A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ColorCross 010

Termékkatalógus
ColorCross 010
4,2 4 értékelés
VR szemüveg - Okostelefonokhoz 4-6" kijelzővel, hordozható változat
Kód:  SB815d Termékszám:  ColorCross010

ColorCross 010

A ColorCross 010 egyszerűen egy teljesen új világba repítheti - például az űrbe, vagy egy olyan gyönyörű helyre, amelyről még csak nem is álmodott. Ezzel a szemüveggel szabadjára eresztheti fantáziáját, nem kell megfékeznie képzeletét. Ez a megfizethető és rendkívül divatos VR fejhallgató bevezeti önt a virtuális valóság világába. Képes lesz olyan virtuális valóság (VR) játékokat játszani vele, amelyeket nemcsak a telefon képernyőjén követhet nyomon, hanem a saját maga körüli 360°-os  valóságban is. A készülék a 4-6" kijelzővel rendelkező okostelefonok széles választékával kompatibilis, így a ColorCross 010 nyújtotta szórakozást csaknem mindenki élvezheti. MIndössze annyit kell tennie, hogy behelyezi a mobiltelefont a készülékbe és hagyja, hogy rabul ejtse a lenyűgöző "valóság."

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű optikai rendszer
  • Hiteles kép
  • Többféle mobiltelefonhoz is alkalmas
  • Hordozható

Egyszerű működtetés és kompakt méret

ColorCross 010 egyedülálló abban a tekintetben, hogy könnyen összecsukható és kompakt méreteinek köszönhetően kényelmesen elfér egy táskában vagy akár zsebben is. Így nem jelenthet problémát ha  azt szeretné, hogy ez a virtuális valóság szemüveg mindig önnél legyen.

A virtuális világ felfedezése okostelefonjával most egyszerűbb, mint valaha. Csak helyezze a mobiltelefonját a készülékbe, és máris egy teljesen más világban fogja találni magát. Természetesen a ColorCross 010 nagyon könnyen kezelhető, használata senki számára sem jelenthet problémát. Az eszköz a legtöbb okostelefonnal kompatibilis.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ColorCross 010
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColorCross 010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ColorCross 010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ColorCross 010 Virtual Reality Brille. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ColorCross 010 Virtual Reality Brille.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ