Slevy s AP+ Stellar Blade

Call of Duty: Modern Warfare

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Call of Duty: Modern Warfare a világhírű Call of Duty FPS játék egy újabb alszériája. A játék rengeteg akciódús küldetést kínál izgalmas történettel és kifinomult többjátékos móddal. Szeretnéd tudni, hogy milyen platformon játszhatod a Call of Duty: Modern Warfare-t, és még több információra van szükséged játékkal kapcsolatban? Olvass tovább, hogy megtudj mindent erről a sorozatról!

Tovább

Mire számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare-ben?

A Call of Duty: Modern Warfare egy First Person Shooter (FPS) akció-háborús játék, amely a mai modern világban játszódik. Az egyjátékos kampány története rengeteg küldetést, akciót és konfliktust tartalmaz. A többjátékos módban különféle csatákra hívhatod ki a többi játékost, vagy együtt mehettek egy taktikai küldetésre.

i

1v1 párbajt vívnál egy barátoddal?

A játék minden verziójában ketten játszhattok majd az osztott képernyőnek köszönhetően, így akár két játékos is játszhat egyszerre.

Call of Duty: Modern Warfare - a gamerek nagy kedvence

A Call of Duty 4: Modern Warfare még 2007-ben jelent meg, és egyben az első volt a Call of Duty sorozatban, amely nem a második világháború idején játszódott. Ezt követően még két rész jelent meg, a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Call of Duty: Modern Warfare 3.


A teljes MW sorozat újjászületése

Az Activision ezt követően kiadta a teljes trilógia remakejét Call of Duty: Modern Warfare (2019) címmel, amiről szintén beszélünk majd egy kicsit bővebben. A fejlesztő Infinity Ward már dolgozik egy másik változaton, a Call of Duty: Modern Warfare II-n.

Call of Duty 4: Modern Warfare egy kasszasiker FPS

A Call of Duty 4: Modern Warfare single player részében a hihetetlen hangulatú történet magával ragad mindenkit. Itt az amerikai haditengerészetnél Paul Jackson vagy a brit SAS-nél "Soap" MacTavish szerepébe bújhatsz. A multiplayer módban rengeteg játékmódot játszhatsz akár 21 elérhető pályán is. A játék PC-n, Xboxon, PlayStation 3-on és Wii-n érhető el.

i

Az Activision 2016-ban adta ki a Call of Duty: Modern Warfare Remastered felújított változatát.

A COD: Modern Warfare 2 új funkciókat és gazdag kampányt kínál

A COD: Modern Warfare 2 mind történetileg, mind játékmenetileg az előző verzióra épül. A történetben az orosz terrorista Makarov hatalmas konfliktust szabadít el a világban, ami miatt az már nem biztonságos, és a háború a világűrre is átterjed. A Call of Duty: Modern Warfare 2 mostantól tartalmazza a Special Ops módot is, amelyben új küldetéseket fedezhetsz fel egy másik játékossal. A játékot PC-n, Xboxon vagy PlayStation 3-on játszhatod.

2020-ban megjelent a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered egyjátékos történetének felújított változata, amely a korábbi történetet eleveníti fel.

Még nem végeztünk, avagy a Call of Duty: Modern Warfare 3

A Call of Duty: Modern Warfare 3 az eredeti COD: Modern Warfare sorozat harmadik és egyben utolsó része. A történet folytatja az orosz terrorista, Makarov utáni vadászatot, a cselekmény pedig továbbra is tele van akcióval és meglepetésekkel. A multiplayer itt a két előző rész kombinációjához hasonlítható, rengeteg újdonsággal. A játék PC-n, PlayStation 3-on és Xboxon játszható.

A Microsoft visszafelé kompatibilitásának köszönhetően a játék bármelyik verzióját játszhatod Xbox One-on, vagy akár Xbox Series X és S konzolokon is.

Call of Duty: Modern Warfare (2019) - egy legendás franchise újjáélesztése

A teljes Call of Duty: Modern Warfare franchise újraindítása egy olyan szilárd történettel rendelkezik, amely példát mutat az anyasorozatnak. Lenyűgöző lesz a továbbfejlesztett többjátékos mód, ahol új, és egy még jobb játékmenettel találkozhatsz. A régi és új fegyvereket is kézbe veheted. A játékosok leginkább a cross-platformnak örülhetnek majd, amely lehetővé teszi a közös játékot, függetlenül attól, hogy milyen platformon játszanak. Ez a verzió PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on vagy Xbox Series-en is játszható.

Követelmények Minimális HW követelmények Ajánlott HW követelmények Magas beállítású HW követelmények Ultra RTX beállítású követelmények
OP rendszer Windows 7 64-bit Windows 10/11 64-bit Windows 10/11 64-bit Windows 10/11 64-bit
Processzor Intel Core i3-4340 | AMD FX-6300 Intel Core i5-2500K | AMD Ryzen R5 1600X processor Intel i7-8700K | AMD Ryzen 1800X Intel i7-9700K | AMD Ryzen 2700X
GPU NVIDIA GeForce GTX 670 / GeForce GTX 1650 | Radeon HD 7950 NVIDIA GeForce GTX 970 / GTX 1660 | Radeon R9 390 / AMD RX 580 NVIDIA GeForce GTX 1080 / RTX 2070 SUPER | Radeon RX Vega64 Graphics NVIDIA GeForce RTX 2070 / RTX 3080 | AMD Radeon RX 6800 XT
DirectX DirectX 12.0 DirectX 12.0 DirectX 12.0 DirectX 12.0
RAM memória 8 GB 12 GB 16 GB 16 GB
Tárhely 246 GB 246 GB 246 GB 246 GB
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
TopSpin 2K25 - Xbox Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Látogass el a TopSpin 2K25 legizgalmasabb teniszpályáira, a négy Grand Slam-bajnokságtól kezdve az olyan látványos nemzetközi arénákig, mint Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour és Foro Italico. Utazd be a világot feltörekvő tehetségként, és válj Grand Slam-bajnokká a MyCAREER-ben, és mérkőzzetek meg a világ legnagyobb teniszezőivel olyan tornákon, mint Wimbledon, Roland-Garros, a US Open és az Australian Open.
25 890 Ft

2.
South Park: Snow Day! - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Cartmanhez, Stanhez, Kyle-hoz és Kennyhez háromdimenziós szépségben, hogy megünnepeljék azt a varázslatos napot minden kisgyerek életében - amikor elkezd havazni! Hívd meg akár három barátodat, hogy harcoljanak South Park hófödte utcáin, hogy megmentsék a világot, és élvezzék a szabadnapot.
12 290 Ft

3.
Stray - Xbox Szállításra kész 2 db
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy macska szemével, és mozogj a környezetedben a rád jellemző játékossággal! Légy lopakodó, mozgékony, buta és időnként a lehető legidegesítőbb, amikor ennek a titokzatos világnak a furcsa lakóival lépsz kapcsolatba!
12 290 Ft

Még több
71 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék single-player módot kínál, ahol találkozhatsz pl. Captain Price karakterével, ugyanakkor multiplayer módban is lehetőséged van játszani.
9 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO596
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,7
Taxi Life: A City Driving Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0592
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Train Sim World 4 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Élvezd az elképesztő sebességet és a páratlan kreativitást a Train Sim World 4 videojátéknak köszönhetően! Hódolj be vonatos hobbidnak és fedezz fel nyers érzelmeket a híres útvonalakon áthaladó vonatos utazások során. Ez a Te utazásod!
13 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0549
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,8 10×
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
25 990 Ft 26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0530
Lets Sing 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
12 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0559
5,0
Stray - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy macska szemével, és mozogj a környezetedben a rád jellemző játékossággal! Légy lopakodó, mozgékony, buta és időnként a lehető legidegesítőbb, amikor ennek a titokzatos világnak a furcsa lakóival lépsz kapcsolatba!
12 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0454
4,7 41×
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék Single player és Multiplayer módokat is kínál. Játék közben találkozhatunk pl. Price kapitánnyal is.
11 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX638
5,0
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
27 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1530
3,5
Expeditions: A MudRunner Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
Leárazás -21 %
11 490 Ft 14 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0475
TopSpin 2K25 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Látogass el a TopSpin 2K25 legizgalmasabb teniszpályáira, a négy Grand Slam-bajnokságtól kezdve az olyan látványos nemzetközi arénákig, mint Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour és Foro Italico. Utazd be a világot feltörekvő tehetségként, és válj Grand Slam-bajnokká a MyCAREER-ben, és mérkőzzetek meg a világ legnagyobb teniszezőivel olyan tornákon, mint Wimbledon, Roland-Garros, a US Open és az Australian Open.
25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0478
South Park: Snow Day! - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Cartmanhez, Stanhez, Kyle-hoz és Kennyhez háromdimenziós szépségben, hogy megünnepeljék azt a varázslatos napot minden kisgyerek életében - amikor elkezd havazni! Hívd meg akár három barátodat, hogy harcoljanak South Park hófödte utcáin, hogy megmentsék a világot, és élvezzék a szabadnapot.
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0588
Way of the Hunter Hunting Season One - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi a számodra, hogy figyelemmel kísérj számos vadász történetet szerte a világban, elsajátítsd az etikus vadászat kihívásait, és megold az etikátlan viselkedés összetett eseteit. Szabadon is vadászhatsz és felfedezheted Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait.
9 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0569
Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A városi tömegközlekedés életre kel a TramSim: Console Edition videojátékban! Élvezd a villamos vezetés valaha létrehozott legvalósághűbb élményét.
15 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0546
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Sellőkönnyek, amelyek kívánságokat teljesítenek, Spongyabob és Patrick kezében... Mi történhet? Persze, az univerzumot összetartó szövet elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy kívánságvilágba, ahol lovagok, cowboyok, kalózok és őskori csigák élnek. De ez nem olyan dolog, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
Leárazás -24 %
11 490 Ft 15 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0449
Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Légy a négy egyedi frakció egyikének hadvezére, és próbáld meg uralni Ghur vad és brutális birodalmát izgalmas taktikai csatákban.
20 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0472
SpellForce: Conquest of EO - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Ebben a SpellForce fantáziavilágában játszódó, fordulóalapú stratégiai játékban a mestered szerepét kell átvenned, aki a titokzatos varázslótorony örököse. Tanulmányozd a különféle varázslatokat, amelyeket a téged körülvevő tájra vethetsz, idézz meg fantáziadús kegyenceket, és képezz ki hatalmas harcosokat, hogy felvehesd a harcot a világgal! Harcolj gyors tempójú, de taktikus, fordulóalapú csatákban!
Leárazás -18 %
9 390 Ft 11 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0568
Way of the Hunter Hunting Season One - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi a számodra, hogy figyelemmel kísérj számos vadász történetet szerte a világban, elsajátítsd az etikus vadászat kihívásait, és megold az etikátlan viselkedés összetett eseteit. Szabadon is vadászhatsz és felfedezheted Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait.
9 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0452
South Park: Snow Day! - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Cartmanhez, Stanhez, Kyle-hoz és Kennyhez háromdimenziós szépségben, hogy megünnepeljék azt a varázslatos napot minden kisgyerek életében - amikor elkezd havazni! Hívd meg akár három barátodat, hogy harcoljanak South Park hófödte utcáin, hogy megmentsék a világot, és élvezzék a szabadnapot.
12 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0463
5,0
Call of Duty: Modern Warfare III PlayPak
Videójáték kiegészítő - - A csomag 4 tárgyat tartalmaz: Call of Duty felvarró, parallax artwork árnyékdobozban, litográfia, speciális matricák. A játék nem része a csomagnak.
7 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0530pp
TopSpin 2K25: Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Látogass el a TopSpin 2K25 legizgalmasabb teniszpályáira, a négy Grand Slam-bajnokságtól kezdve az olyan látványos nemzetközi arénákig, mint Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour és Foro Italico. Utazd be a világot feltörekvő tehetségként, és válj Grand Slam-bajnokká a MyCAREER-ben, és mérkőzzetek meg a világ legnagyobb teniszezőivel olyan tornákon, mint Wimbledon, Roland-Garros, a US Open és az Australian Open.
36 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0478de
Classified: France '44 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A taktikai, fordulón alapuló stratégia a második világháború idején játszódik, a szövetségesek 1944. júniusi franciaországi invázióját megelőző hónapokban
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0477
Garden Life: A Cozy Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - Xbox Series X melynek értéke 1 590 Ft
11 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0467
Garden Life: A Cozy Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - PS5 melynek értéke 1 590 Ft
Leárazás -12 %
12 290 Ft 13 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0593
Bomb Rush Cyberfunk - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Red egy graffitiművész, aki elvesztette a fejét, és helyette egy cyber-fejet használ. Miközben a gyökereit keresi, csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, melynek tagjai Tryce és Bel. Együtt úgy döntenek, hogy All Citybe mennek, hogy a város legjobb graffiti csapatává váljanak.
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0572

Call of Duty: Modern Warfare

A Call of Duty: Modern Warfare kategóriában összesen 71 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó call of Duty: Modern Warfare Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább call of Duty: Modern Warfare A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb call of Duty: Modern Warfare A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: call of Duty: Modern Warfare vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ