Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Játék kuponok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Előfizetés típusa
PS Store kredit
(5)
Xbox Live Gold
(3)
Xbox Game Pass
(3)
Xbox Game Pass Ultimate
(2)
Xbox ajándékkártya
(3)
Nintendo Switch Online
(2)
EA play
(1)
Szűrés

A játék utalványok, kuponok és feltöltőkártyák gazdagítják a PlayStation, Xbox és Nintendo világát, amelyek elektronikus és dobozos változatban is megvásárolhatók. A feltöltőkártya órákig tartó szórakozást és nagyszerű előnyöket biztosít megfizethető áron, míg a kuponok és játék utalványok virtuális valutaként szolgálnak további játéktartalmak megvásárlásához. Hogyan ismerheted ki magad a kínálatban?

Tovább

Kuponok és játék utalványok - Sony Playstation

A Sony PlayStation 4 és Sony PlayStation 5 konzolok tulajdonosai imádni fogják a csábító PlayStation Plus tagságot, amely számtalan előnyt és hasznos funkciót kínál. A legkeményebb játékosok a PlayStation Store virtuális áruházba szóló játék utalvánnyal új játékokat, kiegészítőket vagy akár filmeket és tévéműsorokat is vásárolhatnak.

PlayStation Plus feltöltőkártya

A PlayStation Plus feltöltőkártya új előnyök és lehetőségek előtt nyitja meg az utat. A feltöltőkártya megvásárlásával nemcsak exkluzív kedvezményekhez kapsz hozzáférést, hanem online módhoz is az összes játékodnál (ahol elérhető). Ezen felül a Sony minden tagot havonta legalább 2 ingyenes játékkal jutalmaz (csak PlayStation 4 és 5 tulajdonosokra érvényes).

A PlayStation Plus tagsággal rendelkező játékosok korai hozzáférést kapnak a még meg nem jelent PS Plus játékokhoz, valamint 100 GB felhőalapú tárhelyet képernyőképek, videók, és játékállások mentéséhez, így a kalandokat akár barátaid PlayStation rendszerén is folytathatod.

PlayStation Store feltöltőkártya

PlayStation Store feltöltőkártya segítségével kedvezményes áron gazdagíthatod játékgyűjteményedet, kiegészítőket vásárolhatsz, valamint exkluzív tartalmakhoz és felhő alapú tárhelyhez kapsz hozzáférést.

i

A PlayStation Store feltöltőkártya nagyszerű alternatíva, ha nem szeretnéd közvetlenül a konzol áruházban megadni a hitelkártya adataidat.

Microsoft Xbox játék utalványok és kuponok

A Microsoft két különböző tagsághoz kínál játék utalványokat az Xbox One konzolokhoz. Az egyik az Xbox Live Gold, amely elsősorban a játék online aspektusaira összpontosít, a másik az Xbox Game Pass, amely több mint 100 játékkal gazdagítja a virtuális könyvtáradat. A feltöltőkártyák mellett Xbox Live játék utalványokat is vásárolhatsz a játékostársak számára.

Xbox Live Gold szolgáltatás

Az Xbox Live Gold szolgáltatás új tartalmakat és izgalmas előnyöket kínál. A Gold tagság megvásárlásával 2-4 ingyenes játékhoz fogsz hozzáférni havonta, valamint különleges kedvezményekhez a játékok és kiegészítők vásárlásához. Ráadásul a Gold tagsággal online multiplayer módban is játszhatsz és kommunikálhatsz barátaiddal.

Xbox Live Store feltöltőkártya

Az Xbox Live feltöltőkártya az általad kiválasztott összeggel tölti fel virtuális Microsoft pénztárcádat. A virtuális pénzzel aztán játékokat és alkalmazásokat vásárolhatsz az Xbox konzolon vagy a Microsoft Store-ban illetve Windows PC-n. Az Xbox Live feltöltőkártya szintén nagyszerű ajándék barátoknak.

Xbox Game Pass feltöltőkártya

Az Xbox Game Pass több mint 100 játékot tesz elérhetővé Xbox One-on, Xbox 360-on és Windows 10 PC-n. Az Xbox Game Pass katalógusban szereplő játékok havonta változnak, így számos új és régebbi játékot próbálhatsz ki.

Az Xbox Game Pass Ultimate feltöltőkártyák az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass előnyeit egyetlen vonzó tagságban egyesítik.

Nintendo Switch játékutalványok és kuponok

Ha Nintendo Switch konzolod van, akkor érdekelni fognak a Nintendo Switch Online tagsági kuponok, amelyek számos előnnyel járnak, többek között online multiplayer móddal, különleges ajánlatokkal és hozzáféréssel klasszikus játékokhoz. Feltöltőkártyákat is vásárolhatsz, amelyekkel új tartalmakhoz férhetsz hozzá a játékokban.

Nintendo Switch Online feltöltőkártya

A Nintendo Switch Online feltöltőkártyák a tagság hosszától függően kétféle változatban kaphatók - 90 és 365 nap. A versenytársakhoz hasonlóan a Nintendo is kínál online multiplayer módot, illetve különleges ajánlatokat és promóciókat. Ugyan a PlayStationtől és az Xbox-tól eltérően nem kapsz minden hónapban ingyenes játékokat, viszont hozzáférést kapsz egy különleges könyvtárhoz, amelyben a legjobb klasszikus játékok tucatjai közül válogathatsz.

i

Nintendo Store kuponok

A Nintendo Switch feltöltőkártyák segítségével új játékokat, letölthető kiegészítőket és egyéb digitális tartalmakat szerezhetsz meg.

Pontok és kreditek játékokhoz

A játékpontok és játékkreditek virtuális tartalmak megvásárlását teszik lehetővé. Minden játék különböző számú kreditet kínál különböző áron. A megvásárolt tárgyak csak az adott játékra szólnak, és általában kozmetikai jellegűek, azaz nem nyújtanak semmilyen előnyt más játékosokkal szemben.

PlayStation kredit kuponok

A PlayStation kredit kuponok új tartalmak megnyitására szolgálnak olyan játékokban, mint az NHL 21 vagy NHL 22, a Call of Duty: Modern Warfare és a Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

Hogyan aktiválhatók a feltöltőkártyák, játék utalványok és játék kuponok? Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez – játékok című cikkünkből megtudhatod.

Xbox kredit kuponok

Az Xbox pontok és kreditek oldalon az Xbox konzolokhoz kínálunk krediteket. A portfólióban a népszerű FIFA 21 és FIFA 22 futballjátékokhoz is találsz kreditet, Robux játékpontokat a Roblox gyerekjátékhoz, vagy Apex Coins érméket az Apex Legends nevű battle royale játékhoz.

i

Játék kuponok oldalunkon mindent egy helyen találsz, legyen az játék utalvány, feltöltőkártya, kupon vagy előfizetés. Csak válaszd ki a téged érdeklő szekciót, például PS Store, Nintendo Store, Pontok és kreditek, vagy Alza utalványok, amelyekkel 5 és 50 ezer forint közötti összeggel ajándékozhatod meg barátaidat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
29 termék

Játék kuponok

Játék kuponok

A Játék kuponok kategóriában összesen 29 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játék kuponok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játék kuponok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játék kuponok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játék kuponok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ