Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Gears of War

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

A sáskahorda véget nem érő mészárlása Marcus Phoenix és harcostársai vezetésével. Ez a Gears of War. Ez a játéksorozat világszerte számtalan rajongóra talált, és ez nem is csoda. Nem sok olyan játék van a kínálatban, ahol ennyi akciót és szarkasztikus humort élhetsz át, miközben különféle eszközökkel fejeket vágsz le. Megbirkózol ezzel a sorozattal is? Az alábbi sorokból kiderítheted, hogy a Gears of War neked való-e.

Tovább

Mi a Gears of War?

A Gears of War egy szinte kizárólag Xbox 360-on vagy Xbox One-on elérhető játéksorozat, azonban egyes kiadások PC-n is játszhatóak. Ez a legendás harmadik személyű lövöldözős játék 2006 óta van velünk, és eredetileg az Epic Games készítette, amely leginkább a Fortnite játékáról ismert. A Gears of War megalkotása mögött Rod Fergusson és Cliff Bleszinski áll.

A sorozat kezdete - Gears of War 1

A 2006-ban megjelent Gears of War Episode 1 a háborús hős, Marcus Phoenix és a Team Delta történetét meséli el. Marcus négy évet tölt börtönben, mígnem harcostársa, Dominic Santiago kiszabadítja. Néhány évvel korábban azonban a Sera bolygón egy új sáskafaj jelenik meg, amely ellen Marcus csapata harcol. A Gears of War 1 főleg a kooperatív játékmenet miatt volt rendkívül népszerű, az egyik játékos Marcust, a másik Domot irányítja. A játék PC-n is elérhető.

i

A franchise népszerűségét bizonyítja a Gears of War: Ultimate Edition, amely az első kiadás 9 évvel későbbi, felújított változata. Xbox One-on és PC-n is játszható.

Gears of War 2 - Akció frissítés

A Gears of War 2 beváltotta a rajongók elvárásait, és az előző játékhoz képest akciódúsabb, pörgősebb és Steve Jablonski remek hangsávja egészítik ki. Az egyetlen hátránya, hogy PC-n nem érhető el. A történet sötétebb lett, ahogy a helyszínek is. A játék a Sera bolygón játszódik, ahol a Delta csapat a Locust királynőt próbálja likvidálni.

Gears of War játék 2. része

A Gears of War 2 egy összességében sötétebb környezetben játszódik.

A Gears of War 3 a trilógia lezárása

A Gears of War 3 az eredeti történet befejező része a Sera bolygóért vívott végső csatát mutatja be. Az emberek alig maradnak életben a Sovereign nevű hajón, és Marcus Phoenix egy hihetetlen információt tud meg. Az apja, Adam még életben van, és csak neki köszönhetik, hogy legyőzhetik a Locust fajt.

i

A Gears of War története nagyon kiterjedt. A videójátékokon kívül számtalan könyv és képregény bővíti és meséli el a történetet az egyes epizódok között.

Gears of War: Judgement - Ellentmondásos kísérletezés

A Gears of War: Judgement főszereplője Damon Baird, aki a Kilo csapat tagja. Az ő feladata a bűnöző Ezra Loomis felkutatása. A történet az előző trilógiához képest kissé gyengébb, a játék repetitív lett. Ennek oka lehet, hogy az Epic Games kevéssé vett részt a játék fejlesztésében. A People Can Fly stúdió játszotta a legfőbb szerepet a fejlesztésben.

Gears of War 4 - A Sera bolygó 25 év után

A Gears of War 4 a háború vége után 25 évvel a Sera bolygó korszakában játszódik. A főszereplő Marcus Phoenix fia, JD és két barátja. Nem tetszik nekik a COG erőinek uralma, de közben olyan szörnyekkel kell szembenézniük, amelyek nagyobb fenyegetést jelentenek számukra. A Gears of War 4 megpróbálja hozni az első trilógia sikerét.

Gears of War játék 4 - Kate Diaz

Kate Diaz először tűnik fel a Gears of War 4-ben.

Gears of War 5

A Gears of War 5, vagy csak Gears 5 szorosan követi az előző részt. Kait Diaz a főszereplő, de a játékban is feltűnik a híres Marcus Phoenix. A játékmenet meglehetősen hasonló, de olyan mértékben funkcionális, mint az előző részek. Bőven van akció, co-op, fedezékekkel teli tűzharc és láncfűrészes mészárlás.

Gears of War Tactics

Ez a rész eltávolodott a történetvezérelt harmadik személyű lövöldözős játékoktól, és egyenesen a fordulóalapú stratégia felé vette az irányt. A játék 12 évvel a legelső játék előtt játszódik, ami azt jelenti, hogy új karaktereket mutat be. Ezek különböző osztályokba vannak osztva, és segítségükkel küzdheted át magad a küldetéseken, amelyek pörgősek, és nem nélkülözik a klasszikus sorozatból megszokott brutális csatákat sem.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
Gears Tactics - Xbox, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - Körökre osztott stratégiai játék a népszerű univerzumból. Állítsd össze a csapatodat, és irányítsd azt a túlerővel szembeni küzdelemben.
14 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1564
Gears of War: Ultimate Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
14 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1009
5,0
Gears of War 4 Standard Edition - Xbox One, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
7 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0057
5,0
Gears of War 4 Ultimate Edition - Xbox One, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
18 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0056

Gears of War

A Gears of War kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Gears of War – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gears of War
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ