Alzaboxy Q1 Alza Dny květen

Darksiders

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Darksiders egy akció-kaland videojáték-sorozat, amely egy posztapokaliptikus világban játszódik, amelyet a jó és a rossz közötti kiegyensúlyozatlan küzdelem tép szét. Szereted rövid hatótávolságú fegyverekkel elkaszálni az ellenség hordáit? Próbáld ki a Darksiders-t, és vedd át az Apokalipszis hatalmas lovasainak szerepét. Olvass tovább.

Tovább

Darksiders - egy nyílt világ tele megpróbáltatásokkal

A Darksiders videojátékokat egy nyitott világ jellemzi, amely tele van ellenséges egységekkel, különböző fegyverekkel, küldetésekkel és összetett rejtvényekkel. A játék bonyolult helyszíneinek felfedezése során ládákra vagy kincsekre is bukkanhatsz, amelyek különböző fejlesztéseket és perkeket rejtenek.


Darksiders

Darksiders 2

Darksiders 3


A Darksiders sorozatot a Vigil Games és a Gunfire Games fejlesztette.

Merülj el a third-person nyújtotta játékélményben

A Darksiders sorozat minden egyes részében a játékosok az Apokalipszis egy másik lovasával szállnak harcba. Az elsőben War, a másodikban Death, a harmadikban pedig Fury bőrébe bújva harcolhatunk. A lovasok különböző képességekkel és fegyverekkel rendelkeznek, így minden epizód más játékmenetet és élményt nyújt.

A játék főellenségei még a legtapasztaltabb játékosok dolgát is megnehezítik

A játék története tele van erős bossharcokkal, amelyekkel szembe kell nézned. Mindegyikük más-más tulajdonságokkal és különböző erősségekkel rendelkezik. Ezek a kulcsfontosságú harcok jó adag ügyességet igényelnek a játékban való előrehaladáshoz.

i

A legyőzött ellenségek, pontosabban azok lelkei különböző tárgyakat és ereklyéket generálnak a játékban, amelyeket fejlesztésekre, képességekre, új kombókra vagy jobb felszerelésre cserélhetsz.

Darksiders (2010)

A 2010-es Darksiders videojáték-sorozat első részében a játékosok War - az Apokalipszis négy lovasa közül az első - szerepébe bújnak. War feladata, hogy helyreállítsa az egyensúlyt a Földön a jó és a gonosz hatalmas erői között. Ehhez különféle fegyverek állnak rendelkezésére, amelyek közül a legfontosabb a Chaos Eater nevű kétkezes kardja.

Darksiders: Warmastered Edition

A Darksiders: Warmastered Edition a 2010-es első játék továbbfejlesztett változata, amely nemcsak PC-n, hanem PlayStation 4 és Xbox One konzolokon is élvezhető.

Bár úgy tűnhet, hogy az Apokalipszis lovasai a gonosz oldalán állnak, ez nem így van. A Darksiders játékokban a Lovasok pártatlanok, és a The Charred Council parancsának vannak alávetve, amely szigorúan felügyeli tetteiket.

Darksiders II (2012)

A Darksiders II hasonló játékmenetet kínál, mint az első játék. A nyílt világban rengeteg kihívással, rejtéllyel és ellenséggel találkozhatsz, amelyek eléggé elárasztanak. A sorozat második részében a játékosok az Apokalipszis másik lovasának, a Halálnak a szerepébe bújnak. A történet helyszíne ezúttal nem a Föld, hanem a kitalált Forge Lands kontinens.

i

A játék egy felújított kiadásban is megjelent Darksiders II: Deathinitive Edition néven.

Darksiders III (2018)

A Darksiders III főszereplője Fury, akinek feladata a hét halálos bűn legyőzése. A sorozat korábbi részeihez hasonlóan a játékosok különféle fegyvereket és mágikus képességeket használhatnak. Emellett kihívást jelentő boss-csaták, bonyolult rejtvények és egy magával ragadó történet is várja a játékosokat.

Darksiders Genesis (2019)

A Darksiders Genesis a sorozat első olyan része, amelyben két játszható karakter - Strife és War - is szerepel. A karakterek között szabadon válthatunk, de lehetőség van egy második játékossal való együttműködésre is. A videojáték főgonoszát maga Lucifer király alakítja. Ki tudod deríteni, hogy mire készül?

A Darksiders sorozat áttekintése

A Darksiders játékainak megjelenési éveit és kompatibilitását az alábbi táblázatban találod.

Darksiders Darksiders II Darksiders III Darksiders Genesis
Megjelenés dátuma 2010 2012 2018 2019
Főszereplő War Death Fury Strife és War
Platform PC, PS3, Xbox 360 PC, PS3, Xbox 360, Wii U PC, PS4, Xbox One Pc, Stadia, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
9 termék
5,0
Darksiders II: Deathinitive Edition – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
2 680 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002945
4,0
Darksiders 3 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
3 260 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004004
Darksiders - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, árkád és kaland
1 140 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005110
Darksiders III - Keepers of the Void - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció, rpg és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához
1 220 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004879
Darksiders Genesis - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG - Harcold meg a pokolba és vissza vezető utat az RPG elemekkel rendelkező akciókalandban, valamint az Apokalipszis lovasaival, Strife-al és War-ral.
16 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1348
Darksiders III: Blades & Whips Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG
40 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1091
Darksiders III - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, RPG és stratégiai
24 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0890
Darksiders III: Deluxe Edition - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához
29 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0883
Darksiders Fury's Collection - War and Death - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
16 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0385

Darksiders

A Darksiders kategóriában összesen 9 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó darksiders
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ