Doručení zdarma Stellar Blade

BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos

Termékkatalógus
BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos
4,0 2 értékelés
Távirányító - univerzális bluetooth vezérlő okostelefonokhoz, 4 tengelyes joystick, 6x akciógomb, BT 3.0, Kompatibilis Android 5.0 és PC berendezésekkel, 2xAAA akkumulátor
Kód:  BeeVR102a

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos

 

A BeeVR Stratos egy új dimenziót nyit a virtuális valóságban

Az univerzális Bluetooth BeeVR Stratos Gamepad elérhető vezérlő, amely nem csak a virtuális valóságban lesz a segítségedre. 4 tengelyes joystick és 7 akciógomb. Kompatibilis Android, iOS (korlátozott) és PC berendezésekkel. A működés két darab AAA típusú akkumulátorral történik (nem része a csomagnak).

 

Úgy illik a kezedbe, mint egy kesztyű

A BeeVR Stratos úgy lett kifejlesztve, hogy akár több órás használat után sem törje és viselje meg a kezedet, illetve ujjaidat. A hagyományos bluetooth vezérlőkkel szemben ez az eszköz precíz és ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen fog illeni a kezedbe.

Kidolgozottság? Hihetetlenül pontos!

A BeeVR Stratos árban elérhető bluetooth vezérlőnek számít. A vonzó ár azonban nem a gyenge minőségnek és kidolgozottságnak a jele. A BeerVR-ben hiszünk, mivel a felhasználók kitűnő árért cserében hihetetlen minőségű terméket fognak kapni, amellyel hosszú időn keresztül elégedettek lesznek. Ezért is a BeeVR Stratos kemény ABS műanyagból készült. Ez a fajta műanyag hosszútávú használatot tesz lehetővé és minden komponens élettartamát képes meghosszabbítani, ellenállóbbá tenni az ütések és más kellemetlenségekkel szemben.

A BeeVR Stratos megért téged

A BeeVR Stratos nem csak a VR-ban használható vezérlőnek számít. Ez a nagy teljesítményű vezerlő képes együttműködni SmartTV, tablet, PC, Mac, iOS (korlátozott) és más típusú berendezésekkel, amelyek támogatják a bluetooth technológiát (BT 3.0 protokoll).


le

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Kompatibilitás

A BeeVR Stratos hihetetlen kompatibilitással rendelkezik, így támogatja az Android 4+, PC Win 7+, macOS, Android TV és SmartTV berendezéseket. VIGYÁZAT! Ez az eszköz csak korlátozottan kompatibilis iOS eszközökkel (csak hangerőszabályozás és zeneirányítás).

le

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Használat

A gazdag gomb kínálatnak köszönhetően ezt a vezérlőt használhatod játékok vezérléséhez is VR-ben (Android és iOS), játékok irányításához PC-n és Mac-en is, vagy pedig SmarTV és Android TV eszközök kezeléséhez. Továbbá képes a hagyományos telefon és tablet funkciókat is vezérelni (egér funkció, dalválasztás, hangerőszabályozás, stb.).

le

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Támogatás

A BeeVR nem egy márka. Ez egy filozófia. Ezért is nyújtanak online és telefonos segítséget a termékekhez 24 órán keresztül munkanapokon. Segítségre van szükséged? Egyszerűen csak keress meg minket! Bármilyen kérdésre legkésőbb 2 órán belül válaszolunk.


Kiemelt jellemzők

  • Univerzális bluetooth vezérlő – gamepad
  • 4 tengelyes joystick és 7 akciógomb
  • Magas minőség és hihetetlen ergonómia
  • Működés két darab 1,5 V AAA típusú akkumulátorról (nem része a csomagnak)
  • Kompatibilis Android 4+, Win 7+, macOS, iOS (korlátozott), Android TV és SmartTV eszközökkel
  • Akár 40 óra üzemidő
  • Akár 10 m hatótávolság
  • Bluetooth 3.0 protokoll

A csomag tartalma

  • BeeVR Stratos Bluetooth vezérlő
  • Használati útmutató
 

Paraméterek

Platform
PC Kész!
Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!
Interfész
Bluetooth Kész!
Szélesség
116 mm Kész!
Magasság
45 mm Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!
Interfész
Bluetooth Kész!

Méretek

Szélesség
116 mm Kész!
Magasság
45 mm Kész!
Mélység
13,5 mm Kész!

Tömeg

Súly
34 g Kész!

Felszerelés és funkció

Gombok száma
7 × Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ