AD květen univerzal Alzaboxy

Archív - Forma 1 játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Forma 1 játékok olyan versenyszimulációk, amelyek adrenalinnal teli szórakozást nyújtanak valódi pályák hasonmásain. Valódi F1-es csapatok, saját rekordok megdöntése és még sok más vár rád. Merülj el a világbajnoki címért való versenyzés örvényében, akár PC-n, akár konzolon játszol. Olvass tovább, és tudj meg többet a Forma 1 játékok világáról.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
13 termék
F1 23 - PC
PC játék - dobozos változat, Steam, Origin és Epic Games Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 23 játékban, a 2023-as FIA Forma-1 világbajnokság hivatalos videójátékában. Készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot. Visszatér a Breaking Point mód és új pályák is lesznek.
Megszűnt
Termékkód: WG1409
F1 23 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 23 játékban, a 2023-as FIA Forma-1 világbajnokság hivatalos videójátékában. Készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot. Visszatér a Breaking Point mód és új pályák is lesznek.
Megszűnt
Termékkód: MXO895
F1 Manager 2022
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - Válj legendává a Forma-1 világában a hivatalosan licencelt F1® Manager 2022-ben. Válj versenycsapatfőnökké, és válaszd ki beosztottjaidat a 2022-es idény hivatalos alkalmazotti és versenyzői listájából.
Megszűnt
Termékkód: PSV0262nad
5,0
F1 Manager 2022 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - Legyél legenda a Forma-1 világában a hivatalosan licencelt F1® Manager 2022-ben. Válj versenycsapatfőnökké, és válaszd ki beosztottjaidat a 2022-es szezon hivatalos alkalmazotti és versenyzői listájából.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0224
F1 Manager 2022 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Válj legendává a Forma-1 világában a hivatalosan licencelt F1® Manager 2022-ben. Válj versenycsapatfőnökké, és válaszd ki beosztottjaidat a 2022-es idény hivatalos alkalmazotti és versenyzői listájából.
Megszűnt
Termékkód: PSV0262
5,0
F1 Manager 2022 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Legyél legenda a Forma-1 világában a hivatalosan licencelt F1® Manager 2022-ben. Válj versenycsapatfőnökké, és válaszd ki beosztottjaidat a 2022-es idény hivatalos alkalmazotti és versenyzői listájáról.
Megszűnt
Termékkód: MSX1334
F1 22 Standard Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Ne maradj le a Forma-1 új korszakáról az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es Formula One World Championship hivatalos videojátékában; készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok átírják a versenynapot; teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1962
F1 22 Standard Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ne maradj le a Forma-1 új korszakáról, játssz az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es 2022 FIA Formula One World Championship hivatalos videojátékával; készülj fel a következő szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok átírják a versenynapot; teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1961
5,0
F1 2021 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Minden történetnek van kezdete. Élvezd az F1 2021 izgalmas új funkcióit, beleértve az izgalmas „Braking Point“ módot vagy a két játékos karriert. Juttasd csapatodat a csúcsra a díjnyertes, tíz évados „My Team” karrier módban, és hagyd, hogy a földkerekség legnagyobb versenye magával ragadjon!
Megszűnt
Termékkód: PSV0079
4,8
F1 2021 - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Minden történetnek van kezdete. Élvezd az F1 2021 magával ragadó, új tulajdonságait, beleértve az izgalmas „Braking Point“ történeti módot vagy a kétjátékos karrier módot. Juttasd a csapatodat a csúcsra a díjnyertes, tíz évados „My Team“ karrier módban, és merülj el a bolygó legnagyobb versenyében! A doboz kódot tartalmaz a játék letöltéséhez.
Megszűnt
Termékkód: WG1317
5,0
F1 2021 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel -
Megszűnt
Termékkód: XBSE0043
F1 2020
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős -
Megszűnt
Termékkód: WG1236s
4,7
F1 2020 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ülj be egy Forma-1-es autó volánja mögé és indulj a világ legjobb versenyzői ellen az eddigi legátfogóbb F1-es játékban! Ez az első alkalom, hogy létrehozhatsz egy saját csapatot és részt vehetsz a versenyben, hogy megnyerd a konstruktőri kupát!
Megszűnt
Termékkód: MXO721s
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ