Stellar Blade Alzaboxy

Előrendelhető Nintendo Switch játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Műfaj
Akció
(19)
Kaland
(11)
RPG
(5)
Sport
(5)
Szimulátor
(5)
Szöveg
EN
(47)
DE
(22)
FR
(2)
IT
(1)
JP
(1)
Szinkron
EN
(46)
DE
(8)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a előrendelhető nintendo switch játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Előrendelhető Nintendo Switch játékok – teszt eredménye

A előrendelhető nintendo switch játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a előrendelhető nintendo switch játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A előrendelhető nintendo switch játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

47 termék
Flashback 2 - Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
Előrendelési ár
19 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1221
Paper Mario: The Thousand-Year Door - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Nintendo GameCube klasszikus Paper Mario: The Thousand-Year Door visszatér Nintendo Switch-re továbbfejlesztett grafikával! Csatlakozz Mario és barátai RPG-kalandjához, hogy felfedezd a Thousand-Year Door legendás ősi kincsét. Vajon Mario teljesíteni tudja a küldetést, vagy összeomlik a nyomás alatt?
+Ajándék Ajándék Paper Mario - papírrepülőgép + mágnesek melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
23 690 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: NSW1370
Luigis Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
+Ajándék Ajándék Luigis Mansion 2 HD - mágnes mobiltelefonra + matricák melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
23 790 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: NSW1319
Biomutant - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Posztapokaliptikus, nyílt világú Kung-fu RPG, amely egyedülálló harcművészeti stílusú küzdőrendszerrel ötvözi a közelharcot, a lövöldözést és a mutánsképességeket.
Előrendelési ár
14 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 14, 2024
Termékkód: NSW1232
Luigis Mansion: Dark Moon Remaster - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1240
Hellboy: Web of Wyrd Collectors Edition - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Dark Horse Comics és a Hellboy alkotójával, Mike Mignolával együttműködve készült, eredeti történettel rendelkező, roguelike akciójáték. Amikor egy B.P.R.D.-ügynök eltűnik, Hellboy-t elküldik nyomozni, ami Wyrd mélységeibe vonzza. A gyűjtői kiadás tartalmaz egy exkluzív 112 oldalas artbook-ot, amely Mignola videojátékhoz készített grafikáit tartalmazza, és a fizikai játékkal együtt egy gyűjtői dobozba csomagolva kapható.
Előrendelési ár
16 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 3, 2024
Termékkód: NSW1343
GYLT: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át újra Sally történetét, egy kislányét, akinek az élete sosem volt könnyű, de még rosszabb lett, mióta kis unokatestvére, Emily eltűnt. Miután Sallynek menekülnie kell egy bűnöző banda elől, szülővárosának egy eltorzult változatában találja magát, ahol félelmei és kellemetlen emlékei csavaros és nagyon is valósághű módon materializálódnak
Előrendelési ár
33 690 Ft
Várható időpont: május 2024
Termékkód: NSW1356ce
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
23 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: NSW1324
Endless Ocean Luminous - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Vegyél egy mély lélegzetet, és merülj el a Veiled Sea vizében, egy eddig feltáratlan területen, ahol minden merüléssel valami újat fedezhetsz fel. Több mint 500 tengeri élőlényfajjal találkozhatsz, és mindent megtudhatsz róluk, amit tudni kell. Néhányukról még azt is feltételezik, hogy kihaltak vagy mitikusak!
Előrendelési ár
20 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 2, 2024
Termékkód: NSW1364
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Készülj fel egy felejthetetlen kalandra Grendizerrel, a híres óriásrobottal. A kultikus anime-sorozatból készült akció-kalandjáték Go Nagai eredeti munkájának világába varázsol.
Előrendelési ár
19 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1222
Lord of the Rings - Gollum - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - The Lord of the Rings: Gollum A Gyűrű Szövetsége™ eseményeivel egy időben játszódik. Ez egy akció-kalandjáték és epikus interaktív élmény. A titokzatos Gollumot fogod játszani, amint veszedelmes útra indul, és tanúja leszel annak, hogyan érett meg arra, hogy Középfölde legerősebb karakterévé váljon.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW140
Blood Bowl 3 Brutal Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és sport - Brutális, őrült, taktikai... ez a BLOOD BOWL! A halál ikonikus sportja fantasy futballal teli új videojátékkal tér vissza, amely hű a társasjáték legújabb szabályaihoz és annak új tartalmához.
Előrendelési ár
17 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW763
Outer Wilds: Archaeologist Edition - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Üdvözöljük az űrprogramban! Te lettél a legújabb tagja az Outer Wilds Ventures űrprogramnak, amely válaszokat keres egy furcsa, folyamatosan fejlődő naprendszerben. Az Outer Wilds bolygói tele vannak rejtett helyekkel, amelyek idővel változnak. Látogass el egy földalatti városba, mielőtt elnyelné a homok, vagy fedezd fel egy olyan bolygó felszínét, amely omladozik a lábad alatt. Minden titkot veszélyes környezet és természeti katasztrófák őriznek.
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: NSW1383
Tip-Top Table Tennis Kit - Játék és kiegészítőcsomag Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, árkád és party - Tartalmaz 2 pingpongütőt, állítható hálót, pingponglabdát és a Tip Top Table Tennis for Switch digitális kódját. A Tip Top Table Tennis egy realisztikus pingpong élmény az egész család számára, számos izgalmas játékmóddal!
Előrendelési ár
12 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: NSW1015sp21
Wrath: Aeon Of Ruin - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Te külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és fel kell tárnod az ősi romokat, fel kell fedezned elfeledett titkokat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: NSW1337
Diesel Legacy: The Brazen Age - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Kézzel rajzolt 2v2 harci játék - négy játékos két csapatban. Minden gyönyörű jelenet három sávot tartalmaz, amelyek között szabadon mozoghatsz, és még akkor sem ér véget a harc, ha egy játékos vereséget szenved! Dolgozzatok együtt, hogy meghosszabbítsátok a kombókat, hárítsátok a síron túli támadásokat, csatornázzátok a lényeteket, hogy segítsétek a csapattársatokat, és biztosítsátok a dupla kiütést!
Előrendelési ár
11 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1301
Everdream Valley - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: július 19, 2024
Termékkód: NSW1384
Jurassic Park Classic Games Collection - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Valamennyi cím az azonos című népszerű film alapján készült, amely a dinoszauruszok újjáéledésének ábrázolásával és a természet és a tudomány közötti küzdelem üzenetével emberek millióit ragadta magával. Ez a kiadás számos klasszikus címet tartalmaz, és új funkciókkal egészíti ki a játékokat, beleértve az egyes játékok mentési állapotait, új játéktérképeket és különböző javításokat, amelyekkel ezek a címek a játék modern korszakába lépnek! Fedezd fel az Isla Nublart mindegyik kiadásban, és éld át újra a történelmi sorozat izgalmát és feszültségét. Játssz Dr. Alan Grant vagy egyes kiadásokban egy velociraptor szerepében, gyűjtsd be a tojásokat, élj túl veszélyes helyi vadállatokat, állítsd helyre a park áramellátását, gyűjts új fegyvereket, és végül szökj meg!
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: NSW1382
Wild Bastards - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Void Bastards és a Card Hunter mögött álló tapasztalt fejlesztőcsapattól származó Wild Bastardsban utazhatsz bolygóról bolygóra, miközben tizenhárom űrbűnözőből álló csapatot bővítesz, irányítasz és vezetsz, amelyek mindegyike egyedi fegyverrel, egyedi különleges képességgel és eredeti karakterképesség-fával büszkélkedhet. Gyűjts zsákmányt minden bolygón, és vegyél részt a helyiekkel folytatott intenzív, testközeli tűzharcokban.
Előrendelési ár
16 590 Ft
Várható időpont: szeptember 2024
Termékkód: NSW1379
Pixelshire - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és kaland - Építs egy Pixelshire várost és alakíts ki kapcsolatokat a lakosokkal egy egyedülálló RPG sandbox játékban, amely ötvözi az életszimulációt az építéssel, a felfedezéssel és a harccal. Fejezd ki eredetiségedet azzal, hogy egy egész várost tervezel az alapoktól teljesen a saját ízlésed szerint, sajátítsd el a különféle tevékenységeket, ismerd meg szomszédaidat és fedezd fel alaposan Arcadia pixeles kontinensét!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: augusztus 2024
Termékkód: NSW1378
Tchia: Oléti Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Csatlakozz Tchiához egy trópusi, nyitott világú kalandban, és segíts neki megmenteni apját a kegyetlen zsarnok Meavora, a szigetvilág uralkodója elől. Mássz, vitorlázz, hajózz és tutajozz gyönyörű szigeteken, miközben felfedezel egy fizikai motoros sandbox világot. Állj bátran szembe a Meavora által kreált ruhás katonákkal, és használd ki kreativitásodat, amikor harcolsz ellenük.
Előrendelési ár
14 690 Ft
Várható időpont: július 2024
Termékkód: NSW1377
Bitmap Bureau Collection - Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Bitmap Bureau Collection a pixeles retro játékok specialistájának számító angol fejlesztőcsapat, a Bitmap Bureau három különböző arcade játékát tartalmazza. A kollekció a Xeno Crisis című sci-fi lövöldözős játékot, a Battle Axe című fantasy fejtörőjátékot és a Final Vendetta című verekedős játékot foglalja magában.
Előrendelési ár
27 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: NSW1376de
Bitmap Bureau Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Bitmap Bureau Collection a pixeles retro játékok specialistájának számító angol fejlesztőcsapat, a Bitmap Bureau három különböző arcade játékát tartalmazza. A kollekció a Xeno Crisis című sci-fi lövöldözős játékot, a Battle Axe című fantasy fejtörőjátékot és a Final Vendetta című verekedős játékot foglalja magában.
Előrendelési ár
21 290 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: NSW1376
34 Sports Games - World Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Vegyél részt az egyik legnagyobb sporteseményen, és állj kihívások elé 34 különböző sportágban - az úszástól és a focitól kezdve az extrém kerékpározáson és súlyemelésen át a trambulinig és még sok más sportágig!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: NSW1375
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető Nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető Nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető Nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ