Doručení zdarma Slevy s AP+

Dishonored

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Dishonored a francia Arkane Studios fejlesztőcsapatának akciójáték sorozata, amely egy fiktív ipari világban játszódik, tele gyönyörű helyszínnel, rejtélyekkel, de különböző betegségekkel, bűntényekkel és nagyon komor hangulattal is találkozhatsz. A játék nagy hangsúlyt fektet a történetre és a játékos döntéseire is. Miről szól a Dishonored?

Tovább

A Dishonoredben egy csepp vért sem kell ontanod

Bár a Dishonored egy akciójáték, és gyilkolásra szó szerint minden sarkon adódik lehetőség, a játékosok híresek arról, hogy a befejezéshez a pacifista utat választják. Ez többek között az egyik módja annak, hogy játékosként nemcsak a történetet, hanem az egész játékvilágot is befolyásolhatod. A Dishonored 1 -ben például az esztelen gyilkolás belejátszik a folyamatos járványba. A több elesett ellenség agresszívabb patkányokat vonz, amelyekkel aztán a város egész területén találkozhatsz.

A természetfeletti képességek a Dishonored egyik jellemzői

Aki ismeri a Dishonoredet, emlékezni fog a természetfeletti képességek halmazára, amellyel a karaktered meg van áldva. Gördülékenyen teleportálhatsz a háztetőkön, lelassíthatod az időt, hogy előkészítsd a tökéletes kombót, vagy akár állatok bőrébe is bújhatsz. Ezek, és sok más képesség több mint elegendő lehetőséget nyit az egyes szintek teljesítéséhez.

i

Döntéseid hatással vannak a Káosz nevű játékmechanikára. A Káosz szintje a történet alakulása mellett a játék nehézségét is befolyásolja, valamint azt, hogy a mellékszereplők hogyan tekintenek rád.

A Dishonored: Definitive Edition egy legendás cím

Dishonored: Definitive Edition már meglehetősen olcsó. Sokak számára azonban felbecsülhetetlen értékű játék, és a mai napig ez az Arkane Studios legnépszerűbb játéka. Magának, Corvo Attana császárnénak a védelmezője szerepébe bújva indulsz útnak, hogy tisztázd a neved, miután tévesen vádolnak gyilkossággal.

A Dishonored 2 megmutatja a játék világát, annak minden örömével és bánatával

A várva várt folytatás a Dishonored 2 számos újítást kínál. Egy új játszható karaktert teljesen más képességekkel, és az eddigiekben először bepillantást nyerhetünk a játékvilág Dunwall városán kívüli helyszíneire is. Konkrétan Karnaca bálnavadászvárosába és környékére utazhatunk. A hangulat itt még egy kicsit brutálisabb.

A Dishonored 2 játékot eleinte nem fogadták túl pozitívan, főként a sok bug miatt. A fejlesztők azonban kijavították a hibákat, és a játék tökéletes folytatás lett.

A Dishonored: Death of the Outsider lezárja a Corvo-sagát

Dishonored: Death of the Outsider egy önálló kiegészítő a Dishonored 2 -höz, és egyelőre az utolsó rész a Dishonored sorozatban. Az egykori bérgyilkosnő, Billie szerepébe bújhatsz a második rész eseményeit követően. A célod egyértelmű. Megölni a rejtélyes entitást, akit úgy ismernek, mint a kívülálló. Ez a játék természetfeletti képességeinek forrása.

i

Függetlenül attól, hogy érkezik-e folytatás a Dishonored franchise-hoz, a fejlesztők tudtunkra adták, hogy az Outsider története véget ért. Ha tehát jön a Dishonored 3, akkor már egy új cselekménynek nézhetünk elébe.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
5 termék
Dishonored: Definitive Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
1 410 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004898
Dishonored Complete Collection - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaja akció és stratégiai
33 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0540
Dishonored: Death of the Outsider Deluxe - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaja akció
29 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0539
Dishonored: Death of the Outsider - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaja akció
12 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0538
Dishonored 2 - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaja akció
30 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0194

Dishonored

A Dishonored kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Dishonored – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó dishonored
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ