A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

ASUS TUF GAMING M3

Termékkatalógus
ASUS TUF GAMING M3
4,6 54 értékelés
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 7000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 7 gombos, hagyományos görgő, kattintás élettartam (kattintások száma) 20M, RGB háttérvilágítás, mérete 4 × 6,8 × 11,82 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,084 kg
Kód:  NA748qr8 Termékszám:  90MP01J0-B0UA00 Gyártó honlapja:

ASUS TUF GAMING M3

Megbízható gamer egérre van szükséged, amelyre támaszkodhatsz játék közben? Ez a nagyszerű ASUS vezetékes gamer egér tartalmaz mindent, amit a szenvedélyes gamerek keresnek. Maximális kényelemre, gyors reakcióra és nagy pontosságra számíthatsz. Győzelmet arathatsz minden ellenfél felett a nagyszerű 1ms válaszidőnek, 7000 DPI érzékenységnek, és a 7 gombnak köszönhetően. RGB háttérvilágítás járul hozzá a megfelelő játékhangulathoz. Jobbkezesek számára készült. Ezen ASUS PC egér Windows 7, Windows 10 és Windows 11 operációs rendszerrel kompatibilis. Ezen ASUS PC egér elbűvöl majd fekete színével. Az egér súlya 0,084 kg.

Gamer egér ASUS TUF GAMING M3 Oldalnézet
Gamer egér ASUS TUF GAMING M3 Képernyő

ASUS TUF GAMING M3 gamer egér - alapvető paraméterek

  • Ez az előnyös ASUS vezetékes gamer egér maximális kényelmet, gyors reagálást és precíz teljesítményt kínál
  • Infravörös optikai érzékelőt használ
  • Válaszidő: 1 milliszekundum
  • Az érzékelő felbontása akár 7000 DPI
  • RGB háttérvilágítás varázsolja a helyiséget tökéletes játékparadicsommá
  • 7 20M élettartamú gombbal látták el
  • A DPI-kapcsoló lehetővé teszi a konfiguráció kiválasztását játék közben
  • Csatlakozás: USB
  • Súlya 0,084 kg

Optikai gamer egér

Ez az előnyös ASUS gamer egér optikai érzékelővel rendelkezik, amely infravörös fénysugarat használ a mozgás pontos meghatározásához. Gyors, konkrétan 1 ezredmásodperc válaszidőt biztosít, ami lényeges előnyt biztosít számodra riválisaiddal szemben. Az egér érzékelőjének érzékenysége akár 7000 DPI, és a kiváló precizitás garantálja a legfinomabb mozgások zökkenőmentes lekövetését is.

Kiváló minőségű kivitelezés, amit minden játékos értékelni fog

Ezen ASUS gamer egér 7 20M kattintást kibíró gombot tartalmaz, amelyek kibővítik a vezérlési lehetőségeket. A DPI-kapcsoló lehetőséget ad a beállítások módosítására játék közben. Az egér hagyományos görgetőkereket tartalmaz, így a megszokott klasszikus módon görgethetsz az oldalon lévő tartalomban.

Élvezd az egyéb funkciókat is

USB interfészen keresztül kommunikál a számítógéppel. A PC egér lehetővé teszi a profilok kényelmes átváltását egy programozható gomb segítségével. Ez optimális teljesítményt biztosít minden kihívást jelentő játék során.

Méretek:

4 × 6,8 × 11,82 cm (Ma×Szé×Mé)


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
6,8 cm Kész!
Magasság
4 cm Kész!
Mélység
11,82 cm Kész!
Tömeg
0,08 kg Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Érzékelő

Érzékenység
7 000 DPI Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ez a egér ha bedugod a gépbe akkor lezéres egér vagy sima egér

Kérdések és válaszok: ASUS TUF GAMING M3
Kiegészítők: ASUS TUF GAMING M3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF GAMING M3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS TUF GAMING M3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF GAMING M3 Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF GAMING M3 Mouse.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ