Doručení zdarma Alzaboxy

Call of Duty: Vanguard

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

A Call of Duty: Vanguard a nagyszerű Call of Duty franchise következő része. Ebben a címben a játékos egyetlen céllal tér vissza a második világháború korszakába. Hogy segítsen legyőzni a németeket és megfordítani a helyzetet. Mit kínál a Call of Duty: Vanguard, milyen platformokon futtatható, és milyen minimális követelményeknek kell megfelelnie a PC-nek? Olvass tovább!

Tovább

Call of Duty: Vanguard továbbra is ugyanazokat a példákat követi

A Call of Duty: Vanguard a Call of Duty-sorozat 18. része. Ez a 18. kiadása a first-person shooter azaz FPS játék. Ezt a részt is a Sledgehammer Games fejlesztette, majd az Activision adta ki. Az egyjátékos kampány mellett lehetőséget kínál a játékosoknak a co-op zombis módra, és természetesen a multiplayer módra is, akár 48 játékos számára.

Call of Duty: Vanguard

COD Vanguard

COD Vanguard

COD: Vanguard érdekes kampányt kínál

A COD: Vanguard története a második világháború idején játszódik. Összesen 4 különböző karaktert alakíthatsz, mindegyiknek megvan a maga személyes története. Az egész Vanguard egység célja azonban csak egy: Hermann Freisinger tábornok elpusztítása, a náci Phoenix hadművelet meghiúsítása és a világ megmentése.

Játssz a Call of Duty: Vanguard játékkal PC-n, PS4-en, Xbox One-on és máshol!

A játék eredetileg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. A Playstation 5 és az Xbox Series X/S később került hozzá. A COD: Vanguard tehát a legtöbb egyszerre használt platformon gond nélkül futni fog.

Győződj meg róla, hogy a PC-s Call of Duty: Vanguard futtatható-e

Ha nem vagy biztos benne, hogy a Call of Duty: Vanguard még futni fog-e a PC-den, összeállítottunk egy egyszerű táblázatot, hogy segítsünk eligazodni és tudni, hol tartasz:

Minimális HW-követelmények Ajánlott HW-követelmények Magas HW-követelmények Ultra HW-követelmények
Operációs rendszer Windows 10 64-bit Windows 10/11 64-bit Windows 10/11 64-bit Windows 10/11 64-bit
CPU-Processzor Intel Core i3-4340 | AMD FX-6300 Intel Core i5-2500K | AMD Ryzen 5 1600X Intel Core i7-8700K | AMD Ryzen 7 1800X Intel Core i9-9900K | AMD Ryzen 9 3900X
Videókártya NVIDIA GeForce GTX 960 | AMD Radeon RX 470 NVIDIA GeForce GTX 1060 | AMD Radeon RX 580 NVIDIA GeForce RTX 2070 / RTX 3060 Ti | AMD Radeon RX 5700 XT NVIDIA GeForce RTX 2070 / RTX 3080 | AMD Radeon RX 6800 XT
DirectX DirectX 12.0 DirectX 12.0 DirectX 12.0 DirectX 12.0
RAM memória 8 GB 12 GB 16 GB 16 GB
Merevlemez 36 GB (csak zombik és multiplayer) 61 GB 61 GB 61 GB

A Call of Duty: Vanguard többjátékos módja is sikerrel jár

Amiről az egész COD-sorozat egyértelműen híres, az a multiplayer. A COD: Vanguard sem szenved hiányt belőle, ráadásul eléggé csiszolt. Számos új pályát, különböző játékmódokat és mechanikákat találhatsz. A nagyobb pályákon a 6v6-tól a 24v24-ig várhatjuk a vérengzést. Ismét inkább arcade stílusú gyilkolásra számítsatok, mintsem realizmusra.

A zombik mindennaposak a COD: Vanguardban

Sok játékos kedvenc módja, amelyben egyik zombit kaszálod le a másik után, ebben a címben is megtalálható. A fő feladat az lesz, hogy megakadályozzuk a németeket abban, hogy élőhalottakból álló hadsereget hozzanak létre. Szóval ez tulajdonképpen gyerekjáték. A küldetést egyedül vagy akár 3 másik társaddal is teljesítheted. Rajtad múlik, hogy egyedül mész, vagy a barátaiddal élvezed a vérengzést.

Értékeltük neked a Call of Duty: Vanguard játékot

Kíváncsi vagy, milyen benyomással voltunk a játékról, mi lepett meg minket, és mi okozott csalódást? Akkor mindenképp nézd meg a Call of Duty: Vanguard vélemények oldalunkat, ahol a vélemények alapján rangsoroltuk a játékot.

i

Nézd meg a Call of Duty-sorozat többi címét is

Adj egy esélyt a shooter-sorozat más címeinek is, és vedd elő például a Call of Duty: Black Ops vagy a Call of Duty: Modern Warfare játékokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
4,7
Call of Duty Vanguard - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A világ évekig szenvedett az eddigi legnagyobb és legvéresebb háború miatt, de a második világháború folyamata végre megváltozik. Most néhány kiválasztottnak kell felemelkednie, hogy befejezze a munkát, és egyszer s mindenkorra megváltoztassa a háború arculatát.
16 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1182
4,4
Call of Duty: Vanguard - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A világ évek óta szenved minden idők legnagyobb és legvéresebb háborúja miatt, de a második világháború alakulása végre megváltozik. Most fel kell állnia néhány kiválasztottnak, hogy elvégezze feladatát, és egyszer s mindenkorra megváltoztassa a háború arculatát.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO864
4,7
Call of Duty: Vanguard - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A világ évekig szenvedett az eddigi legnagyobb és legvéresebb háború miatt, de a második világháború folyamata végre megváltozik. Most néhány kiválasztottnak kell felemelkednie, hogy elvégezzék a feladatukat, és egyszer s mindenkorra megváltoztassák a háború arculatát.
17 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0136
1,0
Call of Duty: Vanguard - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A világ évek óta szenved az eddigi legnagyobb és legvéresebb háború miatt, de a második világháború alakulása végre megváltozik. Most néhány kiválasztottnak kell felemelkednie, hogy elvégezze feladatát, és egyszer s mindenkorra megváltoztassa a háború arculatát.
18 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0114

Call of Duty: Vanguard

A Call of Duty: Vanguard kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Call of Duty: Vanguard – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó call of Duty: Vanguard Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább call of Duty: Vanguard A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb call of Duty: Vanguard A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: call of Duty: Vanguard vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ