Doručení zdarma Stellar Blade

FOVE VR

Termékkatalógus
FOVE VR
VR szemüveg - 360°-os látószög, 5.7" WQHD kijelző, USB 3.0, Display Port, 3.5 mm jack csatlakozó
Kód:  FOVE01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOVE VR

Emberi kapcsolat
a virtuális világgal
 

Az első, szemkövetést biztosító
virtuális valóság

Precíz működés

Merüljön el a virtuális világban, amely pontosan reagál a szeme és érzelmei minden rezdülésére. Tapasztalja meg a gondolat sebességével történő legprecízebb irányítást. A gyors navigációs nézet miatt, nincs szüksége más eszközre.

Szemkontaktus

A szemüveg követi a játékosok tekintetét, összpontosítva a megfigyelt tárgyakra a finoman elmosódott háttér előtt. Olyan felhasználóknak készült, akik képesek fókuszálni egy adott területre. Felveheti a szemkontaktust a játék karaktereivel, nevethet, kommunikálhat velük, a szereplők pedig azonnal reagálnak az érzelmeire.

Vypnuto
Zapojte své emoce

Engedjen az érzelmeinek

Képes kommunikálni a virtuális világ összes szereplőjével. A FOVE technológiának köszönhetően a fejlesztők kétirányú kommunikációt hoztak létre, amelyek a valódi játékos érzelmei alapján működnek.

Vypnuto
Přirozené zaostření

Természetes fókusz

A FOVE technológia a játékos látóterének valódi megjelenítését szimulálja, amely felhasználók számára még inkább a valóság benyomását kelti a virtuális térben.

Vypnuto
Inteligentní vykreslování

Intelligens megjelenítés

A FOVE technológia javítja a grafikus kártya teljesítményét a valós idejű megjelenítés optimalizálása érdekében. Akármerre néz, mindig kiváló minőségű képekkel találkozik.

Tökéletes képek

A FOVE 5,7" kijelzővel és 2560 × 1440 képpontos natív felbontással rendelkezik. A látómező 100 ° széles, két infravörös érzékelővel, 0,2 °-os pontossággal és 120 képkocka / másodperc gyorsasággal működik. Az infravörös fény visszaverődik a retináról, és így a szem helyzetét figyelemmel kíséri.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOVE VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOVE VR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOVE VR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOVE VR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOVE VR.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ