Doručení zdarma Alzaboxy

Call Of Duty: Advanced Warfare - Xbox One

Termékkatalógus
Call Of Duty: Advanced Warfare - Xbox One
5 7 értékelés
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és fps / fényképezés, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Call of Duty lövöldözős játék legújabb részében az Atlas elit alakulat zsoldosaként megtapasztalhatod a jövő hadszíntereit olyan modern fegyverekkel felszerelve, mint az Exoskeleton (robotikus kitinpáncél), hogy véget vess olyan terrorfenyegetéseknek, amelyekkel szemben még a nemzeti hadsereg is tanácstalan.
Kód:  MXO158b Termékszám:  87268EM

Call Of Duty: Advanced Warfare - Xbox One

    A Sledgehammer Games stúdió fejlesztői három évet kaptak a játék kivitelezésére, és a bemutató film alapján úgy tűnik, keményen dolgoztak. A vonzó témával magas szinten kigondolt és megmunkált futurisztikus látványvilág és játéktér jár karöltve. Éppen ezért a játékélmény az elejétől a végéig egy hatalmas adrenalinbomba. Ez nem lehet más, mint a legendás Call of Duty! Ebben az évben ez lesz az igazi sláger!
    Call Of Duty: Advanced Warfare

     

    Egyjátékos mód filmszerűen

     

    A híres hollywoodi színész, Kevin Spacey is megjelenik a játékban: a világ legnagyobb magánkatonai szervezet vezetőjének szerepét ölti magára, aki hatalma teljében úgy dönt, hogy az emberiség történelmét a saját céljai szerint alakítja. 2045-ben egyedül Ő rendelkezik az egyetlen ütőképes hadsereggel, így minden katonai és politikai esemény középpontjában áll. Az elitalakulat zsoldosaként a Te feladatod az, hogy különböző megbízásokat teljesíts világszerte, egészen addig, amíg rájössz, hogy valami nincs rendjén.

    A közeljövőben, a katonák már nem zöld terepruhás kemény fickók, hanem igazi szörnyetegek olyan különleges exoskeletonnal felszerelve, ami emberfölötti képességeket biztosít nekik. Az új eszköz birtokában számtalan új dologra lehetsz képes: több emeletes házakat is átugorhatsz, vagy autókat mozgatva hozhatsz létre védőbarikádokat, sok egyébdolog mellett. Most pedig közelebbről ismertetjük a játék multiplayer funkcióját is.
    Call Of Duty: Advanced Warfare

     

    Kimagasló tömeges online harcok 

    A exoskeleton feltűnésével a multiplayer játékélmény egy teljesen új köntöst kap. A fizikai erőnlét növekedése mellett, a különleges öltözet lehetővé teszi, hogy speciális képességeket is használj egy rövid időre. Ilyenek például a láthatatlanság, lebegés és a golyóálló energiapajzs. Ezeken kívül folyamatosan elérhetővé válnak újabb, hasonló képességek, amelyekbe szintén garantáltan beleszeretsz majd. Bármennyire is csábító lenne, de ezeket a képességeket egyszerre nem tudod majd használni. Ez a korlátozás a csapatjáték és közös együttműködés ösztönzésére készült.

    Az Advanced Warfare-ben is működik majd a jutalomrendszer, amelyben a díjakból - a fejlesztők ígérete szerint - több ezer lesz. Különböző fegyverek, exoskeleton fejlesztések és egyedi karakter kiegészítők lesznek majd elérhetőek három szinten: Enlisted, Professional és Elite. Még mielőtt kimerészkednél a harctérre új felszereléseddel, érdemes lehet előtte kipróbálni azt, amire a virtuális lőtér funkció ad nagyszerű lehetőséget, hiszen senki se szeretne a csapattársaira szégyent hozni. Azt pedig, hogy mire számíthatsz, jól tükrözik a játékról előzetesen megjelent képek és videók. 

    Paraméterek

    Műfaj
    Akció, Lövöldözős Kész!
    Játék környezet
    Katonai, Történelmi korszakok Kész!
    Játékmechanika
    PVP Kész!
    A játék grafikai tervezése
    Belső nézetű Kész!
    Szöveg
    EN, DE Kész!

    Műfaj

    Műfaj
    Akció, Lövöldözős Kész!
    Játék környezet
    Katonai, Történelmi korszakok Kész!
    Játékmechanika
    PVP Kész!
    A játék grafikai tervezése
    Belső nézetű Kész!

    Lokalizáció

    Szöveg
    EN, DE Kész!
    Szinkron
    EN Kész!

    PEGI Értékelés

    Korhatár
    18 éves kortól Kész!
    A játék tartalmának leírása
    Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online Kész!

    Verzió

    Platform
    Xbox - doboz Kész!

    Sorozat

    Játék és filmsorozat
    Call of Duty Kész!

    Platform / Licenc

    Típus
    Játék Kész!
    Platform
    Xbox Series X, Xbox One Kész!
    Licenc
    Doboz Kész!

    Multiplayer

    Multiplayer
    Online Kész!

    Virtuális valóság

    Virtuális valóság
    Nem támogatott Kész!

    Next-gen optimalizálás

    Next-gen optimalizálás
    Nincs optimalizálva a Next-gen számára Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Összes Xbox Series akciójáték
    » Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
    » Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Call Of Duty: Advanced Warfare - Xbox One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Call Of Duty: Advanced Warfare - Xbox One. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Call Of Duty: Advanced Warfare – Xbox One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Call Of Duty: Advanced Warfare - Xbox One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Call Of Duty: Advanced Warfare - Xbox One.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ