Doručení zdarma Stellar Blade

Dying Light

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Minden komoly zombi apokalipszis rajongó imádni fogja a Dying Lightot. A játéksorozat különlegessége a parkour elemek használata, amelyek segítségével gyorsabban mozoghatsz a városban vagy az ellenségek között. Milyen játékmechanikákat találsz a Dying Lightban? Miről szól a történet és mi a célod? Olvass tovább, és megtudod!

Tovább

A Dying Lightról

A Dying Light sorozat egy olyan városban játszódik, ahol egy járvány miatt a lakosok többsége veszélyes zombivá változott. A főszereplő szerepében azért küzdesz, hogy megtaláld azokat az erőforrásokat, amelyekkel túlélheted a következő napot. Az éjszaka igazi túlélési harc a Dying Lightban. Eleinte valószínűleg nem fogsz túl jól boldogulni, hiszen rengeteg erős lény kószál a városban éjszaka. Éjszaka a sötétségnek köszönhetően a parkourral nem sokat tudsz kezdeni, de a felfedezés bőséges jutalmat hoz majd.

i

A Dying Light zombis témájú elődje

A lengyel Techland stúdió alkotói a Dying Light előtt a Dead Island sorozatban használták a zombijárvány témáját. Ez a régebbi játék új grafikai köntösben kap folytatást PC-n (Steam), Xbox One-on, Xbox Series X-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Dying Light PC változat

Dying Light PC változat.

Dying Light - Találd meg a vakcinát, mentsd meg a világot

A Dying Light első epizódjában Kyle Crane szerepében játszol, akinek titkos dokumentumokat kell találnia, hogy segítsen a zombijárvány elleni vakcina kutatásában. Egy nyitott világot járhatsz be, ahol a sebesség és a parkour a legfőbb erősséged. Miközben nappal ragadozó vagy, éjjel a különleges zombik áldozatául eshetsz. Ilyenkor kimenni igazi kihívás még a tapasztalt játékosok számára is. Éjszaka a Dying Light egy sötét hely, ahol a parkour nem sokat segít.

A konzolos játékosok PS4, PS5, Nintendo Switch vagy Xbox One konzolokon próbálhatják ki a Dying Lightot. A PC-s játékosok a Dying Lightot a Steamen és az Epic Game Store-ban találhatják meg.

Dying Light screenshot
Az éjszaka tele van veszélyes zombikkal

Dying Light screenshot 2
A Dying Light egyik epikus pillanata

Dying Light screenshot 3
A régmúlt kor maradványai

Hogyan működik a crafting és a fegyverek a Dying Lightban?

Amint haladsz előre a Dying Lightban, gyakran fogsz olyan tárgyakra bukkanni, amelyekből új és hasznosabb tárgyakat készíthetsz, vagy fejlesztheted velük a felszerelésedet. Számtalan fegyvert kipróbálhatsz, de ezek elhasználódnak, így érdemesebb a régit lecserélni egy újra, mint fejleszteni. A pisztolyok és a töltények ritkák, így a Dying Lightban inkább közelharci fegyvereket fogsz forgatni.

Dying Light képességfa

A Dying Lightban kétféle pontot kapsz - túlélőpontokat a túlélési és parkour képességek használatáért, és erőpontokat az ellenségek kiiktatásáért. Ezek a pontok aztán három képességfára oszlanak, ahol új harci és parkour képességeket is tanulhatsz. A pontok szűkösek, így ez arra kényszerít, hogy opcionális küldetéseket teljesíts, és felfedezd a térképen található helyszíneket.

A Dying Lightban van co-op?

Sokak számára pozitív lehet, hogy a Dying Light akár 4 játékos számára is kínál co-opot. Így a haverokkal együtt élhetitek át az ilyen játékmenetre szabott fő- és mellékküldetéseket. Ugyanakkor közösen felfedezhetitek nyílt játékvilágot. A Be the Zombie módban szerepet váltasz, és gyors, fürge szörnyetegként üldözöd a túlélőket. A szörnyedet egy képességfa segítségével fejlesztheted, ami idővel még jobb játékélménnyé teszi a Dying Light kooperatív módját.

Mi lesz a folytatás? Avagy milyen bővítmények és DLC-k készülnek a Dying Lighthoz?

A Dying Light számos sztori bővítést és DLC csomagot tartalmaz rengeteg új fegyverrel és felszereléssel. Némelyik ingyenesen letölthető, míg mások felárasak. Ha szeretsz mindent egyben megvenni, akkor próbáld ki a Season Passt, amely a Dying Light Enhanced Edition és a Dying Light Platinum Edition is tartalmazza.

Dying Light - Cuisine & Cargo

A Dying Light - Cuisine & Cargo című első kiegészítő két új helyszínnel bővíti a játékot. Ezek hardcore karanténzónák, amelyek különleges jutalmakat kínálnak, ha felfedezzük és megtisztítjuk őket. Ebben a bővítményben egy bezárt előkelő étteremben sétálhatsz végig, és meglátogathatsz egy veszélyes zombiktól hemzsegő vasúti teherszállító területet.

Dying Light - The Bozak Horde

A Dying Light - The Bozak Horde bővítményt elsősorban a kooperatív mód fejlesztésére tervezték. Természetesen egyedül is játszhatod, de barátokkal sokkal szórakoztatóbb. A Bozak a stadionba invitál, ahol egyre erősebb ellenséghullámok formájában kihívásokkal kell szembenéznetek. A jutalom egy hely a nyilvános ranglistán, valamint hozzáférés Bozak íjához.

Dying Light: The Following

A The Following egy sztori bővítmény, amely egy új régióval, történetkampánnyal és buggyval bővíti a játékot. Kyle Crane segítségével új helyszíneket fedezhetsz fel, és egy ősi szekta titkaira deríthetsz fényt, amelybe többféleképpen is beszivároghatsz. Ebben a Dying Light bővítményben egy módosítható buggy segít majd, amelynek ereje sok szörnyeteget megrémít.


Dying Light: The Following PC változat

Dying Light: The Following PC.

Dying Light: Hellraid

A fejlesztők azzal az ötlettel álltak elő, hogy az alapvilágot egy különleges gép segítségével összekötik a pokoli szörnyek világával - így született meg a Dying Light: Hellraid. Ebben a kiegészítőben 3 életed van arra, hogy behatolj 3 pokoli emeletre és különleges köveket szerezz. Távolsági fegyvereket nem találsz, és nem viheted el a már megszerzetteket. Ha meghalsz, a gép visszadob a kezdő pontra, ha sikerül a küldetés, akkor a pokol kincsesládáit és azok tartalmát birtokolhatod.

A Dying Light: Bad Blood egy battle royale spin-offot kínál

A Dying Light: Bad Blood az eredeti játék spin-offja, egy önálló cím, amelyben játékosokkal (PVP) és egy zombikkal teli környezettel (PVE) is összemérheted az erődet. 12-en vagytok a játékban, és ahogy a cím is sugallja, megpróbálsz király lenni, azaz utolsónak maradni a játékban. Ehhez a zombik megölése, a legjobb fegyverek megtalálása és a parkour segít.

Dying Light 2: Maradj ember, avagy milyen nehéz embernek maradni

A Dying Light 2: Stay Human az első játék régóta várt folytatása, de egy vadonatúj főszereplővel és történettel. Aiden Caldwall szerepébe bújva próbálsz meg a rejtélyes flash-backek végére járni, és közben megtalálni a húgát. A játékbeli döntéseid befolyásolják, hogy milyen küldetésekhez és karakterekhez férsz hozzá. Az alaptörténetet a cselekedeteiddel befolyásolt frakciók közötti küzdelem mozgatja.

Dying Light 2: Stay Human screenshot
Tetőkön való ugrálás

Dying Light 2: Stay Human screenshot 2
Dying Light 2 co-op

Dying Light 2: Stay Human screenshot 3
Némely szörny valódi kihívást jelent

A világ nem fekete-fehér a Dying Light 2: Stay Humanban

A Dying Light 2: Stay Humanban a frakciók nem jók és nem rosszak. A döntések és dilemmák mindenhová elkísérnek, és akik az elején jófiúknak tűnnek, a végén meglephetnek, és fordítva. Hogy kinek segítesz, azt valószínűleg a jutalmak és a felhasználni kívánt bónuszok fogják meghatározni.

Mi segít majd a Dying Light 2: Stay Human játék során?

Az első játékhoz képest a Dying Light 2: Stay Human egyszerűbb, de azért van néhány dolog, amire érdemes odafigyelni:

  • Fegyverek
    • Az első játékhoz hasonlóan a kezedben lévő fegyver széteshet. Javítsd meg vagy cseréld ki.
  • Harc
    • Ne harcolj túl sokáig egy helyen. A zaj vonzza az új zombikat. Ráadásul ne ölj meg mindent, amivel találkozol, és ne feledd, a tető a barátod. Fektess pontokat a parkourba, könnyebb lesz a mozgás.
  • Város éjjel
    • Ne félj felfedezni a várost éjszaka. Nappal néhol ellenségek hordái várnak, de éjszaka kevesebb van belőlük, és ha csendes és ügyes vagy, el tudod kerülni őket. A jutalmak minőségi tárgyak.
  • Improvements
    • A speciális szerek növelik az egészségedet, az állóképességedet és a fertőzésekkel szembeni immunitásodat. Érdemes felkutatni őket.
  • Észlelés
    • Használd az érzékeidet a túléléshez, amilyen gyakran csak lehet. Ezek segítenek felfedezni a jutalmakat tartalmazó dobozokat.

Dying Light 2: Stay Human co-op PC-n és konzolokon

A Dying Light 2: Stay Humanban újra belevetheted magad a játékba akár négy barátoddal együtt is. Szervezd meg a saját játékodat a saját egyedi történeteddel, vagy csatlakozz az övékhez, és nézd meg, hogyan változott a város a döntéseik alapján. Szavazzatok a fontos választásokon, miközben együtt játszátok végig a játékot. A cross co-op elsősorban a PC-s játékosok számára lesz elérhető a Steam és az Epic Game Store között. Idővel kiderül, hogy a konzolos játékosok számára is elérhető lesz-e.

Dying Light 2: Stay Human PS5
Dying Light 2 PS5

Dying Light 2: Stay Human Xbox Series X
Dying Light 2 Xbox Series X

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
17 termék
4,0 10×
Dying Light 2: Stay Human - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Több mint 20 évvel ezelőtt Harranban egy vírussal harcoltunk - és veszítettünk. Most ismét vesztésre állunk. A várost, az utolsó nagy emberi települések egyikét, egy konfliktus tépi szét. A civilizáció visszatért a sötétség időszakába. De mégis él bennünk a remény.
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0093
5,0
Dying Light: The Following - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG - A Dying Light alapverziója szükséges (Steam verzió).
2 170 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002983
Dying Light - White Death Bundle - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
1 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005151
Dying Light - Volatile Hunter Bundle - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
1 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005149
Dying Light - Vintage Gunslinger Bundle - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
1 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005148
Dying Light - SHU Warrior Bundle - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
1 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005147
Dying Light - Retrowave Bundle - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
1 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005145
Dying Light - Harran Ranger Bundle - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
1 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005143
Dying Light - Rais Elite Bundle - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
1 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005144
Dying Light - Harran Inmate Bundle - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
1 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005142
Dying Light - Gun Psycho Bundle - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
1 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005141
1,0
Dying Light Enhanced Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
11 660 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004363
5,0
Dying Light - Season Pass (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához
1 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002984
4,8
Dying Light 2: Stay Human Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírussal - és veszítettünk. Most újra veszítünk. A Várost, az egyik utolsó nagy emberi települést, konfliktus szabdalja. A civilizáció visszatért a sötét középkorba. És mégis, még mindig van reményünk.
23 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX541de
5,0
Dying Light: Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Dying Light: Definitive Edition négy fő DLC-t és huszonkét csomagot tartalmaz, így nyújtva teljes élményt, amely a játék teljes 7 éves életciklusát egy csomagban foglalja magába. Fedezz fel mindent, amit egy posztapokaliptikus világ kínálhat. Hajts át Harranon és élvezd a mészárlást homokfutóból, teljesítsd Bozak próbáit, fedezz fel új karantén zónákat és élvezd az új skinek és fegyverek sokaságát!
17 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW930de
4,3
Dying Light 2: Stay Human - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírussal - és veszítettünk. Most újra vesztésre állunk. A Várost, az egyik utolsó nagy emberi települést, konfliktus szabdalja. A civilizáció visszatért a sötét középkorba. És mégis, még mindig van reményünk.
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO519
3,7
Dying Light 2: Stay Human - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírussal - és veszítettünk. Most újra vesztésre állunk. A Várost, az egyik utolsó nagy emberi települést, konfliktus szabdalja. A civilizáció visszatért a sötét középkorba. És mégis, még mindig van reményünk.
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX541

Dying Light

A Dying Light kategóriában összesen 17 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Dying Light – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó dying Light Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább dying Light A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb dying Light A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: dying Light vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ