PS5 Slim Alzaboxy

HBO GO: A legjobb filmek és sorozatok válogatása

Termékkatalógus

• Szerző: Štěpán Lenk

Az amerikai kábeltévé, az HBO 2010-ben lépett a streaming szolgáltatások csatamezejére HBO GO néven. A szolgáltatás egyetlen évtized alatt szilárd ügyfélbázist alakított ki, és jelentősen megnövelte filmjei és sorozatai gyűjteményét, amelyből számos közvetlenül az HBO saját produkciójának számít. És mivel az HBO GO már egy ideje a mi országunkban is elérhető, szeretnénk bemutatni néhány alapvető információt, továbbá a legjobb filmeket, sorozatokat és dokumentumfilmeket, amelyekkel itt találkozhatsz.

i

HBO GO: Rajzfilmek, sorozatok és filmek 2 hónapig INGYEN
Minden HBO GO logóval ellátott termék megvásárlásával 2020. május 20 és június 30 között 2 hónapig ingyenes hozzáférést kapsz az HBO GO videótárhoz. 

HBO GO 2 hónapig INGYEN (FELTÉTELEK)

  1. Vásárolj HBO GO logóval ellátott termékeket.
  2. A rendelés átvétele után egy kedvezmény kódot tartalmazó utalványt küldünk emailben.
  3. Írd be a kódot az HBO GO-ra való regisztráció során a "Már van utalványod" mezőbe.
  4. Kész! Élvezd a 2 hónapnyi ingyen szórakozást!

Mely termékekre vonatkozik az akció?

Az akció a kiválasztott televízókra, mobiltelefonokra, tabletekre, laptopokra vagy könyvekre és folyóiratokra vonatkozik.

HBO GO; screenshot: Watchman

HBO GO – TARTALOM

  1. Mi az az HBO GO és mit nézhetsz rajta?
  2. A top 5 legjobb film az HBO GO-n
  3. A top 5 legjobb sorozat az HBO GO-n
  4. A top 5 legjobb dokumentumfilm az HBO GO-n

Mi az az HBO GO és mit nézhetsz rajta?

Ahogy a bevezetőben is említettem, az HBO GO a streaming szolgáltatások tipikus képviselője, tehát a havidíjért (XXXX Ft) cserébe korlátlan hozzáférést kapsz egy hatalmas, különféle műfajú filmekkel és sorozatokkal teli videótárhoz, ahol felnőttek és gyermekek egyaránt megtalálják a számukra megfelelőt. A versenytársaktól eltérően az HBO GO csupán egy előfizetési típust nyújt, úgyhogy ne habozz: tedd azt, ami a legjobb a számodra!

Az HBO GO szolgáltatás sokféle eszközön elérhető, ám egyszerűen fogalmazva: elegendő lesz egy újabb típusú telefon vagy tablet (Android vagy iOS operációs rendszerrel), PC, laptop, TV vagy játékkonzol, amely megtalálható legtöbbünk zsebében, hátizsákjában, esetleg otthon az asztalon. A szolgáltatás támogatja az Apple TV 4-et, az AirPlay-t és a ChromeCastot is. Ahhoz azonban, hogy nézhesd az HBO GO-t, szükséged lesz internetkapcsolatra (habár mobiltelefonon és tableten offline módban is filmezhetsz), amely nélkül a streaming egyszerűen nem működik.


HBO GO: screenshot; knihovna

Az HBO GO filmek és sorozatok széles választékából mindenki kedvére választhat.

A csatlakozás önmagában azonban nem lesz elég a tökéletes vizuális élményhez. A legmagasabb minőségű otthoni vetítésről okos TV-k (Samsung Smart TV, LG Smart TV, Android Smart TV) gondoskodnak gyors internet-eléréssel, lehetőleg 4K felbontással és HDR támogatással, amely akkor is praktikus lesz, ha az HBO GO alkalmazást a konzolodra (PS3 vagy PS4) telepíted. És talán a legegyszerűbb módja annak, hogy HBO GO tartalmakhoz juss, ha begépeled a www.hbogo.hu-t a böngészőbe, és pár lépést követve létrehozol egy fiókot (amennyiben még nincs) és többé senki sem állíthat meg abban, hogy kedvenc műsoraidat nézd.

A top 5 legjobb film az HBO GO-n

Az HBO GO előfizetés melletti legfőbb érv határozottan a rendszeresen frissített, mindenféle műfajú filmekből és sorozatokból álló videótár, amelyet abszolút letisztult felhasználói felület egészít ki. Továbbá, köszönhetően annak, hogy a streaming szolgáltatás mögött az országunkban elérhető HBO kábeltelevíziós állomás van jelen, az HBO GO több címet is megjelenít magyarul (akár felirattal, akár közvetlenül szinkronizálva), mint a konkurens Netflix.

Az HBO már hosszú ideje fektet be saját filmekbe és sorozatokba, így az HBO GO-n olyan címekkel is találkozhatsz, amelyek más streaming szolgáltatóknál egyszerűen nem elérhetők. És mivel a folyton bővülő filmtár első pillantásra félelmetesnek tűnhet, összeállítottuk az HGB GO-n elérhető legérdekesebb filmek kis szerkesztői válogatását. Ám nem akarunk becsapni, ez nem a "minden idők legjobb filmjei" válogatás, pusztán egy szubjektív filmkollekció, amelyet semmiféleképp sem fogsz megbánni. Úgyhogy ess neki!

Forrest Gump – Hogyan hódította meg Amerikát ez az egyszerű lélek


• Műfaj: Dráma, vígjáték, romantikus • Bemutatás éve: 1994 • Főszerep: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise


A Robert Zemeckis által rendezett Forrest Gump rendszeresen megjelenik a minden idők legjobb filmjeit tartalmazó összesítésekben, és nem is csoda. Az egyszerű Forrest fiktív története Tom Hanks előadásában, aki ártatlanul éli az életét, találkozik a történelem kulcsfiguráival és közvetett módon változtatja meg Amerika történetét, amely egyszerűen lenyűgöző. Zemeckis briliáns rendezése és a kiváló színészi teljesítmények tovább növelik a kultuszfilm státuszát. Nem mintha alapból szüksége lenne rá.

Forrest Gump - Trailer

Forrest Gump története a modern mozik klasszikusa.  

Volt egyszer egy Hollywood – Óda Hollywood aranykoráról


• Műfaj: Dráma, vígjáték • Bemutatás éve: 2019 • Főszerep: Leonardo Dicaprio, Brad Pitt, Margot Robbie


A bonyolult cselekményeket, bizarr véres jeleneteket és a hosszú, kihegyezett párbeszédeket kedvelő kultuszrendező, Quentin Tarantino legújabb filmje jelenleg szintén elérhető az HBO GO-n. A film Amerikában játszódik az 1960-as évek Hollywoodjában, abban az időben, amikor a filmipar az aranykorát élte és a filmsztárok számára a csillagos ég volt a határ. A Volt egyszer egy Hollywood tisztelgés Tarantino ideje előtt, ám tipikusan fekete humorral vegyítve és véres szemüvegen keresztül tekint rá.

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD - Official Trailer (HD)

Tarantino filmje a filmipar aranykorában tipikus egyensúlyt teremt a humor és az erőszak között.

Bosszúállók: Végtelen háború + Végjáték – Az univerzum évtizedének epikus befejezése


• Műfaj: Akció, sci-fi • Bemutatás éve: 2018, 2019 • Főszerep: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth


Bosszúállók: Végtelen háború és Bosszúállók: Végjáték. Két film mutatja be a Marvel-moziuniverzum (MCU) első három szakaszának látványos befejezését, amely 2008-ban a Vasemberrel kezdődött. Thanos, a gonosz titán a Végtelen Kövek segítségével akarja elpusztítani a jól ismert univerzum felét, a szuperhősökből álló Bosszúállóknak pedig meg kell őt állítaniuk. Ha szeretnél példát látni arra, hogy lehet kasszasikert készíteni képregényekből, akkor semmiféleképp ne hagyd ki az Anthony és Joe Russo által rendezett Bosszúállók filmeket.

Marvel Studios' Avengers: Infinity War Official Trailer

Ehhez tökéletes pattogatott kukoricára lesz szükség!

A Grand Budapest hotel – A nyugalom oázisa két háború között


• Műfaj: Vígjáték, dráma • Bemutatás éve: 2014 • Főszerep: Ralph Fiennes,Tony Revolori, Adrien Brody


Wes Anderson amerikai rendező nagyon jellegzetes filmeket készít tele furcsa, gyakran elég bizarr humorral, amelyre A Grand Budapest Hotel kiváló bizonyíték. A vizuálisan elbűvölő film a luxus hotelben dolgozók sorsát mutatja be a két világháború közötti időszakban, miközben folyamatosan fantáziadús és játékos elemekkel varázsolja el a nézőket. A Grand Budapest Hotel egyike azon kevés helyeknek az emberi történelem nehéz időszakainak, ahol minden rendben van, legalábbis úgy tűnik. Ha pedig még sem, akkor is működik.

THE GRAND BUDAPEST HOTEL - Official Wolrdwide Trailer HD

Wes Anderson egy újabb, bizarr humorral teli és végtelenül fiktív filmje.

Bohém rapszódia


• Műfaj: Életrajzi dráma, zenés • Bemutatás éve: 2018 • Főszerep: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee


A brit Queen zenekar zenéje még mindig aktuális és valószínűleg nem is fog veszíteni kultusz státuszából. Ugyanez vonatkozik a banda frontemberére, a zseniális énekes, Freddie Mercury-ra, aki tragikus körülmények között hunyt el 1991-ben. A Bohém rapszódia az ő üstökösszerű felemelkedését, majd fokozatos leépülését örökíti meg. És ha a Queen nem is mond számodra semmit, nézd meg a Bohém rapszódiát csupán az egyiptomi színész, Rami Malek magával ragadó alakítása miatt, aki Oscar-díjat nyert Freddie Mercurie szerepéért.

Bohemian Rhapsody | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

Rami Malek alakításának hála Freddie Mercury újjáéledt a Bohém rapszódiában.


A top 5 legjobb sorozat az HBO GO-n

Most ugyanazt az eljárást alkalmazzuk a jelenleg az HBO GO-n elérhető sorozatoknál, mint a filmeknél. Egyetlen különbséget találhatunk csupán: az HBO kiemelkedő a sorozatkészítésben és futószalagszerűen dobálja ki az új epizódcímeket, és szerencsére ebben az esetben a minőség nem megy a mennyiség rovására. Úgyhogy vessünk is egy pillantást az 5 legjobb sorozatra az HBO GO-n, amely mindössze pár kattintásra van tőled.

Trónok harca – Epikus fantasy a híres könyvsorozat alapján


• Műfaj: Fantasy, dráma • Bemutatás éve: 2011–2019 • Évadok száma: 8 • Főszerep: Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington


Sokak számára a Trónok harca adta meg a kezdőlökést az HBO GO-ra való feliratkozáshoz. A George R. R. Martin tollából származó Tűz és jég dala könyvsorozat adaptációja számos nemzetség a legendás Vastrónusért folytatott, erőteljes küzdelmét követi nyomon, amely a 8 évad során a popkultúra megszokott jelenségévé vált. Egy politikai cselszövésekkel, nagyszerű karakterekkel, erőszakkal, vérrel, meztelenséggel, sárkányokkal és jeges zombikkal teli epikus fantasy, amely rajongók millióit ültette képernyő elé minden héten. És mi ezen nem is lepődünk meg.


Game of Thrones | Season 8 | Official Trailer (HBO)

Mindenki a Trónok harcát szeretné nézni.

A szolgálólány meséje – A nők disztópiája


• Műfaj: Dráma, sci-fi • Bemutatás éve: 2011–2019 • Évadok száma: 3 • Főszerep: Elisabeth Moss, Alexis Bledel, O.T. Fagbenle


A szolgálólány meséje Gilead totalitárius köztársaságába repít, amelyet ökológiai katasztrófák sújtanak, mindenekelőtt a riasztó meddőség. A nők közül csak kevés alkalmas a gyerekek születéséhez szükséges inkubátor szerepének betöltésére. Offred (Fredé), a Legfelső Parancsok szolgálólánya a Parancsnok feleségének nehézségeivel áll szemben, ugyanakkor rég elveszett kislánya után kutat. Szeretnél belepillantani egy disztópikus jövőbe, amely a frászt hozza rád? Ebben a sorozatban biztosan nem fogsz csalódni.

The Handmaid's Tale: Series Trailer • A Hulu Original

A szolgálólányoknak nincs egyszerű sorsuk a disztópikus jövőben.

Watchmen - Az Őrzők – Szuperhősök egy kicsit másképp


• Műfaj: Akció, sci-fi • Bemutatás éve: 2019 • Évadok száma: 1 • Főszerep: Regina King, Yahya Abdul-Mateen II, Frances Fisher


Az Alan Moore képregényíró és Dave Gibbons illusztrátor alkotta Watchmen képregénysorozat egy hatalmas mérföldkő a műfaj történelmében. A történetnek, amely egy alternatív történelemben játszódik a Hidegháború idején, már van egy filmes adaptációja (rendezte Zack Snyder) és legújabb a sorozat folytatása is az HBO megbízásából, amely érzékenyen fejleszti az eredeti mű mitológiáját. A fő téma itt is a szuperhősök, akiknek ténykedését betiltották a brutális és nem megfelelő módszereik miatt. A képregény már nem tud újat mutatni.

Watchmen | Official Tease | HBO

A legendás képregénynak az HBO megbízásából készült folytatása nagy sikert aratott. 

Westworld - Feltámad a vadnyugat – Vadnyugat kötelezettségek nélkül


• Műfaj: Dráma, sci-fi • Bemutatás éve: 2016–2020 • Évadok száma: 3 • Főszerep: Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood


Egy újabb sorozat az HBO-tól. A Westworld egy technológiailag fejlett szórakoztatópark neve és a vadnyugat szinte tökéletes másolata, amelyet az emberektől megkülönböztethetetlen humanoid robotok laknak. A parkba érkező látogatók a fizetett játék részeként bármit megtehetnek ezekkel a gépekkel, amelyek számos tanult szkript alapján működnek. De vajon végül több lesz-e a parkból, mint egy pár gazdag ember ártalmatlan szórakozása? Derítsd ki a Westworldben.

Westworld Season 1 - Official Trailer - HBO UK

Vajon milyen titkokat rejteget a szórakoztatópark a felszín alatt?

Csernobil – A nukleáris katasztrófa valósághű reprodukciója


• Műfaj: Történelmi • Bemutatás éve: 2019 • Évadok száma: 1 • Főszerep: Jared Harris, Stellan Skarsgård, Emily Watson


Az HBO megbízásából készült történelmi minisorozat a 20. század egyik legnagyobb balesetét - az ukrajnai Csernobilban található atomerőmű 4. reaktorának robbanását (1986. április 26.) - dolgozza fel. A lebilincselő hatrészes sorozat eme tragikus esemény kivizsgálási folyamatát és a természeti katasztrófa minimalizálása érdekében tett emberi erőfeszítéseket mutatja be. A nagyszerű alakítások és az egész helyzet hiteles rekonstrukciója igazán lenyűgöző és magával ragadó élményben részesít, amelynek csupán egyetlen hibája van - hogy mindannyian tudjuk, mi lesz a vége.

Chernobyl (2019) | Official Trailer | HBO

Sorozat formájában tökéletesen rekonstruált tragikus esemény az emberek történelmében.

A top 5 legjobb dokumentumfilm az HBO GO-n

Ha szeretnéd bővíteni az általános ismereteidet, tisztázni szeretnéd a történelmi tényeket, vagy egyszerűen csak kíváncsi lennél egy fontos ember élettörténetére, az HBO GO dokumentumfilmeket és -sorozatokat tartalmazó videótára a nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhető. És a legjobb, hogy nem lesz szükség a személyidre és semmit sem kell visszavinned a tékába. 

Az előző néhány fejezet után valószínűleg már tudod, mire számíts. Ismét összeállítottunk egy listát számodra az HBO GO-n elérhető 5 legérdekesebb műből, ám ezúttal világméretű dokumentumfilmekről beszélünk. Lássuk is!

McMilliók –  Kapzsiság nagy krumplival

• Műfaj: Dokumentumfilm • Bemutatás éve: 2020 • Évadok száma: 1


A híres gyorsétteremláncról, a McDonald's-ról szóló dokumentumsorozat nem feltétlenül a sült krumpli és a szendvicsek körül forog. A McMilliók az 1990-es években indult McDonald's Monopoly marketingversenyét mutatja ne, amely több, mint 20 millió csalással zárult le. Szóval rendelj egy nagy menüt és kezdd el!

MCMILLIONS / McMilliók - Dokumentumsorozat az HBO GO-n (HU) trailer

A McDonald's és Monopoly ártatlan promóciónak hangzik, ám épp az ellenkezőjéről van szó.

Szeretlek, most halj meg – Öngyilkosság sms-en keresztül


• Műfaj: Dokumentumfilm • Bemutatás éve: 2020 • Évadok száma: 1


A kétrészes Szeretlek, most halj meg sorozat egy fiatal lány, Michelle Carter esetének körülményeit tárja fel, aki 2014-ben sms-ekben hajszolta barátját öngyilkosságba. A dokumentumfilm nem fél megoldani a modern technológiák, kapcsolatok és felelősségek közötti konfliktusok komplex kérdéseit, de biztosan nem fogsz rajta elaludni.

I Love You, Now Die: The Commonwealth v. Michelle Carter (2019): Official Trailer | HBO

Még a mobiltelefonon küldött pár szó is végzetes emberi tragédiához vezethet.

Leaving Neverland - Neverland elhagyása – A pop Királyának múltbéli bűnei


• Műfaj: Dokumentumfilm• Bemutatás éve: 2019 • Évadok száma: 1


Micheal Jackson, a pop királya sohasem rejtette véka alá gyermekek iránti szeretetét, ám sokak szerint ez a szívélyes kapcsolat túlmutatott a normális kereteken. A történetből kiderül, hogyan barátkozott össze Jackson két fiúval, akik több, mint két évtizeddel később úgy döntöttek, megszólalnak a Neverland elhagyása című filmben. És Michael nem jön ki belőle túl jól...

Leaving Neverland (2019) | Official Trailer | HBO

A Neverland elhagyása című dokumentumfilm olyan megvilágításba helyezi Michael Jackonst, amelyet valószínűleg sosem akartunk látni.

Robin Williams: Egy komikus portréja – Tisztelgés a nagy komikus előtt


• Műfaj: Életrajzi, dokumentumfilm • Bemutatás éve: 2018 • Főszerep: Robin Williams


Életrajzi film, és ezzel egyidejűleg tisztelgés a nagyszerű színész és az idő előtt elhunyt komikus, Robin Williams előtt. A Robin Williams: Egy komikus portréja című filmet elsősorban maga Williams narrálja és ő is mutatja be saját életét, karrierjét és jelentős hozzájárulását a stand up comedy műfajához. Egy nagyszerű személyiség lelkébe mártott érzékeny szonda.

ROBIN WILLIAMS: COME INSIDE MY MIND Official Trailer (2018) HBO Documentary Movie HD

Vess egy pillantást a színészre és komikusra, Robin Williams-re.

Akik már nem öregszenek meg – 1. világháború, ahogy még sosem láttad


• Műfaj: Dokumentumfilm, háborús • Bemutatás éve: 2018


Az Akik már nem öregszenek meg az Oscar-díjas rendező, Peter Jackson (A gyűrűk ura) egyedülálló projektje, aki a modern technológia segítségével helyreállította az első világháború autentikus felvételeit, beleértve az eredetileg fekete-fehér filmanyag további színezését. Egyedi beszámoló a katonák életéről az egyik legnagyobb háborús konfliktus során. 

They Shall Not Grow Old – New Trailer – Now Playing In Theaters

Az első világháború új fényben. És színesben.

i

Unod már a filmeket és sorozatokat? Vedd elő a jól bevált Monopoly társasjátékot, ami egyszerű szabályrendszerének hála abbahagyhatatlan.

Gratulálunk! A végére érték az HBO GO-n elérhető legjobb filmekből, sorozatokból és dokumentumfilmekből összeállított válogatásunknak. De ne aggódj, ajánlatunk nem ér még itt véget - a listát az aktuális ajánlásoknak megfelelően folyamatosan frissítjük. Szóval ezzel a cikkel mindig képben leszel (szó szerint) és biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz le az HBO GO legjobbjairól.

• Forrás: hbogo.hu, saját

Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ