Stellar Blade Alzaboxy

Forza Motorsport

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Forza az egyik legismertebb és legtöbbet játszott autóversenyzős sorozat, az első Forza Motorsport címmel 2005-ben jelent meg. A Forza nagyszerű grafikával, finomhangolt többjátékos móddal, a részletekre való odafigyeléssel és - ami a legfontosabb - a hiteles, mégis szórakoztató vezetési élménnyel büszkélkedhet. Akár az országúti kalóz szerepét szeretnéd magadra ölteni, akár a pályán való igazi versenyzést részesíted előnyben, nem fogsz csalódni. Szeretnél többet megtudni a Forza sorozatról? Olvass tovább.

Tovább

Mitől érdekes a Forza sorozat?

A Forza elsősorban egy két részre osztott sorozat, amelyek mindegyikén más-más játékstúdió dolgozik. A Forza Motorsport a Turn 10 Studios által készített, és tulajdonképpen az eredeti, azonos nevű szériát képviseli, amelyben autentikus versenyzés folyik a pályákon. A Forza Horizon sorozat a Playground Games fejlesztésében született, és a sorozat a pályán kívüli versenyzésre koncentrál. A hangsúly itt a multiplayer és a nyitott világban való játékra helyeződik.

2018-ban a Playground Games a Microsoft részévé vált, amely mostantól hivatalosan is a sorozat kiadója.

A Forza Motorsport az autentikus autóversenyzés rajongóinak örömet okoz majd

A Forza Motorsport autentikus versenyzést kínál a körpályákon. Tehát egy profi versenyző szerepében vagy, aki másokkal versenyez, legyen szó mesterséges intelligenciáról, barátokról vagy véletlenszerű játékosokról a világ minden tájáról. A Forza Motorsport büszke a realisztikus kezelhetőségére, ezért légy óvatos a kanyarokban, ha esik az eső, számíts arra, hogy minden autó egy kicsit másképp viselkedik, és nem utolsósorban figyelj a hiteles motorhangra.

Forza Motorsport 7 - az autórajongók szent grálja

A Forza Motorsport 7 a sorozat legújabb része. Ez az egyik legjobb versenyjáték a piacon, mind játékélmény, mind grafika tekintetében. Rengeteg új, valós modelleken alapuló autó, dinamikusan változó időjárás, az egyes járművek valósághű viselkedése, és ami a legfontosabb, órákon át tartó szórakozás. Ez a Forza Motorsport 7.

forza motorsport 7

forza motorsport

i

Mikor jelenik meg a Forza Motorpost 8?

A Forza Motorsport 8 (hivatalosan csak Forza Motorsport) 2023. október 10-én jelenik meg PC-re és Xbox Series X/S-re.

A Forza Horizon hatalmas világot kínál felfedezésre

A Forza Horizon inkább a szabálymentes utcai versenyzésre koncentrál. Az egyes címek egy-egy ország szabad világában játszódnak, és annak útjain mutathatod meg vezetési tudásodat, ismét a mesterséges intelligencia, barátok vagy véletlenszerű vetélytársak ellen. A Forza Horizon-sorozat nagy vonzereje a multiplayer mód. A Forza Motorsporttal ellentétben ez a sorozat az autentikus vezetés helyett az egyszerűbb, arcade-szerű játékmenetre összpontosít.

Mivel a Forza a Microsoft alá tartozik, valószínűleg nem meglepő, hogy a sorozat nem jelenik meg PlayStationre.

Forza Horizon 5 - a tökéletes nyílt világú versenyjáték

A Forza Horizon 5 a Forza Horizon sorozat eddigi utolsó része, amely 2021 novemberében jelent meg. Ez a rész egy hatalmas nyitott világgal rendelkezik, ami nem éppen jellemző az autós játékokra. Az országnak Mexikót választották, és a Forza Horizon 5 kihasználja a természet sokszínűségét. Széles autópályákon, keskeny szerpentineken, hegyekben, sivatagokban, sőt még mocsarokban is megküzdhetsz. A hitelességet a dinamikus időjárás is fokozza.

forza horizon 5 online

forza horizon 5

i

Mikor jelenik meg a Forza Horizon 6?

Még nincs hivatalos dátum arról, hogy mikor jelenik meg a Forza Horizon 6. Várhatóan 2024 előtt nem lát napvilágot a játék. A rendelkezésre álló információk alapján feltételezhető, hogy a helyszín valószínűleg Japán lesz.

A lenyűgöző grafika a Forza-sorozat egyik alappillére

Kevés olyan játéksorozat van, amely grafikája olyan fejlett, mint a Forza. A Turn 10 Studios a saját fejlesztésű ForzaTech motort használja, amelyet kifejezetten a franchise számára fejlesztettek ki. A lélegzetelállító grafika ellenére az egyes játékok jól optimalizáltak, így a beállítások után kisebb teljesítményű számítógépeken is lehet játszani velük. Az új játékokhoz azonban továbbra is erősebb grafikus kártyákat ajánlunk.

A Forzában valódi autómodellekkel versenyezhetsz

Természetesen a valódi autók teljesen új szintre emelik a Forza hitelességét. Álmaid autója egy BMW M5, Bugatti Chiron vagy Nissan GT-R? Mit szólnál egy olasz Ferrari Laferrari-hoz vagy egy amerikai Chevrolet Corvette-hez? A Forza Horizon játékban mindegyiket kipróbálhatod. Az újabb részekben ráadásul az egyes autókat szíved szerint fejlesztheted és szépítheted.

Természetesen a valódi motorhangok sem hiányozhatnak.

A Forza Motorsport kormány és a pedálok segítségével élvezhető a legjobban

Mint más versenyjátékok esetében, a Forza Motorsport -sorozatot is a megfelelő felszereléssel, azaz kormánnyal és ideális esetben pedálokkal lehet a legjobban élvezni. A kormány nem csak a vezetés valósághűbb élményét nyújtja, de a járművet is jobban irányíthatod vele. Sem a billentyűzet, sem a kontroller nem vetélytársak ebben az esetben. Természetesen kínálatunk megtalálhatóak a Gamer kormányok.

i

A tökéletes élmény érdekében Gamer ülések is megtalálhatóak kínálatunkban.

A Forza Motorsport - játékok és az általuk támogatott platformok áttekintése

Itt kínálunk egy összefoglalót az összes eddigi Forza Motorsport - címről az elérhető platformokkal és a megjelenés évével.

Játék neve Kiadási év Platform
Forza Motorsport 2005 Xbox
Forza Motorsport 2 2007 Xbox 360
Forza Motorsport 3 2009 Xbox 360
Forza Motorsport 4 2011 Xbox 360
Forza Horizon 2012 Xbox 360
Forza Motorsport 5 2013 Xbox One
Forza Horizon 2 2014 Xbox One
Forza Motorsport 6 2015 Xbox One
Forza Horizon 3 2016 Xbox One, PC
Forza Motorsport 7 2017 Xbox One, PC
Forza Horizon 4 2018 Xbox One, PC
Forza Street 2019 iOS, Android, PC
Forza Horizon 5 2021 Xbox Series X, PC
Forza Motorsport (8) 2023 Xbox Series X/S, PC

A Forza Street egy spin-offja volt a sorozatnak, ahol nem az autót irányítottad, hanem a kanyarokban a gázadásról és a gázelvételről szólt a játék. PC mellett mobil eszközökön is elérhető volt. A Forza Street 2022 tavaszán megszűnt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan változó tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetési élményben lehet részed világ legjobb autóinak százaival! A Premium Edition előzetes hozzáférést tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy négy nappal korábban, 2021. november 5-től, játszhass a játékkal. A kiadás Üdvözlő csomagot, Car Passt, VIP tagságot és két játékbővítményt is tartalmaz, amelyek később lesznek elérhetők.
39 990 Ft

2.
SUPERDRIVE SV650 Szállításra kész > 5 db
Játék kormány - 270° forgásszög, D-Pad, programozható gombok, PC, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch és PS3 kompatibilis, USB kapcsolat
47 990 Ft

19 termék
4,9
Forza Motorsport - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el a vezetésben több mint 500 valódi autóban, 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike dinamikus napszakokat kínál az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel kombinálva.
24 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0222
5,0 25×
Forza Horizon 5 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vár a végső Horizon kalandod! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan fejlődő tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetést élvezhetsz a világ legjobb autóinak százaiban.
25 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: XBSE0073
4,3
SUPERDRIVE SV650
Játék kormány - 270° forgásszög, D-Pad, programozható gombok, PC, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch és PS3 kompatibilis, USB kapcsolat
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPD008c
Thrustmaster eSwap XR PRO Controller - Forza Horizon 5 Edition
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, USB-C, haptikus válasz, egyéni gomb-hozzárendelés, fehér kivitel
94 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA647a
4,9 24×
Forza Horizon 5: Premium Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan változó tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetési élményben lehet részed világ legjobb autóinak százaival! A Premium Edition előzetes hozzáférést tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy négy nappal korábban, 2021. november 5-től, játszhass a játékkal. A kiadás Üdvözlő csomagot, Car Passt, VIP tagságot és két játékbővítményt is tartalmaz, amelyek később lesznek elérhetők.
39 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1799
4,5 27×
Forza Horizon 5: Standard Edition - Xbox, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű, folyamatosan változó tájait, hogy korlátlan és szórakoztató vezetési élményben legyen részed a világ legjobb autóinak százaival!
23 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1797
4,8
Forza Horizon 5: Deluxe Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan változó tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetési élményben lehet részed a világ legjobb autóinak százaival! A Deluxe Edition a játék teljes verzióját és a Car Passt tartalmazza.
32 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1798
4,5 19×
Forza Horizon 4 Standard Edition - Xbox One, PC DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős - A sikeres autóversenyzős játéksorozat újabb része. Remek nyitott világ, amelyet Nagy-Britannia ihletett. A változó évszakok lényegesen befolyásolják a vezetési teljesítményt. Bőséges jármű választék áll rendelkezésedre módosítási lehetőségekkel.
26 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0816
5,0
Forza Horizon 5: Premium Add-Ons Bundle - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
21 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1800
4,5
Forza Horizon 4 Deluxe Edition - Xbox/PC DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős
33 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0815
4,8
Forza Horizon 4: Fortune Island - Xbox One/Win 10 Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
8 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1093
4,5
Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions - Xbox One/Win 10 Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Forza Horizon 4 bővítmény: A LEGO Speed Champions három, életnagyságú autójának volánja mögé ülhetsz, de természeztesen kocka kocka mellett, mint ahogy a népszerű LEGO készletekben.
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1175
5,0
Forza Horizon 5: VIP Membership - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
8 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1802
4,0
Forza Horizon 4: Car Pass - Xbox One/Win 10 Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
12 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0814
4,5
Forza Horizon 4: Expansions Bundle - Xbox One/Win 10 Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
14 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1195
Forza Horizon 5: Car Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
12 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1801
Forza Horizon 5: Expansions Bundle - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
14 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1800b
5,0
Forza Horizon 4: VIP Membership - Xbox One/Win 10 Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
8 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0818
PLAYSEAT Forza Motorsport PRO
Szimulátor ülés - játékkonzolhoz, csatlakoztatható kormánykerék és pedálok Thrustmaster, Logitech és Fanatec márkától, teherbírása 122 kg, 120 - 220 cm magasságú felhasználóknak, szerelőkészlet a felszerelés része, tömege 20,5 kg, fekete kivitel
163 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PLAYS11a

Forza Motorsport

A Forza Motorsport kategóriában összesen 19 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó forza Motorsport Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább forza Motorsport A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb forza Motorsport A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: forza Motorsport vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ