Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom - fényes ónix

Termékkatalógus
GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom - fényes ónix
4,4 25 értékelés
Szemüveg - LCD monitor előtti munkához, csökkenti a szem fáradtságát, növeli a kontrasztot, az élességérzékelést, a részleteket, csökkenti a visszatükröződést, i-AMP technológiás üvegek
Kód:  JD610f4 Termékszám:  PHA-00101Z

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom - fényes ónix Megszűnt

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom - fényes ónix

A GUNNAR szemüvegek olyan fejlett technológia felhasználásával készülnek, amik megkönnyítik a számítógépes felhasználók munkáját. A szemüveg átlátszó üvege erőteljesen növeli a kontrasztot, kiemeli a részleteket, és a számítógépen dolgozók vizuális érzékelését. Egyúttal minimalizálja a monitor nemkívánatos csillogását, és tompítja a színskála legkeményebb részeit. Az előbb leírt tulajdonságainak köszönhetően a szemüveg használata minimalizálja a monitor nézése közben az általános fáradtságérzetet, és a szem fáradékonyságát is. A reakcióképesség is javul, amit nem csak a szenvedélyes számítógépes játékosok, de azok is tudnak értékelni, akik napi szinten számítógépen végzik a munkájukat.

A GUNNAR szemüvegek legfőbb előnye a fejlett i-AMP technológia alkalmazása, ami a szem optikai rendszerének, és a digitális berendezések kölcsönhatásának intenzív tanulmányozásából született. Az így szerzett ismeretek birtokában hozták létre az egyedülálló anyagból készült, fejlett geometriával és kiváló felületi bevonattal rendelkező lencséket. A szemüveg használata rövid időn belül érezteti jótékony hatását: az ember kevésbé fárad el, miközben megnő a teljesítőképessége.

A GUNNAR Office Collection Vinyl egy könnyű, kompakt szemüveg kultikus formával és modern vonalvezetéssel. A szemüveg alumínium és magnézium ötvözetéből készült szárának vége gumibevonatú, így gyakori használat mellett sem megy tönkre. Az állítható orrtámnak, és az ívelt szemüvegszáraknak köszönhetően a szemüveg stabilan megmarad a helyén. A szemüvegszárak ergonomikusan hajlanak, így tökéletesen illeszkednek a szemüveg viselőjének fejformájához. Könnyű konstrukciójának és stabilitásának köszönhetően kényelmesen hordható hosszú időn keresztül is.



Termékleírás:

Tulajdonságok:
ideális számítógépes játékok játszásához
nagyon részletes, élesebb és tisztább kép
a jobb képérzékelés érdekében növeli a kontrasztot
a tükröződésmentesítő bevonat csökkenti a tükröződést és a képzajt
csökkenti az általános fáradtságérzetet és a szem fáradékonyságát is
növeli a szem állóképességét

Színek:
Lencse: borostyán
Keret: ónix

Paraméterek

Használat
Gaming Kész!
Stílus
Modern Kész!
Lencse színe
Borostyán Kész!

Használat

Használat
Gaming Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Modern Kész!

Szín

Lencse színe
Borostyán Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom - fényes ónix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, gloss onyx. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, gloss onyx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, Onyx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, Onyx.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ