A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

Előrendelhető PC játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(27)
Xbox Series X
(1)
Xbox Series S
(1)
Licenc
Doboz
(24)
Letölthető
(3)
Kulcs
Steam
(7)
Xbox Live
(1)
Microsoft Store
(1)
Műfaj
Akció
(12)
RPG
(9)
Stratégiai
(2)
Sport
(7)
Szimulátor
(7)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szöveg
CS
(4)
EN
(27)
DE
(14)
Szinkron
EN
(27)
DE
(12)

Amennyiben az általad választott Előrendelhető PC játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Előrendelhető PC játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Előrendelhető PC játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Előrendelhető PC játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Előrendelhető PC játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Előrendelhető PC játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Előrendelhető PC játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Előrendelhető PC játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Előrendelhető PC játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
27 termék
Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős A Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology mind a hét sikeres játékot (letöltőkóddal) és a hivatalos bővítményeket tartalmazza egy prémium gyűjtői szettben, amely a Fallout 76, Fallout 4: Game of the Year Edition, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics, Fallout 2 és Fallout. A gyűjteményt egy exkluzív mini bomba tokba csomagolták, hallható bomba hanggal kiegészítve.
Előrendelési ár
24 490 Ft
Megjelenés dátuma: április 11, 2024
Termékkód: WG1449
STALKER 2: Heart of Chornobyl
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Fedezd fel Csernobil hatalmas lezárt övezetét, amely tele van veszélyes ellenségekkel, halálos anomáliákkal és nagy erejű tárgyakkal. Vedd fel a magányos stalker szerepét, és fedezd fel ezt a foto-realisztikus nyílt világot.
Előrendelési ár
30 590 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 5, 2024
Termékkód: WG1325
Dragon Age: Dread Wolf Rises - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG - A legendás franchise visszatérése.
Előrendelési ár
15 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1109
The Thaumaturge
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1420
Sand Land: Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
Előrendelési ár
52 990 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: WG1447ce
House Flipper 2
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja szimulátor - Itt az ideje leporolni a bontókalapácsot - a House Flipper vadonatúj formában tér vissza. Vásárolj és újíts fel lepusztult házakat... vagy talán újakat szeretnél építeni? Most megteheted. Kezdj tapasztalatlan felújítóként, és keress egy vagyont azzal, hogy segítesz a festői Pinnacove városka lakóinak felújítani otthonaikat.
Előrendelési ár
16 790 Ft
Megjelenés dátuma: március 29, 2024
Termékkód: WG1439
Test Drive Unlimited: Solar Crown
PC játék - dobozos változat, műfaja versenyzős
Előrendelési ár
32 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1331
Titan Quest 2
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesis-t, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
22 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1431
Gothic
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG
Előrendelési ár
22 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1384
Tempest Rising
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Egy klasszikus, valós idejű bázisépítő stratégiai játék, amely egy alternatív történelem modern háborús világában játszódik.
Előrendelési ár
17 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1389
Sociable Soccer 24
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és árkád - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb tulajdonsága. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: WG1442
Wrath: Aeon Of Ruin
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Te külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és fel kell tárnod az ősi romokat, fel kell fedezned elfeledett titkokat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: WG1445
Tour de France 2024
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: WG1454
Crown Wars: The Black Prince
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik elszakították láncaikat, és csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
Előrendelési ár
14 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: WG1451
Granblue Fantasy: Relink
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
Előrendelési ár
24 990 Ft
Várható időpont: április 15, 2024
Termékkód: WG1440se
Disney Epic Mickey: Rebrushed
PC játék - dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1450
VED
PC játék - dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A VED egy történetközpontú RPG, magával ragadó, kézzel rajzolt grafikával és animációkkal, egyedi, fordulóalapú harcrendszerrel és rogue-lite elemekkel. A két különböző világban játszódó VED Cyrus egy fiatal hős történetét meséli el, aki elindul egy küldetésre, hogy a kard és a varázslás mesterévé váljon, és megmentsen mindent, amit ismer a pusztulástól.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: WG1444
Graven
PC játék - dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és esély a megváltásra - ez mind-mind vár rád a GRAVEN című, első személyű akciójátékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, a vadakkal és a természetfelettiekkel fegyverek, mágia és a környezet segítségével
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: WG1443
Pro Cycling Manager 2024
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor - Legyél sportigazgató, vegyél részt a világ legnagyobb kerékpárversenyein, és vezesd győzelemre versenyzőidet. Állítsd fel a versenycélokat, tárgyalj a szerződésekről, találj új szponzorokat, és építsd fel a csapatodat szezonról szezonra.
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: WG1453
Terminator: Survivors
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és kaland - Négy év telt el azóta a nap óta, amikor az emberiség majdnem kihalt. Az esemény igazságát még mindig féligazságok rétege fedi, és Te előbújtál a rejtekhelyedről, hogy megpróbálj újjáépíteni valamiféle társadalmat egy olyan világban, amely, úgy tűnik, el akar pusztítani Téged és az emberiség utolsó megmaradt tagjait. Az a feladatod, hogy átfésüld a környéket anyagok, információk, más túlélők és kulcsfontosságú erőforrások után kutatva létrehozd kis csoportod működési bázisát.
Előrendelési ár
28 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1452
Rugby World Cup 2024
PC játék - dobozos változat, műfaja sport - A Rugby 24 a 2023-as rögbi-világbajnokság hivatalos játéka. Válassz egy országot a több mint 130 nemzeti csapat közül, és nyerd meg a Webb Ellis Kupát. A játékban versenyek, teljes karrier mód és különböző többjátékos módok is szerepelnek.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: WG1413
Hotel Life
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
12 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1400
Wreckreation
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - A Wreckreation otthont ad a saját MixWorld-ödnek, egy 400 négyzetkilométeres versenypályának, amelyet létrehozhatsz, átalakíthatsz és elpusztíthatsz.
Előrendelési ár
16 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1390
TopSpin 2K25 - Grand Slam Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor
Előrendelési ár
44 990 Ft
Megjelenés dátuma: április 23, 2024
Termékkód: MVE005931

Előrendelhető PC játékok

A Előrendelhető PC játékok kategóriában összesen 27 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető PC játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető PC játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető PC játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ