Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Apex Legends

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
 

Az Apex Legends egy ingyenesen játszható first person shooter játék, amely elsősorban az akár 60 játékosra szabott battle royale módjáról ismert, de most már egy 3vs3 játékosra méretezett arénában is játszhatsz. A játék főleg az egyéni karakterek képességeire fókuszál, de a csoporton belüli együttműködésre is nagy hangsúlyt fektet. Miben különbözik az Apex Legends a többi hasonló műfajú játéktól?

Tovább

Az Apex Legendsben csak az nyerhet, aki elsajátítja a karakterének kezelését

Az Apex Legends jelenleg több mint 20 játszható karaktert tartalmaz, mindegyiküknek egyedi, aktív és passzív képességei is vannak. Bár minden játékos egyenlő eséllyel talál felszerelést, a különbség a győzelem és a vereség között a karaktered erősségein és gyengeségein múlik, és ami a legfontosabb, azon, hogy hogyan tudod kezelni ezeket.

i

Az Apex Legends több platformon is ingyenes. Xbox, PlayStation, Nintendo Switch konzolokon és PC-n is játszhatsz vele. Emellett az Apex Legends az EA és a Valve közötti megállapodás nyomán Steam verziót is kapott.

A küzdelem az Apex Legendsben több nagy térképen is zajlik

Ha a battle royale módot választod, készülj fel a hatalmas térképekre, amelyek változatos helyszínekkel szolgálnak, és ezek nemcsak kialakításukban, hanem a felszerelés minőségében is különböznek. A pályaválasztás rotációval történik - a normál játékokban a térkép naponta többször változik, míg a kompetitív módban a szezon során végig ugyanaz marad, hogy a játékosoknak legyen idejük megszokni. A játékba csak 2-3 fővel lehet nevezni. Ha egyedül játszol, a játék természetesen kiosztja neked a csapattársaidat.

Egy szezon az Apex Legendsben általában körülbelül három hónapig tart. Minden új szezonban a fejlesztők valamilyen módon megváltoztatják a játékot. Ez lehet egy új karakter, egy újratervezett pálya és egy másik csata is más stílusban.

Az Apex Legends területei a klasszikus kompetitív lövöldözős játékokra emlékeztetnek

Ha a battle royale nem a te világod, az Apex Legends egy másik játékmódot is kínál, a 3vs3 arénákat. Itt te és a csapatod egy sokkal kisebb térképen találjátok magatokat, és nem fegyvereket találsz, hanem megveszed őket, hasonlóan a Counter-Strike vagy a Valorant játékokhoz. A játék azonban még mindig nagyon dinamikus, és az Apex Legends szellemisége továbbra is megmarad.

Mit lehet vásárolni az Apex Coins digitális valutával?

Az Apex Legends ugyan free-to-play játék, mégis tartalmaz mikrotranzakciókat. Az Apex Coins azonban csak design tárgyak vásárlására használható, például új külsőt vehetsz a karakterednek vagy egy kedvenc fegyverednek. A prémium valutáért csatajegyet is vásárolhatsz, amely tartalmazza ezeket a tárgyakat, és általában a legjobban kifizetődő.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
6 termék
3,0
APEX Legends: 1000 Coins - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, -
4 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1103
3,0
APEX Legends: 4350 Coins - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció,
16 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1106
5,0
APEX Legends: 11500 Coins - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és stratégiai,
42 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1104
5,0
APEX Legends: 2150 Coins - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció,
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1105
5,0
APEX Legends: 6700 Coins - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció,
25 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1107
KontrolFreek Apex Legends XBX Blister Kit
Kontroller grip - szürke kivitel, anyaga szilikon, rendeltetése analóg stick, Xbox One és Xbox Series X|S kompatibilitás, csúszásgátlós felület
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SteelS2312

Apex Legends

A Apex Legends kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Apex Legends – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó apex Legends Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább apex Legends A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb apex Legends A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: apex Legends vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ