AD květen univerzal Alzaboxy

Archív - God of War

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A God Of War egy díjnyertes akció-kalandjáték sorozat, amely kizárólag PlayStation konzolokra jelent meg. A főszereplő a megállíthatatlan spártai harcos, Kratos, aki bosszúhadjárata során maga is a háború istenévé válik. Tudd meg, mi tette híressé a God of War sorozatot.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
10 termék
5,0
God of War Ragnarok Collectors Edition - PS4/PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti.
Megszűnt
Termékkód: PSV0017ce
4,8 17×
God of War Ragnarok Launch Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti. A Launch Edition tartalmazza Kratos Fallen Snow páncélját és Atreus Fallen Snow tunikáját.
Megszűnt
Termékkód: MSX1342d1
5,0 31×
God of War Ragnarok Launch Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti. A Launch Edition tartalmazza Kratos Fallen Snow páncélját és Atreus Fallen Snow tunikáját.
Megszűnt
Termékkód: PSV0017d1
4,8 24×
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - God Of War
Kontroller - vezeték nélküli érintőpanel, könnyű sáv, ergonómikus kialakítás, Share gomb, beépített hangszóró, 3,5 mm-es sztereó csatlakozó, giroszkóp és gyorsulásmérő
Megszűnt
Termékkód: MSX021z3
4,9 16×
PlayStation 4 Pro 1TB God of War Limited Edition
Konzol - PS4 limitált széria God of War játékkal
Megszűnt
Termékkód: MSX001NEO8
4,9 23×
PlayStation 4 1TB Slim + God Of War
Konzol - a limitált kiadás tartalma: God Of War és PS4 Slim 1TB HDD-vel
Megszűnt
Termékkód: MSX001slf8
4,8
- Rendelés előtti ajándék - 3 God Of War pajzs
Videójáték kiegészítő - DLC az előrendelésekhez Az Isten Háborúja pajzsokat tartalmaz: A hamisító buckler / Shield Elven Soul Shield
Megszűnt
Termékkód: xxxMSX2001
5,0
God Of War Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaj: akció, - a kiadás tartalma: Steelbook, Kratos & Atreus figura, 2x HuldraBrothers fa figura, Térkép, Exkluzív litográfia, Exile’s Guardian pajzs, Exile’s Guardian Armor Set páncélkészlet, Dinamikus motívum, Digital Dark Horse Comics képregény, Digital Dark Horse Art Book. A szörnyekkel, sárkányokkal és istenekkel teli világban minden felelősség a te válladat nyomja van - és ha az életed vérrel és káosszal van tele, hogyan tudod kijavítani a múlt hibáit és megvédeni a jövődet?
Megszűnt
Termékkód: MSX2001c
5,0
God Of War Limited Edition - PS4
Konzol játék - a kiadás tartalma: Steelbook, Dark Horse Artbook, Exile’s Guardian pajzs, Death’s Vow vértezet, dinamikus téma. A szörnyekkel, sárkányokkal és istenekkel teli világban minden felelősség rád hárul. Mivel életed vér és káosz uralja, miként leszel képes a múltban elkövetett hibákat jóvá tenni, és a rád várakozó jövőt megvédeni?
Megszűnt
Termékkód: MSX2001b
Megszűnt
Termékkód: MS225
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ