoshi's Woolly World, a Splatoon, a Hyrule Warriors és a Hyrule Warriors Legends, a  Legends of Zelda: Twilight Princess HD és a Super Mario Maker.

 

Paraméterek

Játék és filmsorozat
Super Mario Kész!

Sorozat

Játék és filmsorozat
Super Mario Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amiibo Super Mario Waluigi Játékfigura Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amiibo Super Mario Waluigi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amiibo Super Mario Waluigi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amiibo Super Mario Waluigi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amiibo Super Mario Waluigi.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ