Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

GUNNAR Gaming Collection PPK, onyx/mercury

Termékkatalógus
GUNNAR Gaming Collection PPK, onyx/mercury
4,3 23 értékelés
Szemüveg - LCD monitorral történő munkához, csökkenti a szem fáradtságát, fokozza a kontrasztot, az élességet, részleteket, csökkenti a visszatükröződést, i-AMP lencsetechnológia
Kód:  JD610l Termékszám:  PPK-03001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Gaming Collection PPK, onyx/mercury Megszűnt

GUNNAR Gaming Collection PPK, onyx/mercury

A GUNNAR PPK számítógéphez való szemüveg közepes  méretű lencsékkel van ellátva, így ideálisan a legtöbb rendszeres használó részére. Sajátosságuk a nagyon vékony és könnyű lábak, amelyek megkönnyítik a fejhallgató használatát. A szemüveg az összes fejlett technológiát használja  a maximális kényelem érdekében. Borostyán színű üvege jelentősen növeli a kontrasztot és a vizuális érzékelést azoknál, akik számítógéppel dolgoznak. Egyúttal  minimálisra csökkenti a képernyő nem kívánt tükröződését és tompítja a színskála legkeményebb részeit. A megnevezett tulajdonságoknak köszönhetően minimalizálja a szemek és az általános fáradságot az LCD képernyő mézésekor és tökéletesíti a reakciókat, amit  nem csak a szenvedélyes játékosok fognak értékelni.

A GUNNAR szemüveg fő előnye a i-AMP fejlett technológia, amely az ember optikai rendszere és interakciója a digitális berendezésekkel való intenzív kutatása által jött létre. Az eredmények alapján egy egyedi lencse lett kombinálva a fejlett geometriával és a csúcsminőségű felületi rétegekkel. Az i-AMP rendszer rövid idő alatt előnyt biztosít minden felhasználó részére hosszútávú megnövekedett teljesítmény esetében. A GUNNAR szemüveg kétségtelenül egyedülálló termék és megvásárlása már rövid ideig tartó használat után megtérül nagyobb produktivitás formájában, amely munka esetében nagyobb jövedelmet és játszáskor pedig több pontot jelent az ellenfelek legyőzésekor.

Műszaki adatok:

Főbb jellemzők:
Ideális játékosok részére
Biztosítja a  részletes, élesebb és tisztább képet
Növeli a szem állóképességét
A tükröződésgátló bevonat csökkenti a tükröződést és a  képzajt
Csökkenti a szem és az általános fáradtságot

Kontraszt növelése a jobb vizuális észlelés érdekében

Csökkenti a reakcióidőt

Szín:
Objektív: borostyánkő
Keret: onyx / mercury

Paraméterek

Használat
Gaming Kész!
Stílus
Modern Kész!
Lencse színe
Borostyán Kész!

Használat

Használat
Gaming Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Modern Kész!

Szín

Lencse színe
Borostyán Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Gaming Collection PPK, onyx/mercury Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Gaming Collection PPK, onyx/ mercury. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Gaming Collection PPK, onyx/mercury. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection PPK, onyx/ mercury. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection PPK, onyx/ mercury.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ