Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Forza Motorsport 7

Termékkatalógus
Forza Motorsport 7
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - tapasztald meg az autóversenyek minden veszélyét és szépségét a valaha volt legkomplexebb versenyjátékban.
Kód:  MXO100enad Gyártó honlapja:

Forza Motorsport 7

     %

    A Forza Motorsport 7 az új Xbox One X játékkonzol születéséhez asszisztál. A játék 4K-s felbontásban 60 FPS mellet fut ezen a platformon.

    Forza Motorsport 7

    Több mint 700 versenyautó.

    Forza Motorsport 7

    Körülbelül 200 pályaváltozat 30 különféle környezetben.

    Forza Motorsport 7

    Minden idők legjobb Forza-ja

    A játék beállítások széles választékát kínálja, amelyek a szórakoztató arcade-et könnyen a valósághoz teljesen hű vezetési élmény szintjére emelik, amelyben volán nélkül esélyed sincs.

    Forza Motorsport 7
                

    Az időjárás komolyan beleszól a játékba

    Most először az időjárás dinamikusan fog változni a játékban, amely észrevehető hatással lesz a játszhatóságra. 4K-s felbontásnál a száradó úttest csodásan néz majd ki  a hajnali fényben.

    Forza Motorsport 7
                

    A szível-lélekkel versenyzőknek abszolút kötelező

    A Forza Motorsport 7 több mint 700 részletesen kidolgozott gépkocsit kínál. A Ferrari, a Lamborghini és a Porsche márkák kocsijainak legszélesebb választékára számíthatsz.

    Forza Motorsport 7 - ultimate edice

    Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

                

    A Forza Motorsport 7 Ultimate kiadása az igazi rajongóknak

    A sorozat igazi rajongója vagy, és szeretnél valami extrát? Szerezd be a játékot Ultimate kiadását, amellyel korai hozzáférést kapsz a játékhoz, továbbá Forza Motorsport 7 Car Pass bérletet, Day One Car Pack autócsomagot és VIP tagságot


    A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Forza Motorsport 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Forza Motorsport 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Forza Motorsport 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Forza Motorsport 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Forza Motorsport 7.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ