Alzaboxy Q4 23 Alzaboxy

Call of Duty: Warzone még mindig egy szórakoztató battle royale... többnyire (ÁTTEKINTÉS)

Termékkatalógus

• Szerző: Alexandra Vaníková

Ez év márciusában a Warzone-rezsim a Call of Duty: Modern Warfare teljes értékű részévé vált. Azóta ezt az ingyenesen játszható és platformokon átívelő címet számos igazán merész frissítéssel dobták fel, és az egyes Battle Royale és Plunder módjai is különféle változásokon mentek keresztül (amelyekből némelyiket nem fogadták kitörő örömmel). A Warzone-t már több, mint 60 millióan játszották - de vajon kínál-e még valami újat két hónappal a megjelenése után, vagy kezd sztereotípiába fulladni? Olvasd el áttekintésünket.


Áttekintés (PS4 Pro)Benyomások a játékból

Call of Duty: Warzone; screenshot: cover

A cikk fejezetei:


Call of Duty: Warzone (ÁTTEKINTÉS PS4 Pro) – A cikk tartalma 

  1. Milliónyi Plunder, avagy a pénz az pénz
  2. Az Infinity Ward és a Raven Software által készített battle royale friss szellőt hoz a műfajba, de még mindig vannak hibái
  3. Jóból is megárt a sok
  4. A Warzone gyakran technikai akadályokat gördít a játékosok elé, de egy próbát mindenképpen megér
  5. A Call of Duty áttekintése: Warzone: végső értékelés
  6. HW-követelmények a Call of Duty-hoz: Warzone PC

Milliónyi Plunder, avagy a pénz az pénz

Ha már volt alkalmad kipróbálni a Warzone-t vagy ismered a működését, akkor tudhatod, hogy a klasszikus, túlélésorientált Battle Royale mellett Plunder módot is kínál, amelyet a svéd Abba zenekar híres száma, a "Money, money, money ... “ dalszövege tükröz. Ebben a módban az a csapat nyer, amelyiknek először sikerül összegyűjteni egy millió játékpénzt, így a Plunder harcmezején történő, kezdeti (a harci royale műfajra jellemzően) ugrás után készülj fel a hamisítatlan (bár kissé véres) fosztogatásra.

Call of Duty: Warzone; gameplay: helipad Call of Duty: Warzone; gameplay: plunder, ellenség
A térképen található, zöld malacpersely által jelzett helikopter leszállópályák heves csatát váltanak ki.

A félórás időkorlát első néhány percét leginkább azzal töltöttem, hogy becsületesen átkutattam az épületeket és főleg a loot boxokat, amelyek a felszerelés mellett zsáknyi pénzt is tartalmaztak. A Plunder nem büszkélkedhet sok akcióval az egyes játékok elején, mivel a legtöbb háromfős csapat hajlamos szétszóródni a térképen, és a játékpénzt felhalmozni. Egyszer még a dobogóra is felállhattam a csapattársaimmal, anélkül, hogy lövést adtam volna le. De lássuk be, ez a fajta győzelem nem az igazi a Call of Duty világában, és csak az 1. hely tetszetős, néhány kilóval a számlán.

De ne aggódj, a Plunderben gondoskodnak az akció túlnyomó részéről. Mindössze annyi kell tenned, hogy megvárod, amíg a helikopter leszállópálya megjelenik a térképen, ezáltal lehetővé válik, hogy elrejtsd a nehezen megszerzett dohányt a helikopteren, és megkezdődik az igazi harc az első helyért. Íme egy kis példa: ... a hátamon lévő táska már dugig volt pénzzel (hogy értsd, féltem, hogy az ellenség megöl és a felhalmozott pénz felével együtt ragad meg). Szóval először távolabbi leszállópályát kerestem és naivan azt hittem, hogy ha elég gyors vagyok, könnyen elrejthetem a táskában lévő pénzt a helikopterben, amelyet aztán jóváírnak a csapatom számlájára. Tévedtem.

Call of Duty: Warzone; gameplay: az ellenfél pénze Call of Duty: Warzone; gameplay: cash drop párbaj Call of Duty: Warzone; gameplay: plunder, szerződés
A zsákmányolás mellett a pénzszerzés fő forrását a halott ellenfelek, az úgy nevezett "Cash Drops"-ok jelentik, azaz a térképen megjelenő, pénzzel teli dobozok, valamint a szerződések teljesítése.

A célomhoz közeledve egy mesterlövész által küldött golyó húzott el a fejem mellett, aki könnyű, és ami a legfontosabb, gazdag prédára várt. Ezt egy kis mesterlövész párbaj követte, amelyből én kerültem ki győztesként, de közben egy csapat játékos vonult a helikopter leszállópályához, akik saját testükkel próbálták védeni leggazdagabb kolléganőjüket.

Közülük kettőt sikerült a másvilágra küldenem, de amíg az ellenség pénzével teli táskákat szedtem össze a földről, a csapat utolsó tagja kihasználta, hogy nem figyelek, és halálos csapást mért rám. Habár a repülőgépből való későbbi kiugrásom egy terelőhelyre irányult és végül sikerült elintézni a bérgyilkosomat, a pénzem fele már rég eltűnt, és az ellenséges csapat számláját gazdagította. Ez feldühítheti az embert, nem igaz?

Call of Duty: Warzone – Plunder és Alza Magazin Gameplay, PS4 Pro, No Commentary

A zöld papírhalom a játékosokat folyamatos harcra és zsákmányolásra csábítja.

A bizonytalan helyzetek ellenére, azonban, én még mindig szeretek visszatérni a Plunder módba. Sokkal több akciót kínál, mint a Battle Royale, de főleg a mérkőzés megfordításának lehetőségét, hiszen az leginkább a gyűjtögetési képességeidtől függ. Továbbá, a különféle szerződések teljesítése hozzájárulhat az értékes papírpénz halmozásához. A játékos is folyamatosan motivált a zsákmányolásra, mivel a térképen elhelyezett ládákban pénzt is talál, amely növeli a nyerési esélyeket.

Ez az a pont, ahol a Battle Royale kissé elmarad, mivel valószínűleg már el fogod veszíteni az érdeklődésedet a felszereléssel és halálos játékokkal teli ládák megszerzése iránt, ha egyszer hozzájutsz a saját, testreszabható fegyverzetedhez (

4,9 38×
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék Single player és Multiplayer módokat is kínál. Játék közben találkozhatunk pl. Price kapitánnyal is.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX638
4,7
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék single-player módot kínál, ahol találkozhatsz pl. Captain Price karakterével, ugyanakkor multiplayer módban is lehetőséged van játszani.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO596
4,7 24×
Call of Duty: Modern Warfare Remaster - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel Az egyik legkedveltebb Call of Duty játék, most megújult grafikával.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX4008
5,0
Call of Duty: Modern Warfare 2 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és lövöldözős
24 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003530
Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 4 - Final Assault (MAC)
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
6 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000972
Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 3 - Chaos Pack (MAC)
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
6 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000971
Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 2 (MAC)
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
6 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000970
3,0
Call of Duty: Modern Warfare 3 - MAC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és lövöldözős
17 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000615
Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ